belki ilginizi çeker
  1. · uha
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · uludağ sözlük
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · colin kazım richards
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · eksi oy verenler belli olsun kampanyası
  9. · keyser söze

uharc  

1. oyun firmalarinin kullandigi mucizevi sıkıştırma tekniği. ms dos'ta calistigi icin cok faydalı olan program freeware'dir. tek sorun olarak sıkıştırma süresinin diğer programlara göre daha uzun sürmesi. örnek vermek gerekirse 1.8 gb lik bir dosyayı 250 mb ye indirebiliyor.*
    merak edenler için; download
    (s a t o, 02.05.2007 09:03 ~ 09:04)
  2. korsan cd sektörüne büyük kolaylık sağlayan yazılım.bu şekilde self-open winrar paketleri 6 cd ye yayılmak yerine uharc ile mucizevi bi şekilde 1 cd ye kaydedilince oyunlar çok daha ucuza alınabilmektedir ehm öhm yani daha ucuza satmaktadırlar bu şerefsizler.
    (aggressive, 04.08.2007 23:55 ~ 08.08.2007 12:31)
  3. adamın allahlarını getiren programdır.

sorarım sana sözlük... kime küfredeyim?

a)yeni bilgisayar almayıpta "ilkini ben aldım lan. siktir git çalış yenisini kendin al amına koyim!" diyen babama mı?

b)amına koduğum, vermesi gereken performansı sadece elleten bilgisayarıma mı? *

c)bu sikimsonik dosyaları ışık hızıyla indirip çatır çatır kurmak yerine "amına koyim 140 part lan! ömrüm yetmez bunları bitirmeye." diye düşündürüp beni uharc'a mecbur edecek kadar sikindirik bir internet hızı sağlayan telekom'a mı?

d)yoksa çalışıp para kazanarak yeni bir bilgisayar almayıp bununla cebelleşen veya komşunun oğlunun 32 mbitlik bağlantısından bilgisayarı düzelticem ayağına çalmayan kendime mi?

bari buna cevap ver ulan sözlük. allahsızsın olm! topsun top!
    (kaçakçay, 24.06.2009 12:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil