belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınmayacak nickler
  2. · cumshot
  3. · ugg
  4. · author
  5. · sonra dövünce dövdü oluyor
  6. · ekşi sözlük bu tacizle çalkalanıyor
  7. · ug tek
  8. · yu ci
  9. · mangagirl
  10. · her sike eylem yapan türk genci
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · ezel
  8. · hit dice
  9. · meclis skandalı

ug tek  

1. (xanobachewsky, 28.09.2009 22:56)
  2. ekşi sözlükte tacize uğradığını iddia ederek tozu dumana katmış, yaşadığı kötü deneyimden dolayı aldığı desteği popülariteye çevirmeye çalışmış, author isimli yazarın ekşi sözlükten ayrılmasına dolaylı yoldan sebep olmuş, ekşi sözlüğün kendisinden pek hazzedilmeyen yazarı.
    (mösyö lavobo, 05.10.2009 01:47)
  3. (bkz: bir anda nasıl meşhur olursun) adlı bir kitap yazabilecek kadar tecrübeye sahip olabilmiş nadir kişilik .
    (gasxal, 05.10.2009 10:41)
  4. http://www.renkhaber.com/... linkindeki yazıdan:

"iddiasına göre; bir yazar para karşılığında ilişki, üç yazar da fuck buddy olmayı teklif etmiş."

"vay anasını sayın seyirciler" dediğim ekşi sözlük yazarı hatun. kendisine burdan alevli meyve tabağı yollamak istiyorum hadise'nin "düm tek tek" şarkısı eşliğinde.
    (hypnotica girl, 05.10.2009 20:49 ~ 20:50)
  5. post modern kezban. bir tane organ resmi gördü diye 30 tane organlık laf zırvalayan muhtemelen de cumshottan suratı sivilce dolmuş dünyadaki gereksiz milyonlarca insandan sadece biri.
    kısaca önemsiz..
    (viliverr, 05.10.2009 20:56)
  6. ''böyle sağa/sola eğri olmayan, uzunluğuyla genişliği altın orana sahip olan (yani ne ince uzun, ne de kısa kalın..)
    güzel görünen bi penise sahip erkek, hakkaten daha bi çekici geliyor "o an.."dan sonra..''
    http://sozluk.sourtimes.org/...

satırlarının sahibi dişi ekşi sözlük yazarı. aynı zamanda ekşi sözlük yazarlarından birinin(!) erekte olmuş penis fotoğrafını çekip gönderdiği dişi ekşi sözlük yazarı.

dişi olmasına çok vurgu yaptım. bak anlayabiliyomusun abidin.
    (you don t goff me, 05.10.2009 21:20 ~ 21:22)
  7. (idioglossia, 05.10.2009 21:31)
  8. valla bizi pek ilgilendirmemesi gerekiyor ama söylemeden geçemeyeceğim.

gargamel'in şirinlerin arasına nifak sokmak için gönderdiği şirine'ye benziyor. işi gücü ekşiyi karıştırmak galiba.

neyse yakında şirin baba bir güzellik düşünür ona.
    (diabetik nöropati, 06.10.2009 10:16)
  9. aklıma direk kolbastıyı getiren, ekşi sözlük yazarı.

hop hop tek oynayalım
    ug tek ug tek oynayalım

tacizden önce aklıma bu geliyor.
    (tarashaktimantra, 06.10.2009 10:41)
  10. kendini haklıyken haksız duruma düşürmüş eksi sözlük yazarı. sanal ortamda da olsa yapılan tacizlere dur demenin yolunu kendisine şimdiye kadar gelmiş olan tekliflerin cetelesini acıklamak olarak secmiştir.
    (denden, 06.10.2009 10:55)
  11. istediği gibi yazan çizen, yazdıklarından dolayı tacizi haketmeyen eski aman ekşi sözlük yazarı.
    (yüzme bilmeyen su samuru, 06.10.2009 11:05)
  12. desteklenmesi gereken yazar/kişi. kendisine yapılan şey sözlük karşılığı ile tacizdir, kişiyi rahatsız eden bir harakettir. "gelin bana sotun" demediği süre boyunca kendisine "alet" resmi göndermek sadece ayılık değil, aynı zamanda yasal olarak da bir suçtur. o yüzden ki bunu yazan arkadaş pılı pırtı toplayıp terk-i mekan eylemiştir. takip ettiğim kadarı ile kendisi de mantıklı bir iş yapmıştır, yapılan saldırılara cevap vermeyip, bu işi savcılığa götürüyorum demiştir. bireyin kafasına göre hukuk olmadığı, hukukun keyiften daha güçlü olduğu bir sistem istiyorsak, ug tek kişisinin desteklenmesi gerekir, kendisine çük resmi gönderen, ana avrat küfür eden kişilerin yerine..
    (enceladus, 06.10.2009 11:13)
  13. son olaylardan önce ekşi sözlük'te birkaç kere mesajlaştığım bir suser. ne konuştuğumuzu ya da kendisini nasıl betimlediğimi söylemek isterdim ancak oradaki kimliğim ortaya çıkacağından gerekli görmüyorum. sadece "taciz ya da iddiası" öncesi sıradan, hatta son derece sabun köpüğü bir kullanıcı iken son günlerde oldukça ünlendi. ha gerekli mi? bence değil, olmasa kimse bir şey kaybetmez.
    (vahşi atlar misali, 08.10.2009 19:47)
  14. birkaç girisi okunduğunda idrak edildiği üzre, zengin bir ailenin şımarık ve ''ben özgürüm, sadece özgürüm dınının'' rolünü oynadığını düşündüğüm, son günlerin popüler kezban, selen kızı. her önüne geleni dava açmakla tehdit etme lüksüne sahip olduğunu düşünüyor sanırım. ben 18 yaşından küçüğüm apla.
    (r el mayer, 08.10.2009 19:54 ~ 19:54)
  15. ekşide yetmezmiş gibi buraya taşınan ikinci reklam suserdir. hakkını aramış, iyi etmiş. yalnız author'u kovdurmakla hata etmiş. direk dava açabilirdi. neyse, kendisi bilir. giriyi fazla uzatmayalım da, bize de dava falan açarsa götü kaybederiz.
    (lrockstarl, 08.10.2009 19:56)
  16. sözlükte ben eskilerdenim tribi yapan, kafasına göre yazıp çizen yazar.
    (bkz: sokayım noktalama işaretlerine)
    (this could be heaven or this could be hell, 08.10.2009 19:56)
  17. (bkz: hop tek)
    bazen böyle çağrışımlar olmuyor değil hayatta..
    (marla damagınızda ki yara, 08.10.2009 20:02)
  18. buraya gelirse,bir author ile uğraşmaz.şahsi olarak da tanıdığım bildiğin şahin yılmaz var.şahin k diyim de anlayan anlasın.dudduğunu yatırır hocam...
    (my jekyll doesnt hide, 08.10.2009 20:03)
  19. ekşi sözlükte nick altını coşkun gördüğüm vakitlerde elim giriş butonuna gitmiyor. öyle de bir etkisi var. ha yine ne saçmalamış ve yine hangi gereksizler kendisine laf yetiştirmeye yahut dalga geçmeye çabalamış diye bakmıyor da değilim.
    (ayarcızade mahmud ekrem, 08.10.2009 20:05)
  20. ekşi sözlüğü karıştırmak, author'u kovdurmak, dişi troll, popüler olmaya çalışmak, zengin kızı, sabun köpüğü yazar...

uzayıp gidiyor hakkındaki sıfatlar.

tanımam etmem mottosundan giresim de gelmedi. ama bu kişinin ne yapıp ne yapmaması gerektiği deflarca tartışılacak. bu tartışmaya katılanlar olaylara objektif bakacak mı? hayır. bir tarafta author fanları var. bir tarafta author düşmanları. bir de cinsellik ve seks yazılarını onaylamayanlar da var. bir de feministler var. bir dünya taraf var. sayesinde herkes yıllarca içinde biiktirdiği taraf olma heycanını ortaya döküyor.

olay mutabıkı bu kişi doğru mu yaptı yanlış mı beni pek germiyor. ama olayda haksız mı bu tartışılır. kendisinin seks içerikli yazılarından dolayı erekte olmuş penis resmiyle onurlandırılması gerekli mi? bence bu pek tartışmaya açık değil. bir davetiye vermek durumu varsa bile bunun karşılığını bu şekilde vermek doğru mu? bence bu da pek tartışmaya açık değil.

konuda kadın taraf olması tabi ki daha ilgi çekici yapıyor ama bunu bir erkek de yapsa aynı şekilde mağdur mudur? bunu belki tartışabiliriz.

sonuçta bir olay yaşamış. bunu iki taraf da inakr etmiyor. ama bu olayda her iki taraf için de gelişen olaylar çok aleni değil. bir fotoğraflar var deniyor. bunun için kanıtlar da var. ama bu olaylardan çönce gelişen diyaloglar da bir muamma.

ama eğer bu fotoğrafı kendisi ilgili kişiden talep etmediyse ve ilgili kişi kendi kendien bu tür bir tepkiye erdiyse burada bir taciz var.

muhattabı bu hanımkızımızın izlediği yol ve sonuçları tartışılabilir ama kovdurmak söz konusu değil suçlamalarında. zira author çaylak yapıldıktan sonra kendi isteğiyle ayrılmadı mı? bunu da ifşa etmedi mi?

haksızlığa uğrayan kim bilinmiyor. ancak ug tek - author savaşının sonuçlarını tüm interaktif ortamlarını etkilediği kesin.

bir gündem yaratıcısı. aynı düşman safhındaki author gibi.
    (komiknickbulamadim, 09.10.2009 10:42)
  21. her entry'ye bir şeyler yazmaya çalışan insan izlenimini uyandırdı bende.genelde de hep polemik çıkarma çabasında.

ama bizi ilgilendirmiyor dimi efendim bize ne?

ha bi de "eet.." tarzı leş yazı dilinden de tiksiniyorum.
    (grace slick, 29.10.2009 17:10)
  22. ugg giyip giymediğini merak ettiğim yazar.
    (fes başıma, 01.11.2009 02:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil