yeni olanın eskiyi yok etmek için başvurduğu hızla deforme etme "yasası" sonucu iyilikle anılan bu tanrıça sonradan umacıya evrilerek çocukları korkutmak için kullanılan bir şeye dönüşmüştür.
en yakın kız arkadaşımın adıdır. kendisi bugün bana cemal süreya'nın sevda sözlerikitabını alarak beni dünyanın en mutlu insanı yapmıştır. ayrıca şeytanın avukatı filminin posterini de aldı. o yakında hakim olacak; ben de şeytanın avukatı.
iki gündür beni çıldırtan yazar. ne zaman bir şey istesem işim var diyor, sözlükte fink atıyor. böyle de bir insandır yani (yazabildiğine göre). ama sen dur sen.
sözlük radyosuna ne zaman girsem dinleyiciler arasında gördüğüm yazar. bildiğin radyonun müptelası bir insan anladığım kadarıyla. bi de ismini nerde görsem (alfabetik olarak genelde dinleyiciler arasında en sonda bulunmasından dolayı dj ler isimleri okurken umay ve 3 okur diye bitiriyorlar) kafamın içinde hep o sesler dönüyo. umay ve (bilmem kaç) okur*.
nesildaşım olan , fakat aynı nesilden değilmişiz de kendisi daha üst nesillerdenmişcesine sözlük adabını, kelime yapılarını bilen ve bu konuda uyaran yazar arkadaşımdır.. suskundur.. tutuktur fakat aniden @3185214 gibi bir giriyle patlama yaparcasına ortaya çıkandır.. sevilesidir... şirin çileği toplanıp, nick altına yani ahanda buraya bırakılasıdır..
şayet bebek uykusunda gülüyorsa onun yanında olan tanrıça. ha bebe ağlıyorsa o zaman sıçtı demektir. bir de uzun süre yanında olmazsa bebeğin artık kama iş düşer. hem iyi hem kötü, tehlikeli bir tanrıça.