görseller
ugly kid joeugly kid joe
ugly kid joe 
belki ilginizi çeker
  1. · america s least wanted
  2. · cats in the cradle
  3. · hair metal
  4. · 1991 yılının müzik tarihindeki önemi
  5. · don t go
  6. · heavy metal
  7. · nib
  8. · mr recordman
  9. · everything about you
  10. · neighbour
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · domuz gribi
  3. · öğretmenler günü
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · boylumlama
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · bakın dur
  9. · rektörü öğrenciler seçsin kampanyası

ugly kid joe  

1. ''cats in the cradle'', ''everything about you'' gibi muhteşem eserlere imza atmalarına karşın sözlükte şimdiye dek adları anılmayan, 1996-97 yıllarında (yanılmıyorsam) son albümlerini yayınlayan grup. dinleyiniz. pişman olursanız beni bulunuz. olmazsanız da bulun lan çıkar 2 bira içeriz.
    (fade out, 13.02.2009 00:03 ~ 17.02.2009 09:37)
  2. (bkz: billy the kid)
    (donkıllıone, 13.02.2009 00:09)
  3. mp3 çalarda dinlerken kızımın ne dinlediğimi merak edip kulaklığın tekini alması sonucu küçük çaplı bir şok yaşamasına ve " anne, sen, ama, ama...." diyerek tepki vermesine neden olan grup. şiddetle tavsiye ediyorum. merak edenlere fikir vermesi açısından:

busy bee
    ride on
    mad man
    three little pigs
    neighbor
    cloudy skies
    (lillkill, 17.03.2009 04:58 ~ 18.09.2009 02:22)
  4. daha dün gibi hatırlıyorum ''rock market'' te everything about you adlı klibi izlerken kendimden geçtiğimi..değeri anlaşılamamış özel gruplardan biridir ''ugly kid joe'' ama ne yazıktır,dağılmışlar ve müzik hayatlarına 1996 yılında son vermişlerdir..

shuffle bir güzellik yaptı açtı biraz önce şarkıyı.uzun zamandır dinlemediğimi farkettim ve bir hoş oldum yani.zaman zaman yaparım ben bunu..çok değer verdiğim şarkıları belli bir süre nadas'a bırakırım,aradan 2-3 ay gibi zaman geçer,aklıma gelir açarım.hele o an içiyorsam off şarkı ilk günkü heyecanı verir tadından yenmez..bu şarkıda öyle oldu bu gece biraz.sonra baktım klibi var mıdır falan diye,hakikaten varmış çocuk gibi sevindim ya gece gece..ergenlik dönemlerim geldi aklıma ne biliyim..ne güzel günlermiş dedim,iç geçirdim falan..

http://www.youtube.com/...

90'lı yılları şöyle bir hatırlamak isteyenlere klip benden hediye..
    (ilkokul esprisi, 16.04.2009 00:06 ~ 00:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil