ulan rooniyy fener ananı  sikti lan orospuevladı 

adana çık aradan

1. 28 eylül 2004 manchester united fenerbahçe maçından sonra dellenen bir fenerbahçe taraftarı sözlük yazarının kendini kaybedip verdiği bkz. dır. bahsi geçen yazar şu an çaylak mertebesinde mutlu mesut yaşıyor.
    (creepingdeath, 10.10.2004 22:39)

2. vuku bulanlarda ilk okudugumda sandalyeden yere düşmemi sağlamış feyat, bir fb taraftarının isyanı..
    (atsuo kawamura, 10.10.2004 22:43 ~ 22:58)
  3. (bkz: transparan rooney)
    (skuba, 08.11.2004 01:19)
  4. yamulmuyorsam ek$i'deki başlık şöyledir.

(bkz: ananizi mi sikti orospu cocuklari)
    (skuba, 08.11.2004 01:30)
  5. ekşide'ki atası ananızı sikti orospu çocukları şeklindedir.
    (palanthaser, 26.11.2004 21:07)
  6. (bkz: götümüze girecek başlıklar)
    (lale, 29.12.2004 08:13)
  7. rooney'in gerçek galatasaraylı olduğunu kanıtladığı gün pis bi fenerlinin ağzından çıkması kuvvetle muhtemel cümledir
    (workinglynx, 09.07.2006 09:39)
  8. (bkz: oooooooo oley oley oleyyy)
    (jimmyjazz, 21.06.2007 17:33)
  9. ben yoktum, efsaneye yetişemedim.. abilerimiz anlattılar bize, zor yıllardı, şeker için sıraya girilirdi o dönem.. süleyman başbakan tabii..

döneme damgasını vuran slogan buydu işte: "ulan rooniyy fener ananı mı sikti lan orospuevladı"

müstehcen dediler, bize anlatmadılar.. tahmin etmek zor değil gerçi; rooney fenerbahçe karşısında golleri sıraladıkça, beklendiği üzere, bir taraftar çıkmış ve "ne bu kuyruk acısı, ananı mı siktik de bize patlıyorsun" diye feryat etmiş..

cast'e bakalım:
    fenerbahçe
    rooney

belki bir de konuk oyuncu:
    rooney'in annesi

ama olay iki esasoğlan arasında cereyan ediyor, yardımcı oyuncunun pek bir rolü yok.. dolayısıyla da dışarıdan müdahil olmak makul değil..

flashforward ile bugüne gelelim.. liverpool beşiktaş'ın tabiri caizse amına koymuş, yerle yeksan olmuşuz..

cast:
    liverpool
    beşiktaş

beşiktaşlı utanç duyuyor, liverpool memleketinde ne kutluyorsa kutluyor, şu saatten sonra pek de sikimde değil açıkçası..

hobaa, bir kitle tezahür etmiş ki "ehehhe, ne koydular size olm lan" ile "8eşiktaş.. ne komik lan" arasında gidip geliyor.. aynı kitle dün "lan avrupa'ya çıktık mı niye herkes bizim kaybetmemizi istiyor" diye ağlayan çocuklar.. tanırım, referans olmam hiçbirine.. delikanlı değildirler çünkü.. fırsat kollarlar bunlar.. kuyruk acıları vardır içlerinde.. ömür billah dik duruş sergileyememiş olmanın bir ezikliği vardır..

münferit mi? bütün samimiyetimle söylüyorum; münferit.. burada çıkıp da "ne kadar galatasaraylı, fenerbahçeli varsa" diyecek halim yok, ne delikanlılar var içlerinde, beni cebinden 3 defa çıkarır belki.. bir kesime sövüyorum.. "kuyruk acım vardı, aha şimdi sesim çıksın" diyenlere sadece..

"ulan oğlum beşiktaş ananı mı sikti lan orospuevladı"

sirkilip kendine gelsin herkes.. bırakın da hüznümüzü yaşayalım..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 08.11.2007 02:13)