belki ilginizi çeker
  1. · rhona mitra
  2. · underworld
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · geniş aile
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · zongul ducks
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · kızılderili soykırımı
  9. · memati baş

underworld rise of the lycans  

1. mavi renginden tiksindiren bir fragmana sahip filmdir. saturation tavanda geziniyor, aferin.
    (hayaleddin, 04.01.2009 12:40)
  2. underworld serisinin 3. filmi. "every war has a beginning" demiştir, yani kronolojik açıdan ilk filmdir.
    ilk iki filme gördüğümüz çılgın karakterlerin geçmişlerine değinip, lycanlar ve vampirler kimlerdir, neden ve nasıl birbirlerini yemişlerdir konusunda bizi aydınlatması beklenmektedir. ve evet kate yoktur, sonja olarak rhona mitra vardır.
    (kubelik, 19.01.2009 16:33 ~ 20:23)
  3. kate beckinsale'in ilk 2 filmdeki rolünü izleyip benimsedikten sonra daha izlemeden kendinden soğutan filmdir. 23 ocak'ta amerika sinemalarında yerini alacak imiş.
    (one thousand and one nights, 21.01.2009 22:51)
  4. oldukça dandik filmdir. rhona mitra en az kate beckinsale kadar hoştur, candır, taştır. ama, lycan vampir arası zoofili temalı filmlerden bay geldiği artık bu filmle beraber resmiyet kazanmıştır. acıların çocuğu lucian ve nuri alço baba victor un arasındaki gerginlik bu film ile daha iyi anlaşılır ama bu filmin serinin son filmi olmasının eğer olmayacaksa bir sonraki filmi bir david lynch veya christopher nolan tarafından çekilme zorunluluğu olmasının gerekliliği aşikardır.
    (kurremkamerruk, 15.02.2009 20:29)
  5. bir şekilde kate'in de * olduğu üçüncü vampir-kurtadam filmidir. çıtır çerez aksiyon film kalıbına rahatlıkla girer. fazla bir şey de vermez. ilk filmin tadı ikincisinde alınamadığı gibi üçüncüsünde de alınamamıştır lakin.
    (kymindis, 15.02.2009 20:35)
  6. olmuş filmdir. izledikten sonra serinin ilk iki filmini izlemek ve hafızaları tazelemek şart olur. hatta hiç underworld izlememiş bünyeler ilk bu filmi izleyip devam etse tadından yenmez.
    (desem de inanma, 27.03.2009 22:18)
  7. filme dair bir yorum için bkz. http://www.isteksiz.com/...
    (rainbow, 07.04.2009 12:17)
  8. zorlarsan "vampirli kurtadamlı spartacus" gibi bir tanım yapılabilir.
    (çılgın rüstem, 11.04.2009 03:00)
  9. garibim "lycan"ların vampirlerin elinden kurtuldukları ve özgürlükleri için savaş verdikleri dandik bir filmdir. "braveheart" filmindeki temayla birebir uyuşur hatta ve hatta filmin sonunda "lycan"ların liderini öldür bütün yaratıkları insan yap, vampirleri ingiliz olarak tanımla lycanları iskoç olarak tanımla ben bu filmi izlemiştim önceden gibi bir hissiyat uyanır içinizde.
    (schutzstaffel, 11.04.2009 03:51)
  10. uzun zaman sonra bu haftasonu izleyebilme şansı bulduğum filmdir. izledikten sonra edindiğim izlenim: iyi ki sinemada izleme zahmetine katlanmamışım.
    --spoiler--

1) konu çok yavan anlatılmış. daha iyi toplanabilirdi.
    2) lucien ile sonja nın aşkı öylesine güçlüydü ki lucien sonja nın intikamını alabilmek için yüzlerce yıl beklemişti. ancak bu filmde o yüce aşk hissi verilememiş. sonja elaleme çaktırmamak için sürekli artiz artiz trip atıyo ortalıkta, başbaşa kalınca kuru bir "aşkım". pehüü. çok yavan
    3) rhona mitra gibi taş bir hatun oynatıyorsun, vampiri oynayacak bu, teni beyaz olacak diye nasıl bir makyaj yapmışlarsa, kadıncağızın seksapelinin esamesi okunmuyor. hatta öyle bir ışık ki -mavi fon sağolsun- anjelina jolie'den çok önce tomb raider'e hayat veren bu kadının o dolgun dudakları çok afedersiniz makak mabadı gibi görünüyor. olmamış.
    4) gene de kurtadam, vampir hikayelerini seven biri olarak görselliği, sava sahneleri iyi diyebilirim. haksızlık etmeyeyim.

---spoiler bitti---
    (azman, 28.09.2009 19:10)
  11. ilk onbeş dakikasından sonra herhangi bir telefon konuşması nedeniyle izlemeye ara verdiğim, daha sonra da devam etmek için içimde herhangi bir ilginin kalmadığını fark ettiğim film.
    (rufio, 28.09.2009 19:19)
  12. yahu ilk filmde bu vampir ve kurtadam savaşının nerede niçin başladığını az da olsa hatırlatma babında göstermişlerdi..o sahnelerde sonja sarışındı şimdi esmer olmuş ona fena halde kafam takıldı..
    (ışık, 28.09.2009 23:10)
  13. lannn böyle bir filmi seveceğim aklımın ucuna bile gelmezdi. vampirli filmleri severim hatta serinin ilk iki filmini izlemiş olmam üçüncüsünün ismini duyduğumda birazda suratımı ekşitmeme neden olmuştu. tamam dedim bu sefer adamakıllı oturup saçma bir film izleyecem dedim. film bittiğinde ilk iki filmden daha iyi bir yerde olduğunu gördüm.

bilinçli veya bilinçsiz mi bilemeyecem ama film resmen fransız devrimi kokuyor millet. kokuyu aldınız mı? ilk iki filmde gördüğüm gırla aksiyon kan revanı bu filmde de gördüm ancak bu filmdeki amaca hizmet olayı bambaşka. ilk defa bu filmde lycanlar ile vampirlerin arasındaki sınıf ayrımını somut bir şekilde görmüş olduk. ayrıca vampirlerin kalesinde daha iyi gezindik,dolaştık. bakıyorum vampirlere yaşamları sefih ve rahatlık içinde geçiyor ortaçağdaki şato sahibi derebeyler gibi düşünün. onların altlarında yaşayan lycanlarda tabi ki alt sınıfı temsil ediyor. örneğin soylu bir davranış olan bardağı tutma şekli (victor kan içerken bardağı tutuş şekline dikkat) burjuva bir yaşamın sembollerinden biridir. adam sanki viski içiyor mk. tabi sonunda alt sınıf isyan ediyor bir şekilde . yani halk. şaka maka ilk defa lycanların tarafını tuttum lan. yaşasın devrim yaşasın halk. pasta yesinler. yok bu başka bir filmdi.

neyse film güzel sembolleri hoşuma gitti. bir de filmin sonunda hereyi dallandırıp ahanda bunun 4.cüsünü çekeceğiz demeye getirmeseler daha güzel duracaktı.
    (genius kusagami, 28.10.2009 12:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil