belki ilginizi çeker
  1. · ekşi sözlük ve itü sözlük karşılaştırması
  2. · ukte tabi ne sandın
  3. · ukte dolduranındır
  4. · ukte olduğunu belirtme ihtiyacı
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 2012
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · ezel
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · prison brake
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · kenan doğulu lu turkcell im reklamı
  9. · ön sevişme

ukte doldurduğunu belli etmek  

1. ''bu saçma başlığı ben açmadım, başkası açtı ben dolduruyorum'' demek için girinin altına türküm doğruyum ukte dolduruyorum gibi bkz. ler vermek
    (lethe, 26.09.2004 16:34)
  2. artık sıkan bir durum açıkçası. genelde eksi oydan sonra editle belirtilenler vardır ki iğrençtir.
    (hansvoralberg, 24.04.2005 13:09)
  3. ukte olup olmaması kimseyi ilgilendirmediğinden süper gereksiz ve sinir bozucudur
    daha doğrusu bunu yapan, "bu ukteydi ukte!" diye gözümüze sokan kişi için fazla iyi şeyler düşünülmez
    ayrıca doldurmak zorunda değil zaten hiç kimse hiçbir ukteyi
    (greeen, 29.04.2005 13:41 ~ 13:58)
  4. doldurmasaydın o zaman kardeşim dedirten durum.
    (amidala, 27.09.2005 01:52)
  5. ukteciyi teşhir etmeye kadar varabilen durumdur.

bu esnada kafadan geçen olası düşüncelerden birkaçı:

"bana kalsa böyle başlıklar açmam ya, maksat ukteci sevinsin."

"biliyorum, hepiniz bunu biliyordunuz; ama işte bu herif bilmiyormuş. sonra bana 'gel de madalyanı takayım' ayarlarıyla gelmeyin."

"adam ukteyi yazmış, bir de böyle bir açıklama girmiş. ben de başlığı açıp piç ettim ki herkes bunu görsün, bu adamla taşak geçsin."
    (ali kamber, 05.04.2007 12:56)
  6. ukte doldurma aşkıyla verilmiş en öküz ukteyi bile dolduran yazarın "benim bir alakam yok yazarın biri merak etmiş" şeklinde kendini kurtarma çabasıdır.
    (dark elven, 05.04.2007 13:00)
  7. tanımın sağına soluna bkz.lar iliştirmek suretiyle başkasınındı ben onun yalancısıyım demektir.
    insan, herkesin hurra diye yığıldığı başlıklar yerine gidip gariban uktecikleri doldurunca bu gayretkeşliği ve çilekeşliği bilinsin istiyor. benim yazmam bundandır. yoksa ukte doldurmak da başlık açıp yazmaktan özünde farklı değildir. iki durumda da o meseleyi açıklama işgüzarlığını sizden önce kimse düşünmemiş demektir. ama yaşasın isgüzarlık. benim asıl anlamadığım ukte vermek. an itibariyle 77 sayfa olmuş. kim bulup doldurur ki ukdeleri. giderek artan bir dağ olmuş. sözlük duy beni. bu kadar ukdeyle yaşanmaz olur bu sözlük. hep birlikte el mi atsak acaba.
    bu maddeyi de ukte doldurduğumu belli etmek için yazdım itiraf ediyorum
    (z string, 21.02.2008 04:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil