kaliteli ve pahalı bir otobüs firması.
futbol federasyonu başkanının soyadı. (bkz.
ulusoy ailesi)
diğer otobüs firmalarının 2 katı kadar para alan,ilginç otobüslere sahip otobüs firması
ucuz uçak seferlerinin başlamasıyla büyük darbe almış firma.
(giberling, 07.03.2004 23:08 ~ 14.03.2004 02:42)
yeni otobüslerine tek kişilik koltuklar koyarak
bosstan bi eksikleri olmadığını göstermeye çalışan otobüs firması. hizmetler artınca fiyatlar da doğal olarak artıyo tabi
(lethe, 12.07.2004 12:53)
fiyatları
varan'dan biraz daha düşük (yine de çok yüksek) olan otobüs firması.
250 milyona, 2 günde paris'e giden otobüs şirketi
(bınar, 23.10.2004 01:15)
zonguldak hariç heryere diğer firmaların 2 katı ücretle giden otobüs firması
basit bir kıyaslama..
ulusoy istanbul - muğla
ücret : 54 ytl (öğrenci / normal otobüs) ~ 60 ytl (royal class)
süre : 13 saat
atlasjet istanbul - bodrum
ücret : 49 ytl (kampanyalı)
süre : 1 saat 10 dakika
buyrun burdan yakın
ulusoy ailesinin karadenizli olması sebebiyle bütün karadeniz seferleri diğer seferlerine göre kat be kat ucuz olan,her otobüsünde burnu normalden biraz büyük abiler görebilceğiniz otobüs firması.
en son yaptığı indirimlerle; tasarruf isteyen
nilüfer yolcusunu artı, kaliteden ödün vermeyen
varan yolcusunu bünyesine çekmiş olan ulaşım firması..
güneye yaptıkları bütün seferlerde çok kaliteli olmalarına rağmen karadeniz seferlerinde aynı kaliteyi bulamayacağınız firmadır. ama yinede karadenizin en iyisidir.
neoplan'ın otobüslerini türkiye'de birinci elden kullanan tek firmadır. her ne kadar kesin bir bilgi olmasa da distribütörlükle karışık bir tekelcilik mevcuttur. diğer firmalarda görülebilecek neoplan'lar ulusoy'un elden çıkarttıklarıdır ve genelde neoplan'ın eski modelleridir. aynı ilişkinin benzeri varan ile setra arasında da görülebilir. varan da bildiğim kadarıyla setra'nın distribütörlüğünü yapmaktadır lakin diğer firmalarda setra marka otobüsler çok olmasa da görülebilir,varan bu konuda tekel oluşturmamıştır.
merterdeki büyük garında zil sesi olarak kullandığı eski türk filmi müziğiyle bütün semti psikopata bağlamış otobüs şirketidir. nasıl bir frekanstaysa artık, merterin her tarafından duyulan bu ses yüzünden uzun bir süre halüsinasyon duyuyorum da delirdim sandım. allahtan birgün arkadaşımla yolda yürürken bu sesi birlikte duyunca aynı anda aynı şekilde deliremiyeceğimize kanaat getirdim de rahatladım.
bilet fiyatları, gidiş dönüş şeklinde bilet alındığı zaman yapılan indirimle, çok makul fiyatlara ulaşabiliyor.
(lupin, 02.06.2005 12:04)
(balta, 14.10.2005 02:47)
istanbul-izmir arası seyahatinizin keyifli geçmesi için iyi bi seçenek.
tabi uçakta yer yoksa..
(bkz:
onur air)
(bkz:
pegasus)
sahiplerinin
oflu olduğu firma.
(bkz:
http://www.ulusoy.com.tr/)
(selenge, 02.11.2005 16:39 ~ 18.10.2006 20:35)
satışların artmasını bilet fiyatlarında artış ile süsleyen firma..
istanbul - izmir arasını öğrenci indirimiyle 54 ytl yapan göt firma. bu ne be.
kaliteden ödün vermeyen,aldığı parayı sonuna kadar hak eden,uçağa binmeme sebebim.ayrıca
varandan da kat be kat konforludur.
wireless hizmeti verdiği royal class otobüslerinde istanbul-izmir arası gitmeyi 'zevk' haline getiren otobüs firması.
koltuklarında uyuduktan sonra başlarda normal koltuğu garipsediğim firma.
her şeye rağmen kalite.ucuz etin yahnisi yenmez sözünün kanıtı.artık dvd kiralama olayını çıkarmışlardır,sabaha kadar sınırsız film eğlencesi yine ulusoydadır.
(toumai, 06.02.2006 11:10 ~ 11:12)
ankara-alanya otobüsleri için konya üzerinden seferler başlatmış ve yolu 7,5 saate indirmiş turizm firması. ah bi de sabah 9 ve gece 24 ile sınırlı kalmasalar, öğlene ve akşam üstüne de seferler koysalar da kurtarsalar bizi kontur'dan.