i'll be there as soon as i can
but i'm busy mending broken
pieces of the life i had before..
niyet edilmemiş..
kalbi kırık kişi, eski'nin değerli olmadığını "artık" bildiği ve "eski"yi bi şekilde hayatından çıkarmış bulunduğu halde, enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürmekle meşguldür*. unutma'nın evrelerini yaşamaktadır, tüketmeye az kalmıştır. derken "yeni" gelir. her "yeni" gibi o da değerlidir*.herşeyi yerli yerine koyduğum zaman gelicem yanına der, sen benim daima seveceğim "o" olabilirsin.
museun en zararlı parçasıdır aslında.bir kere dinlediniz mi kendinizi alamazsınız artık,içinize işler,yaşadığınız daha doğrusu yaşamak isteyip yaşayamadığınız anlar için dinlersiniz...
birisi bu şarkıyı sizi düşünerek dinlediğini söylediğinde "peki ben şimdi ne düşüniyim" denizinde boğulmanıza sebep olan eserdir.
oysa ne kadar saftır bu şarkı... nedensiz dinlemeniz önerilir...
müziğindeki saflık ve içtenlikle direk olarak ruhunuma giren ve grubun solisti matthew bellamy'nin tutkulu yorumuyla ruhumuda geçip tüm benliğimde hissedebildiğim eser.
kendimi gece gece kınamama yol açmış parçadır, beklenen zor bir günün gecesi dinlenmemesi, yaklaşılmaması, dikkat ciğer yakar ibaresi vermesi gereken muse'un zarar ziyan şarkısı..klibi de çok dikkat çekicidir (bkz: deneysel)..
gece, bomboş bir otobanda bilmediğim bir yere gittiğimi hayal ediyorum bu şarkıyı dinlediğimde ; gözümde ışıksız bir yol beliriyor, tabelalar hızla geçiyor yanlardan, farların aydınlattığı birkaç metreden ötesi karanlık... içimde bir burukluk, ağlamak istiyorum, ağlayamıyorum. nedenini soruyorum kendime, şarkıdan bir dize yanıtlıyor... i'm busy mending broken pieces of the life...
en neşeli anınızda bile olsanız,karşınıza çıkmasıyla kalbinizi paramparça eder bu şarkı."karışık çal" seçeneğinden korkmaya başlarsınız,geçmek istersiniz ama parmağınız tuşa basamaz bir türlü...şarkı bittiğinde ise,bir de bakarsınız,"yeniden çal" a basıvermişsiniz...sizi yeniden mahvedeceğini bile bile hem de. işte öyle bişeydir bu şarkı...
muse un birçok hoplatan zıplatan şarkısını dinledikten sonra unintended le karşılaşınca siz neymişsiniz be heyt bee dedirtebilir.en damar şarkılarıdır kanımca.
intended kelimesinin türkçe karşılıklarından birinin müstakbel olması ve ingilizcedeki "un" ekinin kelimeye olumsuz bir anlam vermesi ile farklı bir anlam kazanabilen muse şarkısı.
bitmiş bir aşkın arkasından söylenen kırık bir melodi. muse'u bana sevdiren melodidir ayrıca kendisi. özellikle muse manyağı bir ex varsa işin içinde ayrı bi acıtır.
gözleri ıslak ve yağışlı, saçları beyaz ve yığranmış yapan bir hikayenin analizidir unintended.
"elimde olsa keşke" temalı şarkılardan en vurucu olanlardandır. başka bir acı vericiyle** birlikte kullanılması aşırı doz anlamına gelir. süründürür.