|
|
- beşinci nesil yazar.
- ilk defa bugün denk geldim yazdıklarına, ilgi çekici konuların hemen tamamında var ve ne dediğini bilen bir tavırla yazdığını gördüm.
sözlük adına bu yazardan dolayı bir memnuniyet hissediyorum.
tamamen bir fikir uyuşması halini tasavvur etmeyecek kadar realistim dolayısı ile, "neyi, neden dediğini bilen adamlar" yeter bana.
bir de dileğim var, bunca cerahatın fikir olarak salya sümük aktığı bir ortamda "eeeh sikerim ulan, yeter" diyen pek çok yazar gibi sadece tematik yazılara dönmez umarım.(khaki, 23.05.2008 15:50 ~ 15:57)
- yazdıklarına henüz rastlamadım ya da incelemedim; ancak çok hoş bir kullanıcı adı seçmiş.
- bugün farkettiğim yazar.düşüncelerini çok iyi ifade edebiliyor.her ne kadar okuğum yazılarındaki fikirlerine karşı olsam da uslubundan dolayı elim ":)" düğmesine gitti.
- tek bir yazısını görüp genelleme yaptığım, (doğru çıkma olasılığı ise : 1 / şu an yazmış olduğu giri sayısı). ukalaca konuşan yazar.
"bak ufaklık, x y z nedir biliyor musun?" şeklinde.
- hakkımda yaptığı yorumlarla beni benden almış engin şahsiyet???..
esprilerle,yaratıcılıkla dolu bir giri..
kişiliğimi hayat görüşümü değiştirdi bir yazıyla kendileri..
onlar nasıl eleştiriler nasıl cümlelerdi allahım hayran kaldım yazılarına..
sırf o girinin benzerini girsin diye noktalar koyuyorum yazımın sonuna..
laf söylesin,eleştirsin adam gibi yazmayı öğreneyim diye..
bunlar bir tarafa da,çok saldırgan bir yazarmış kendisi..
klavye erkekliği derler ya hani o biçim..
bi de 40 yaşında falan herhalde..
"abisi" diye hitap ettiğine göre..
- düşüncelerini çok iyi ifade edebiliyor,evet. yalnız kendi gibi düşünmeyenlere kızınca kişisel olarak hakarete varan giriler yazabiliyordu eskiden.
zaman geçtikçe ve kızdığında kendine hakim olmaya başladıkça çok daha iyi yazılarını okuyacağımızı umuyoruz.
düzeltme: kendisi uçurulmuş olduğundan, artık umulacak birşey kalmamıştır. kendi inançlarını savunurken dozu iyi ayarlamanın gerekliliği konusunda bir ders niteliğindedir, bu durum.(aquila, 07.06.2008 14:36 ~ 14.06.2008 22:28)
- kötülene kötülene millet iradesi ile uçurtulmuş bir yazarmış. (bkz: kısmet) (bkz: yazılmıştır)
(eolys, 13.06.2008 00:49)
- götümüzden komplo teorileri üretmemize sebebiyet verdi uçurulması. acaba bütün entelijans topluluğu uçurulmasında etkili miydi? yoksa bilinmeyen güçler mi vardı bu işin arkasında? bütün sözlük iş birliği mi yapmıştı? ne olmuştu, nasıl olmuştu?
oysa aydın bir yazardı universally challenged. rakip takım taraftarlarına çektiği nah hareketinden sonra, aynı taraftarı alkışlayan futbolcunun centilmenliği vardı yazılarında.
farklı, bambaşka fikirlere sahipti. bu fikirlerden bazılarını bizimle paylaşmaktan çekinmedi. bazı yazarları kendine has bir şekilde çoğaltmak(!) en özgün fikirlerinden biriydi kanımca.
işte onun bu fikirlerini kıskanan, hasetinden çatır çatır çatlayan, sinirden gece gündüz kendini siken moderasyon ve entelijanslar el birliği ile uçurdular onu. çünkü onların başka işi gücü yoktu. uc* onların önüne çıkan taş, onların gecelerinin korkulu rüyası idi, yok edilmeliydi. gerekirse katrana ve tüye bulanıp taşşak geçilmeliydi kendisiyle.
ve sonunda başardılar. kapalı kapılar ardında yürütülen uzun ve hummalı bir çalışmanın ardından emellerine ulaştılar. bravo!
ek: jugis nomen'in bir ay buralarda olmayacağını herkes biliyor. neden acaba? yorgunluktan olmasın.
(ara: aklın varsa iki dirhem)
|