belki ilginizi çeker
  1. · yolsuzluk yaptığı anlaşılanın akp de barınamaması
  2. · melih gökçek
  3. · ampul tayyip
  4. · telemobil
  5. · unakıtan kekleri
  6. · kemal unakıtan
  7. · akaryakıtta ötv ye zam
  8. · unakıtan pastörize likit yumurtaları
  9. · matematiği kötü olan milletvekilleri
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · okan bayülgen
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · moda
  9. · amnesia

unakıtan yumurtaları  

1. sıvı cıvık vıcık vıcık... (bkz: kemal unakıtan'ın oğlu)
    (80kilo, 03.03.2006 21:15)
  2. (fantastik karakter, 03.03.2006 21:23)
  3. (man on the moon, 03.03.2006 21:26)
  4. diş macunu reklamlarındaki yumurta testlerinde kullanılan yumurtaların imajını zedeleyen buluş.macunu neremize sürücez şimdi biz.
    (pudding, 03.03.2006 22:34 ~ 22:34)
  5. (dmoment, 16.07.2006 23:52)
  6. tane işi değil kilo işi bulunabilecek yumurtalardır. karton kutularda kabuksuz olarak satılır. evde omlet yapacaklara pek hitap eden bir ürün değildir. alanındaki ilk yerli üründür. kuş gribi günlerinde yumurtanın fiyatı pul olduğu vakit piyasadaki yumurtaları toplayarak piyasaya girdi diye lanse edildi. ama sanırım mazisi bundan biraz daha eski.* ancak o dönem nerdeyse bedavaya alıp gene kallavi fiyata satarak iyi para kıran şirkettir. tavuk yeminin kdvsi de bir gecede düşünce epey olay olmuştur.

araştırdım: ilk yerli pastörize yumurta değilmiş. yani öyle sanıyorum. gördüğüm kadarıyla 2002 civarında yerli üreticiler çıkıvermiş sahneye.
    (azwepsa, 13.06.2007 09:05 ~ 09:32)
  7. (azwepsa, 13.06.2007 09:30)
  8. kemal unakıtan sermayel, oğlunun açtığı kırılmış yumurtalardan oluşan yumurtalardır. o dönemdeki kuş gribi yaygarasını kara dönüştürme çabasıyla takdir edilmelidir. akı ve sarısı olmak üzere iki çeşiti bulunmaktaymış. unakıtanın sekadan kalan zenginliğine zenginlik katmış sonrasında gene sekaya döndürmüş yumurta gibi akışkan, yapışkan paranın evrim geçirmiş şeklidir.
    (elem i mucevher, 21.01.2008 20:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil