görseller
umut taciri 

belki ilginizi çeker
  1. · büyük ikramiye ile ne yapılabilir haberleri
  2. · duyuru ve nick uyumu
  3. · ücretli öğretmenlik
  4. · pezevengim ama gayim
  5. · quest net
  6. · hem yakışıklı hem kaliteli erkek
  7. · the secret
  8. · tacir
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · yeşim salkım
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  5. · the twilight saga new moon
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · colin kazım richards
  8. · gökhan çetinsaya
  9. · uyku

umut taciri  

1. yaşam boyunca insanların umutlarını çalan ve bu umutları çalarak iç eden kimsedir. aslında hepimizde bulunan bir his ya da düşünce olabilir anlık hataların getiriside olabilir! tek gecelik ilişkilerin kahramanı ve ya herhangi bir umudun söndürülmesine sebebiyet olmaktır! ticaret zihniyetinin ahlaksızlığı içerisinde en duygusal yanları alıp gidendir! ama yinede insan olmanın erdemliliğini yaşamak istiyendir! ve yine o da bir insandır! tacirdir ama kendi umutlarınında yok edildiğini görünce hüzünlenendir!

en nihayetinde şimdilik 6.nesil bir çaylaktır!

(bkz: ben)

remzi şahin'in bir siyasal kitabıdır.
    (umut taciri, 25.06.2009 10:04 ~ 28.06.2009 10:42)
  2. altıncı nesil yazar/arı, hoş gelişler ola!
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 30.06.2009 17:57)
  3. (bkz: devlet)
    (kendinenudist, 14.08.2009 14:06)
  4. şu sıralar kendini ukte doldurmaya adayan sözlük yazarı..yada kendisine "ukte doldurma denetmen yardımcısı" unvanı da verilebilir..saygılarımla
    (plastikdünyanınnaylondelikanlılarınaselamederiz, 22.08.2009 00:36)
  5. umut ede ede sonunda kpss 134 ten 99 üstü puan alarak 'ukte uzman yardımcılığını' kazanmış, görevini ifa etmeye hızla başlamış yazardır.
    (buzdan yıldız, 22.08.2009 01:03)
  6. eski sevgilidir.

aylardan sonra ilk defa bir gece mesaj atar , sonra geceler boyu size şarkı sözleri yollamaya başlar.. hayatınızda bir şeyleri yerine koyduğunuzu sandığınız , yeni başlangıçlar yaptığınızı sandığınız anda sizi tepe taklak eder.. yeniden uykusuz geceler , yeniden kurulan hayaller .. bu sefer eminimler sokar hayatınıza. korkarsınız önce çekinirsiniz yaklaşmaya , ama dürüstçe baktığınızda başka şans göremezsiniz çünkü siz herkeste onu aramış ama bulamamışsınızdır ;mutluluktan çok huzur aramaya başlamışsınız.

o mesajlardan sonra bunlar değişir işte .. olan biten her şeye rağmen bu sefer farklı olacak masalına inandırısınız kendinizi , eskisinden sıkı bağlanırsınız hem de ona.. sonra birden hayatında başkaları olduğunu öğrenirsiniz yine .. hem de başkası değil başkaları..
    hayaller eskisinden fazla yıkılır , güven kalmaz kimseye en çok da kendine.. sonra sana yüzsüzce son mesajını atar ben sana umut vermedim aramızda bir şey yoktu diye..

evet , ondan daha beter umut taciri mi olur..
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 22.08.2009 01:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil