görseller
underworld evolutionunderworld evolution
underworld evolutionunderworld evolution
belki ilginizi çeker
  1. · puscifer
  2. · scott speedman
  3. · underworld
  4. · limewire
  5. · our truth
  6. · selene
gündem
  1. · apertura 2009
  2. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · colin kazım richards
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · antivenom
  9. · 29 kasım 2007 panionios galatasaray maçı

underworld evolution  

1. underworld filminin devamı niteliğinde ki film. amerika da piyasaya çıkmıştır. beklenen bir devam filmi olmasıyla büyük ilgi göreceğini düşünüyorum.
    (trouble everyday, 19.01.2006 21:01 ~ 21:07)
  2. caine'nin selenayı vampir yapmasını anlatan eski zamanları gösteren ve vampir atalarının geri dönmesini konu alan film.ilk filmde vampir ile kurtadamı tek bir insan üzerinde karıştırıp süper bir ırk yaratmışlardı.fakat film sonunda ilk vampir olan atalarını canlandırmışlardı.işler baya karışacak gibi.
    (jamesdean, 19.01.2006 22:22)
  3. ilk film gibi aksiyon sahneleri bol olan bir filmdir, ama güçleri fazla abartılmıştır. karşılarına 2 tane kolordu çıksa" bana mısın demeyecek" kıvama gelmişler.
    (eden, 30.03.2006 11:08)
  4. 2. sınıf bir aksiyon filmi çekmek uğruna güzelim vampir-kurtadam-gotikortam konseptini harcamış filmdir. filmdeki tek iyi şey kate beckinsale'in normalden uzun köpek dişleriyle güzelleşen beyaz yüzü. yönetmen de bunu farketmiş olacak ki filmde bol bol yakın çekim kullanmış.
    (kısaveacısız, 30.03.2006 11:14 ~ 12.11.2006 13:34)
  5. michael denen karakteri anlayamadığım film. hayır insanmısın yaratıkmısın vampirmisin nesin birader? bide madem dönüşebiliyorsun vs. kate ablamızla sevişirken denen uz duruyorsun. demekki olay aletine geldiğinde duruluyorsun. sevmedim ben bu filmi. zaten william'ında bi çene koparmalık işi varmış. filmin sonuna kadar bi çenelik adamı bekledik.
    (rise of legend, 06.01.2007 11:19)
  6. underworld serisinin başarısız ikinci filmi.

------spoiler------

hayvanlar gibi seviştiler.

------spoiler------
    (calm of desolation, 06.04.2009 01:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil