uludağ sözlük 

sayfa  / 13
adana çık aradan

1. "benden uzak olsun, mısıra sultan olsun" (katilim olur musun?' yarışmasından hebelenin annesinin sözü) bir tıklamam yukardaki vecizin dumuruna uğratan klon ötesi oluşum...hatta oluşamamış olgu. dil tutulması.
    (lazarushadow, 14.01.2006 00:59)
  2. beğenmediğim bir oluşum. bu girinin ilk halinde verdiğim link çalışsa idi ne dediğim anlaşılırdı.
    (sükun, 14.01.2006 01:00 ~ 15.12.2007 22:21)
  3. an itibari ile ekşi sözlük yazarları tarafından işgal edilmiş ve bruker olayının savaş meydanı olarak kullanılmakta olan sözlük. gelecekte bir gün "türk televizyonlarında unutulmayan anlar" gibisinden bir efsane olabilme ihtimali yüksek görünüyor.
    ---başlıklardan seçmeler---
    hepiniz topsunuz götüne koyduklarım(5)
    brukerin bir ibne olduğu gerçeği(3)
    ekşi sözlükten gelip bizim sözlüğü basmak var mı(7)
    sarki adı soruyorum hemen silecem(2)
    ---------------------------
    (dau, 14.01.2006 01:03)
  4. gecenin bir vakti ne olduğumu şaşırtan sözlük. rüya gibi be, aferin.
    (akaydo, 14.01.2006 01:04)
  5. yeni açılmış bir sözlük olması itibariyle önüne gelenin üye olabildiği. bu yüzden seviyenin yerlerde süründüğü sözlüktür. ama uzun soluklu olması durumunda girileriyle birlikte uçurulan yazarlar ve yeni gelen yazarlarla çok daha iyi bi konuma gelmesi mümkündür. bekleyelim görelim diyoruz.
    (louis cypher, 14.01.2006 01:05)
  6. tuşlarında "ayarlarım" olan sözlük. buradan kestirme olarak, kim size nasıl ve ne zaman ayar verdi görebiliyorsunuz.
    (bkz: yok artık)
    (akaydo, 14.01.2006 01:12)
  7. (bkz: rezillik diz boyu)
    (analist tilki, 14.01.2006 01:16)
  8. okurken baya bir güldüğüm sonradan aklım başıma gelip umarım bizim sözlükte böle olmaz diye içimde kısa bir dua ettiğim,sözlüğümün kıymetini anlamamı sağlayan internet sitesi
    (yako, 14.01.2006 01:16)
  9. yazık günah. adamlar birşeyler yapmaya çalışmış vs. tahminimce ne olduğunu unutan bir grup götü boklu 6. nesil ek$i yazarının istilası altında kalmış. insanlar ne bok olduğunu unutmaya ne kadar da meyilliler.
    (radiance, 14.01.2006 01:18 ~ 01:41)
  10. bol bağlaçlı bir sözlük olmuş. bu adamlar sanırım gerçek hayatta sürekli olarak anne, baba, hoca vs gibi insanların yanında uslu slu durmak zorunda kalıyorlar. büyük bir baskı altından çıkmış gibi küfür sallayıp durmuşlar, boşalan bile vardır, adamlar bütün enerjilerini kusuyorlar. hani tuşlara basmakla da olmaz ki, çıksınlar bir tepeye, bir yerleri yırtılana kadar bağırsınlar oldu olacak.
    (hell guardian, 14.01.2006 01:22 ~ 01:23)
  11. (bkz: ezik olmanın dayanılmaz hafifliği)
    (okang, 14.01.2006 01:27)
  12. yıldızlı bakınız olayı ile beni yarmış site...ayrıca inanılmaz yavaş...
    (okang, 14.01.2006 01:28 ~ 01:30)
  13. "sdfsdfkjljsdflkjsdflkjasdkjlasdlkjsadlkjsajlklkjlkjlkjlkjkjlkjljklkjljklkjljlkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj" başlığını bile barındıran sözlük...

(bkz: allah akıl fikir versin)
    (okang, 14.01.2006 01:31 ~ 01:41)
  14. itü'ye aşık olmamı sağlayan site...*
    (okang, 14.01.2006 01:38)
  15. ekşiden uçurulan altıncı ve yeni yetme yedinci nesillerin adını karalayan klonumsu canavar.

