belki ilginizi çeker
  1. · arise
  2. · aggression treaty
  3. · under siege
  4. · a clear perception
gündem
  1. · boylumlama
  2. · yaran diyaloglar
  3. · kurban bayramı vahşeti
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  6. · aklidengegorecelibikavramdir
  7. · call of duty modern warfare 2
  8. · serdar ortaç
  9. · yaşamak istemem

under siege  

1. (bkz. ahçı)
    (kornish, 27.08.2004 12:40)
  2. 3. nesil yazar. hoşgelmiş.

edit: lan lan lan! tüh ya..
    (gxix, 03.07.2006 19:37)
  3. bir gariplik var, çözemedim.
    sözlüğe çok çabuk ısınmış bir yazar. hatta ısınıp kaynamış.
    örneklerimiz:
    [vsvs nolu giri] burada ayar vermiş arkadaşımız. hatta yetinmeyip dönmüş, bir de kendine ayar vermiş. hayranlık uyandırıcı.
    [vsvs nolu giri] "ek$i sözlük"le aklıma geldi birden ne hikmetse..
    [vsvs nolu giri] bombabomba.com. başka da bir şey demiyorum.

bunların yanısıra kendisi sözlüğün formatını gayet iyi kavramış, bilgiyle dolup taşan girileri günümü aydınlatmıştır.
    örneklerimiz:
    [vsvs nolu giri]
    [vsvs nolu giri]
    [vsvs nolu giri]

başarılarının devamını..

edit: refere ettiğim giriler silinmiş (uçan yazar).
    (gxix, 03.07.2006 19:55 ~ 28.08.2007 03:12)
  4. baktım uçmuş.. nickaltıma girdiği eleştirel yazısının yerinde olmadığını farkettim.
    ne zaman uçtuğunu inanın bilmiyorum. nickatıyla vesaireyle ilgilenmememin yanısıra sözlüğe de yaklaşık 2 haftalık bir ara vermek mecburiyetinde kalmıştım.

şimdi durdum düşündüm.. bu adam neydi? veya ben bu adamla ne için uğraşıyordum?
    çaylaklık girilerine denk geldim (zamanında yukarıda yer alan silinmiş giriler) yazarlığının ilk zamanlarında, daha çaylakken ele aleme sözlük ahlakını öğretmeye çalışmış, yazarlar hakkında sosyal tespitler yapmaya kalkışmış vesaire vesaire.. gıcığımsı bir önyargı oluştu ister istemez.

sonra yukarıda yazdığım bir sözcük yüzünden "ismail yk sever yazar" ilan edildim. artık ne kadar ayıp bir şeyse bu ismail yk.. onu ayrıca anlayamadım zaten.

kendime bakıyorum, ikibinküsürat giri (bilgi içerikli olsun, geyik olsun, anketimsi olsun, saçmalama olsun) girmişim üye olduğum günden bu güne kadar. hala ilginç bir şekilde her an uçacakmışım gibi gelir, hala yazarların geneli hakkında bir yorum yapmaktan çekinirim, hala "ayar" vermem (/veremem)..

belki de kıskandım ben bu adamı. sözlük hakkında yazarlar tarafından hissedilmesi gereken şeyleri hissettiğimi düşünüyorum (her an uçabilme ihtimali gibi) ama sanırım hakkaten kıskandım ben bu adamı. hayatımın hiçbir döneminde onun kadar rahat olamayışımın ezikliğini hissettim.

düşündüklerimi ileteyim dedim. under siege de bahane oldu.
    (gxix, 28.07.2006 18:15)
  5. sepultura nın 1993 yılındaki barcelona konserinin ismidir.harika bir de videosu vardır.
    (zaknafein, 28.07.2006 23:38 ~ 19.01.2007 17:50)
  6. ankaralı grup crossfire'ın aggression treaty albümünün 10. parçasıdır. ayrıyetten çok hoştur...
    (evo, 29.04.2007 16:13)
  7. the eyes of a traitor'un a clear perception albümünün ilk şarkısıdır. vokalin olağanüstü brutal vokalinin rap yaparcasına hızlı bir şekilde dinleyeni kamyon çarpmışa döndürmesiyle başlıyor. devam eden güzel riffler ve catchy bir nakarata sahip. nakaratta giren clean vokalin uyumu müthiş. sonlarına doğru vokalin büyük bir özelliği olan brutal vokale duygu yüklemesi (evet hakikaten böyle bir şey varmış, bunların birçok şarkısında şahit oldum lan) ile şarkı hüzünlü bir havaya giriyor ve güzel bir outroyla bitiyor.
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 05.07.2009 23:35 ~ 23:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil