belki ilginizi çeker
  1. · rebound relationship
  2. · bana yeniden şarkılar söyleten kadın
  3. · umutların tükendiği an gelen adam
  4. · into the wild
  5. · umutların tükendiği an gelen kadın
  6. · rebound relationship
  7. · umutların tükendiği an gelen para
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  3. · boylumlama
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · the twilight saga new moon
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · menengiç kahvesi
  9. · esprili rumuz

umutların tükendiği an gelen kadın  

sayfa  / 2
  1. hayatıza format atıp sizi bütün pisliklerden arındıran kadındır. bütün driverlarınızı tek tek yüklemeyi unutmaz.

not: eğer kadın dendiğinde aklınıza "am göt meme" den başka bir şey gelmediyse devamını okumayın!!!

işin şakayla karışık ciddiyeti bir yana başta her şey bir oyundur, seçimdir, "kaderdir", ama ne olursa olsun hayatınızın en güzel oyunu, en güzel seçimi, en güzel "kader"i olduğunun farkına varırsınız.

öyle bir anda gelir ki o kadın bir bakarsınız o olmasa olmayacakmışsınız da farkında değilmişsiniz. size tekrar insan olduğunuzu hatırlatır. birbirinizden o kadar uzak olmanıza rağmen, size aynı duygular için çarpan iki ruhun olduğunu hatırlatır. sizindir artık görseniz de görmeseniz de, onun olsanız da olmasanız da...

tüm umutları yeşertir. bir ışık koyar gönlünüze. tüm benliğiyle sürekli o ışığı besler. "her anlamda" besler. sonra bir bakarsınız "bırakılmayacak kadar çok güzellik var"*

sevginin ne olduğunu öğretir size. etrafınızdaki insanlar gözünüzde birden değişiverir. en nefret ettiğiniz insana bile artık farklı gözlerle bakarsınız. ya kayıtsızsınızdır ya da nefret değildir artık içinizdeki duygu. anlarsınız ki "sevgi paylaşıldığında gerçektir"**

aynı yaraları paylaşmışsınızdır geçmişte. bi bakarsınız bütün yoğurduğunuz acılar aynı. bütün çıbanlarınız, bütün duvarlarınız, bütün yaralarınız, bütün sıfatlarınız, çocukluğunuz... iki bütün olarak aynısınızdır. o saatten sonra sizi kimse her şeyin bir "tesadüf" olduğuna inandıramaz. bir yaratıcının varlığına en çok o zaman inanırsınız işte. o yaratıcıya sevginiz o zaman soyutlaşır. sizi hiç bir zaman bırakmadığını anlarsınız.

*

içinde kaybolmak istersiniz o kadının. çiftleşmek değil tekleşmek istersiniz. dehlizinden ruhuna akar, bu güne kadar hiç tatmadığınız maneviyetı onun vücudunda tadarsınız. artık "tek" sinizdir. artık ne öncekilerle ilgilenirsiniz, ne de sonrakilerle.

ve o kadının size öğreteceği en güzel duygu "sevginin hiç bir hali kötü değildir"*** duygusudur.

ne yapacak olursan ol teşekkürler umutların tükendiği an gelen kadın

*stay
    **into the wild
    ***doubt
    (kemosentez, 31.08.2009 23:36 ~ 23:37)
  2. umutların tekrar yeşillendiği anda da gidecek olan kadındır.

(bkz: bu böyle)
    (suskungeveze, 31.08.2009 23:37)
  3. yeterli analiz yapılmadıgı anda gelmiştir.
    (sarc, 31.08.2009 23:37)
  4. (bkz: umutların tükendiği an gelen adam). evet bu olabilir, hay hay buyursun gelsin. hatta hay hay temelli kalsın.
    (kim bilir, 31.08.2009 23:38)
  5. tanımadığınız bir kadından mail alırsınız.
    mailde özetle bir senedir uğruna uğraştığınız, sınavlardan sınavlara koşturduğunuz master programına kabul edildiğiniz yazıyordur.
    arka planda aquarius çalmaya başlar.

not: benzerini herhangi bir iş/okul başvurusuyla yaşayabilirsiniz.
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 31.08.2009 23:43)
  6. (bkz: pollyanna)
    (molly, 31.08.2009 23:45 ~ 23:47)
  7. anne olur genelde. masalsı olanına rastlamadım. çok da umut tüketmem gerçi.
    (slevin, 31.08.2009 23:46)
  8. (mustaj, 31.08.2009 23:47)
  9. (damdan düşen kemancı, 31.08.2009 23:49)
  10. kör kuyularda merdivensiz* kalındığında ortaya çıkar.
    (bkz: ruh ikizi/!alraundelberin)
    (syst, 31.08.2009 23:59)
  11. (düş işleri bakanı, 01.09.2009 01:13)
  12. deniz kızıdır. denizden gelir. gece boyu yalnız başına içip eskileri düşünmüşsündür. sızmakla sızmamak arasında deniz kenarında bir banka oturup sigara tüttürürken ufuk çizgisinde görünür önce. sonra yaklaşır iyice. el sallar... gidemezsin.
    (cüney tarkın, 01.09.2009 01:23)
  13. (vlad, 01.09.2009 01:24)
  14. (blondie, 01.09.2009 02:29)
  15. yok öyle bir şey arkadaşım.
    hiç bi kadın umudu tükenip te bitap olmuş güçsüz kalmış, kendine güvenini yitirmiş adamı alıpta baş tacı yapmaz. ne lan bu melek mi? hele bide hiç tanımadığınız bi kadınsa..
    kimse alınmasın gücenmesin. kendi işini kendin göreceksin. ayağa kalkıp kendin bulacaksın.
    haa dersen ki ben zaten taş gibiyim kendime güvenim sonsuz sadece kız bulamıyorum, mühendislik okuyorum, o zaman anlarım. ama yinede kızarım malmısın ne diye mühendislik yazıyorsun, gidip iktisat , işletme yazsaydın ya ancuk derim.
    ama ben idealistim, kaşif ruhluyum, yepyeni icatlar yapmak istiyorum mühendis olmak istiyorum dersen o zaman karı kızla ne işin olur ancuk derim. o ancuğu her türlü derim arkadaş. gidip hatunu kendiniz bulun. yok umut kalmamışta, yok son anda hayatıma girdin canımm mışta. realist olun biraz..
    (cirtucal dirious, 01.09.2009 02:37)
  16. sevgili olmak üzere gelmişse, bu hakkaten gerçekleşmesi zor bir hayal gibi duruyor. sevgiliyi ikna etmek için derli toplu bir halde olman lazım abi. istediğin kadar hayal kur, ''hey şarap kokulu kadınım, gel beni bu hüsrandan kurtar de'' olmaz o iş. bu dünya böyle. hiç bir sevgili adayı sen şişmiş bir yüzle orda burda bitkin bir şekilde sürterken gelip çıkarmaz seni kuyulardan. sen tepedeyken gelir hepsi yanına. çok mu acımasız oldu? ama napalım, olsa olsa annedir o gelen anne.
    (en yavas kaplumbaga, 01.09.2009 02:39)
  17. -başka umut kaldı mı lan?
    -yok abi aferdersin amına koyduk hepsinin
    -arka mahallede umut abi vardı?
    -onu cila niyetine ben...
    -eh amına koyım
    (tam o anda çok ağır bi kadın gelir)
    -selamın aleyküm

aşağı yukarı böyle bi olay olsa gerek.
    (dilberemen, 01.09.2009 02:44)
  18. günlerce aralıksız yağan karla karışık yağmurun durmasıyla, karanlık gökyüzündeki gri bulutların; son nefesinizi vermeden önce 10 dakikalığına görmenize ve içinizi ısıtmasına müsade ettiği güneş gibidir.
    (xanobachewsky, 15.10.2009 17:29 ~ 17:33)
  19. pek bir özelliği yoktur. umudunuzun tükenmiş olduğu anda geldiğinin farkındaysa zaaflarınızı kullanacak kadındır. dikkatli olun.
    (psişik, 15.10.2009 19:56)
  20. (şafak harekatına hazır mısın asker, 15.10.2009 20:06)
  21. msnden ya da tlfdan hastayım, açım dediğinizden bir saat sonra elinde çorbasıyla kapınızda olandır. belki ıhlamur da kaynatır size. annenizin çakmasıdır ama o anlık tam idare edilesidir.
    (karyatid, 15.10.2009 20:12)
  22. kalp nakline ihtiyaç duyan er kişiye kalbini verecek kadın. evet buaralar çok fazla akşam haberleri izliyorum.
    (kodu mu oturtur, 15.10.2009 20:16)
  23. (banafelsefeyapma, 15.10.2009 20:18)
  24. umutlar yeniden yeşerdiğinde gider.
    (illuyanka, 15.10.2009 20:28)
  25. sevgilisi oluyor genelde.
    (yata yata paslandık, 15.10.2009 20:28)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil