|
|
- izel-çelik-ercan ve benzeri gruplaşmalarda arka plandaki eleman.
yukarıda bahsedilen kimselerin birçok şarkılarının sözlerini yazmıştır, bestelerini yapmıştır ancak prezentabl olmayışından kelli hep arkada kalmıştır.
- kurtalan ekspres'te de klavye çalmıştır ve barış manço'ya "affet beni" isimli şarkısını vermiştir.bildiği herşeyi barış manço'dan öğrendiğini sık sık söyler...
- (bkz: ufuk ercan)
(bkz: ufer)
bi de bunların bi şarkısı vardı ercanla... metalci mi metalman mi ne?
"ne anlatıyorsun
sen kim oluyorsun
ne sandın sen kendini
kafa ütüleme
beynimi düzeltme
otur oturduğun yerde
tırmalıyor beni o salak sapık müziğin..." sonra metalci ona cevap veriyordu.
ailesinin düzce'de oturmuşluğu vardır.
- (bkz: ercan saatçi)
(bkz: ufuk ercan)
(bkz: şifa niyetine)
(bkz: reklamlar)(8844455, 11.04.2005 17:58 ~ 17:59)
- (bkz: ufuk sarıca)
(bkz: haluk yıldırım)
- kanal d haber spikeri sonay dikkaya ile evlidir.
- ümit davala'nın hip hop tarzı albümünün müziklerini yapması, kendisinin gerçekten çok harikulade ve sınırları olmayan bir sanatsal zekaya sahip olduğunu göstermiştir. ayrıca bu albümde ara ara vokal yapmıştır. helal olsundur. (bkz: yürü be koçum)
- gazetede okuduğuma göre "kasetçiye gidip sordum ve en çok satan albümün ismail yk olduğunu söyledi. adam allah belanı versin diyor ve insanlarımız bunu alıyor" demiş. seneler sonra bu lafından dolayı kutladığım bir insandır.
(sükun, 20.07.2006 20:52)
- zeytinli rock festivalindeki kurtalan ekspres konserinde müzisyenliğinin yanında kişiliğiyle de insanların sevgisi kazanmış bir şahsiyet.
- yamulmuyorsam 3 kardeşe sahip olan bi kişilik hatta hepsinin adlarını yaş sırasıyla okuyunca şöyle bir şey çıkıyor ortaya
ufuk tan doğan güneş(yiiit, 20.04.2007 22:35 ~ 22:38)
- iğrenç bir espri anlayışına sahip, vıcık insan.
(bkz: çabuk gel annem bekletme)
(bkz: böykk)
- müziğe beraber başladığı elemanlardan*** müzikal olarak daha önde olmasına rağmen hakettiği değeri bulamamış müzik adamı. kayahan'a konserlerinde eşlik eden bu müzisyen, iskender paydaş ile bir çok çalışmada beraber bulunmuştur.
sanırım 3 tane solo albümü olan müzisyenin resmi sitesi http://www.ufukyildirim.com/ adresinde.
belki bir pop star değildir ama gerçek bir müzisyendir.
|