(bkz: bütün genellemeler yanlıştır)
    (lazarushadow, 14.01.2006 01:42)
  16. (bkz: doktor bu ne)
    (hell guardian, 14.01.2006 01:43)
  17. milletin kendinden geçtiği, ekşi sözlük ve itü sözlükten yazarların stres atmak amacı ile akıllara durgunluk verici küfürler içeren giriler girdiği yinede girip bir göz atmaya değecek mekan-ı enkazdır..

alın size dem dem uludağ gözlükten ibret olacak, vahim başlıklar:

"uludag gazoz iciyorum uludagsozluk yazariyim ve eksiden nefret ediyorum"

"kullukten duman cikiyo cok pis koktu lan odam"

"ustteki yazarin en cok neyini begendin"

"uludag gazoz sisesini gotume sokuyorum"

"bruker in ibnelik switch i dogustan on gelmis"

"hala daha duzgun entry giren var lan"

"siktirin gidin yatin saat kac oldu"

"birinci nesillerin uludagsozluk un amina koymasi"

son olarakta:
    (bkz: zekeriya beyaz)*
    (lethromar, 14.01.2006 01:56 ~ 01:57)
  18. (bkz: nerden geldiğin belli değil)
    (zeus, 14.01.2006 02:04)
  19. (bkz: itüsözlük yazarlarının başka sözlüklerde yazması)
    (okang, 14.01.2006 02:07)
  20. "selamlar adim merve 22 yasindayim izmirliyim (31)" sözlükte son nokta.
    (squadron, 14.01.2006 02:43)
  21. bu kadar bok atılıp içeriğindeki başlıkların ve girilerin kopyalanıp yapıştırılmasına anlam veremediğim sözlük.(anlam arıyorum vesselam, filozofluğum tuttu)

niye anlam veremiyorum? hepimizin bir browserı olduğuna göre bizde nihayetinde siteye girerek aynı başlıkları görebiliyoruz. o halde birisinin gelip "aha bakın uludağ sözlükte şu başlık var ekiekieki" demesinin "beyler şu an taititutto adalarında gece" demesinden farklı bir yanı yok. karşıya bakıp gülerek kendi ayakkabısına işemekten farksız bir eylem.

burada hakkında "ehüehü çok komik" yazmasına rağmen gidip orada yazan, çılgın atan, ego tatmin eden dallamalar yok mu aramızda? elbette var. üzülüyorum bu duruma.(el sallayın)

uludağ sözlük gibi oluşumlar bize şunu gösteriyor ki türkiyede sanal ortamda hakikaten acınacak birçok insan var. aşağılık kompleksi edinmiş, sanırım ezik sıfatı tam buraya cuk diye oturuyor, internet kullanıcısı mevcut. bunun için bir istatistik kaynağı olabilir uludağ sözlük. bu yönden yararlı bir oluşum.

girinin geri kalan bölümünde uludağ sözlüğün içeriği, uludağ sözlüğü bekleyen şeyler, uludağ sözlüğün itü sözlükten eksik yanları, uludağ sözlük ve moderasyon yapısı gibi amdan götten sosyal tespitler yapmaya gerek duymuyorum, gereksiz olduğunu düşünüyorum. nitekim bizde zamanında aynı yollardan geçtik.
    (man on the moon, 14.01.2006 03:19)
  22. bir gün ciddileşmezse eğer sözlük camiası hafif bir darbe yiyecektir. bu haliyle oldukça kötü bir klondur. birileri biryerlerde iyi kötü bişeyler yapmaya çalışmışlar. buranın seviyesini tutturamamış olabilirler (ki öyle, az önce hatunların telefon numaraları veriyolardı birbirlerine). unutulmamalıdır ki itü sözlük de bir klondur ama oldukça iyi bir klondur.
    daha iyi sözlük çalışmaları temennisiyle, bir sonraki inceleme yazısında buluşmak üzere. hoşçakalın.
    (ephendy, 14.01.2006 03:37 ~ 03:37)
  23. gününü tarihini şaşırmış sitedir. 14 ocak'ı cuma sanmaktadır.

(sanıyorum ekstra çaba gerek bunu yapmak için)
    (tori, 14.01.2006 06:29)
  24. (bkz: uludağ gazoz)
    (selam kelamı, 14.01.2006 11:58)
  25. sahibinin daşşak geçmek amacıyla açtığını düşündüğüm sözlük.kendisine ait bırakın serverı,host alanı bile yok.
    (bilal12, 14.01.2006 21:17)
 sayfa  / 13