umut sarıkaya vs yiğit özgür   

adana çık aradan

1. ikisi de uykusuz çizeri büyük ihtimalle de kanka falandırlar fakat her ne hikmetse sürekli kıyaslanıyorlar. yok efendim umut sarıkaya'nın sesi daha güzel, vay efendim yiğit özgür pantomimde daha başarılı falan gibi manasız kıyaslamalar var.

bence bu kıyaslamalar son derece anlamsız sonuçta sözlüklerde falan takılan, birçok karakter bunların ikisini de döver. boşuna uğraşıyorlar yani. bu işleri bırakıp, evlensinler ve derhal çoluk çocuğa karışsınlar. benim nacizane önerim budur.
    (hose kutinyo, 30.06.2008 00:32 ~ 00:33)

2. elma ile armutu karşılaştırmaktır. tarzları son derece kendilerine özgün ve farklıdır. tamam ben umutu daha çok seviyorum diyebilirsiniz amma velakin detaylı bir kıstas yapmaya gerek yoktur kanımca.

ha ben bu arada umutu daha çok seviyorum.

ehi ehi ehi. tıtıtıtıtı
    (archangel tyrael, 30.06.2008 13:50 ~ 13:51)
  3. yiğit özgür 2 round da alır, hatta fatality yapar.

dış ses ;

"yiğit wins fatality!, flawless victory!"

yok dur dur, friendshiple finish him yapardı evet.
    (rene, 30.06.2008 14:10 ~ 14:15)
  4. googlefight verilerine göre, yiğit özgür'ün 1,360,000 sonuç ile galip geldiği mücadeledir. umut sarıkaya 151,000 sonuçta kalmıştır.

gönlüm öyle demiyor ayrı konu.
    (işin esprisi, 30.06.2008 17:43)
  5. umut sarıkaya çizgisini bozmayan,daha seçkin mizah severlere hitap eden bir adamdır.kitlesi bellidir.ne artar ne azalır.
    yiğit özgür herkese hitap eder.hızlı parlamış,hızlı sönmüştür.
    (less is more, 30.06.2008 18:12)
  6. umut sarıkaya esprilerinden maksimum tat alabilmek için belli bir altyapı gerekir, yiğit özgür esprilerine bakar gülersin. bu yüzden yiğit özgür'ün seveni daha çoktur.
    (eflatunsina, 30.06.2008 18:23)
  7. (bkz: montla sıç)
    (lord hypnos, 30.06.2008 18:29)
  8. öncelikle ikisi aynı işi bile yapmamaktadır. birisi diyalog yazarken birisi hayatını anlatmaktadır. hatta umut sarıkaya espri bile yapmamaktadır. yiğit özgür insanı kahkahalara boğaraktan sandalyeden düşürür ama umut sarıkaya'nın suratta bıraktığı gülümseme daha bi sıcaktır. bu kadar mal karşılaştırma olmaz.
    (esekherif, 30.06.2008 18:31)
  9. umut sarıkaya efsanelerin adamıdır. montla sıç,mont beni,bağcılar'a git gibi günümüz gençliği arasında deyim halini alan esprileri vardır.

yiğit özgür de güldürür ama o gülüş yüzeyseldir,''ehehe komikmiş'' gülüşüdür.

umut sarıkaya karikatürüne gülen adam ''oha nasıl yakalamış lan ahahaha'' der.
    yiğit özgür karikatürüne gülen adam ''ehehe yine yapmış yapacağını yiğit ya'' der.
    ikisine de gülen adam gülmekten yarılır. o yüzden pek bişey diyemez.
    (yata yata paslandık, 30.06.2008 18:35)
  10. umut sarıkaya yiğit özgür'ü sıçırtır. var ya, ağız burun bırakmaz onda. büyük dayak atar. ne de olsa anadolu insanı bi parça.
    (nikim yok benim, 30.06.2008 18:55)
  11. "umut sarıkaya vs yiğit özgür vs horoz dövüşü seven sözlük yazarları"
    (alik, 30.06.2008 19:10 ~ 19:10)
  12. (bkz: kasa her zaman kazanır)
    (mavio, 30.06.2008 19:14)
  13. yiğit özgür karikatürleri, kelime oyunlarıyla yaratılan saçmalığa uyduruk bir mana kazandırmak için sıklıkla "ehööheheehe, deliyiz biz" gibi bir balonla sona erir. bu tarz bomba gibi patladı ama çabuk söndü çünkü kendini yenileyemedi. bugün hala "yiğit özgür seviyorum" diyenler genellikle sağdan soldan "yiğit özgür şöyle süper", "yok efendim böyle güzel" diye duyan ama umut sarıkaya'dan ve hatta uykusuz dergisinden bile habersiz olabilen özenti tiplerdir.

umut sarıkaya ise çok acayiptir. mizahı okuyanın kişiliğine işler. sonra bir bakarsın, sarıkayavari anlar yaşamaya başlamışsın hayatında.

(bkz: umut sarıkaya olmak)
    (tiranx, 17.07.2008 12:02 ~ 12:03)