11- hiç bir kurum ya da şahısa hakaret etmeyin. "bir kavgaya girişeceksen en iyi silahın kelimelerindir benjamin." demiş ünlü düşünür deli cevat.
(bkz: kafa siken sağcılar)
12- kendi iç dünyanızda tasarladığınız kelimeyi sözlüğe ukte olarak vermeyin.
(bkz: kabak yelleri)
(bkz: sayko cepkin)
içindekiler: bu girinin imalatında domuz ve domuzca tavırlar kullanılmamış olup, kesinlikle "bir ayar vereyim de sözlükteki bayanlara ne kadar zeki bir insan olduğumu göstereyim" amacı güdülmemiştir.
(inatla ayar verildiği hissine kapılıp "ne diyon lan sen?" diye mesaj atan yazarlara "benim sitem mi var?" diyen banu alkan kadar zeki cevaplar veririm.)
kaybolan ukteleriniz için yazarımız sorumluluk kabul etmemektedir. itü sözlük2007
benim yine işim gücüm yoktu ve yine uktelere baktım ne var ne yok diye. (iş arıyorum bu arada. isteyenlere cv gönderebilirim.)
öhööm.. üzerinden tam 2 ay geçmiş.. yeni yazarlar ve dolayısıyle yeni yeni ukteler gelmiş. "haddim olmayarak" bir kaç nacizane tavsiyede bulunayım dedim.
23- verdiğiniz ukteyi eğer bir giride gördüyseniz o girinin numarasını ukte notu olarak vermeniz uktenizin daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde hijyenik tesislerde dolmasına yardımcı olur. ("lan ben bunu bi yerden hatırlıyorum" diye göbek çatlatan yazarlarımızı da düşünelim lütfen..)
(bkz: düşüncene sok o lastiği)
(bkz: sözlük krakerleri)
(bkz: gençlik bitmiş rıza)
(bkz: omurilik soğanındaki teri kirpikle aldırmak)
iş bu giri üzerine yazara “sana ne lan yarram istediğim gibi ukte veririm.” tarzında mesajlar atabilirsiniz...
...
yada yok “lan” ile “yarram” kelimelerini kullanmayın.. ayıp olur..
(göndermeden önce bi kez okudum. çok züppece bir anlatım olmuş. o yüzden ukteci arkadaşlardan özür dilerim... ben öyle züppe biri değilim aslında. değilim di mi benjamin ?)