|
|
- 4. nesil yazarlarından, ayrıca teknikforumda da yazardır kendisi. acıların çocuğu, kötülerin korkulu ruyası, orginazatör olup aktivitelere bizzat geç gelen kedisever insan. kendisiylen tanıştım hayatıma şükreder hale geldim. sağolsun varolsun.
(blungel, 03.01.2007 23:12 ~ 23:13)
- (bkz: uncle fucker)
- (bkz: unkle)
- 1 senedir yurda yerleşmek için kasan ama üşengeçliği yüzünden hala daha açıkta duran, ders konusunda sistemini çözemediğim okulla alakasız ama bi o kadar da beklenmedik zamanlarda beklenmedik yerlerden çıkabilen bi adam. kendisinin bir dönemdir şahsıma bi yararı olmamış olup benim de karşılığını verdiğim söylenemez.
(bkz: okula gelen ama derse girmeyen adam)
- o bir çay tiryakisi..
carpathianın çay getirmesi konusunda hemfikir olduğumuz forumların ve sözlüklerin amcası.
- statü sahibi olmuş kişidir. eline yüzüne gözüne dursun, ne ara yaptın o statüyü.
(bkz: uyandırmaya kıyılamayan)(blungel, 22.07.2007 17:06 ~ 17:06)
- aşk ile yakaladığı mutluluğu sözlükle paylaşmak isteyen saf gençlere bulaşıp(@1640390) onları düşman edinmeye başlamış olan yazarın statü almasıyla beraber seri eksi oy veren ibnenin devreye girmesine kesin gözüyle bakılıyor.
sarpinsarp, yavan haber, istanbul
- http://www.flickr.com/...
hiç kaybolmasın
bir fotoğrafa saklı kalsın anılar
zaman akıp geçtiğinde de
unutulmasın..
- an itibariyle csilah gevşeğini de yanına alıp girilerimi sıradan eksileyip nihoha diye gülen herif. kendi zaten muzdarip sevgilisi tarafından sürekli eksilenmekten, beni de yanına çekmeye çalışıyor. allah'ın zombisi.
- (bkz: nuncle)
- türkçe anlamı her ne kadar "dayı" olsa da günlük kullanımda asla aynı manayı vermeyen kelimedir.
örn;
-selamınaleyküm dayı napan iyi misin?
-hi uncle wassup?
oldu mu? olmadı.dedim ben size zayıf bi' kelime.(fular, 27.02.2009 23:02 ~ 23:03)
|