görseller
ufuk urasufuk uras
ufuk urasufuk uras
belki ilginizi çeker
  1. · ödp
  2. · özgürlükçü sol hareket
  3. · 19 cesur milletvekili arıyorum
  4. · özgürlükçü sosyalist
  5. · ya barbarlık ya sosyalizm
  6. · çevir kazı yanmasın
  7. · kadın saçına da özgürlük türbana da özgürlük
  8. · güldal mumcu
  9. · ufuk uras ın ödp ye katılması
  10. · kemal ulusaler
gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · banu güven
  3. · dersim katliamı
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · 1 gün 1 gece tatil yapmak
  9. · şişe çevirmece

ufuk uras  

sayfa  / 14
  1. ödp eski genel başkanı.
    (wondrous, 23.04.2005 01:22 ~ 10.07.2007 12:01)
  2. 11 şubat 2007 tarihinde yapılan 5. olağan kongreyle tekrar ödp genel başkanı olmuş akademisyen.
    (mayakovski, 12.02.2007 20:59 ~ 20:59)
  3. siyasi hayatını çok benimsediğim bir insan...her görüşümde "size baba diyebilirmiyim?" diyesim gelir...sarıyerde balık tutup şarap içesim gelir ansızın!
    (vasati 40 çöp, 20.03.2007 19:17)
  4. türkiye gerçeklerinden çok uzak, kendi kafasında kurmuş olduğu ideal bir dünyası bulunan ama bu dünyaya gidiş yolunda çelişkilere sahip olmasından ötürü bu yollarda kaybolması kaçınılmaz olan insan.
    (topunuzu selamlarım canlarım, 26.05.2007 21:35 ~ 28.05.2007 14:11)
  5. özgürlük ve dayanışma partisi genel başkanı.

somut ve net görüşleriyle solcu olmayan kesimlerin bile takdirini aldığı konuşması için;

http://www.youtube.com/...
    (maslow, 30.05.2007 03:51)
  6. "akp iktidarı, ımf onaylı ekonomi politikasının gönüllü uygulayıcısı olmakta ısrarını sürdürüyor. mevcut laikliğin sınırlarını zorlayan uygulamalarıyla halkta endişe ve tepki yaratıyor. "
    http://odpkadikoy.org/...

bu söz ufuk uras'a ait. peki sayın uras, chp varken sana ne gerek var? sana oy vermem için benim önüme bunu mu sürdün? "mevcut laiklik" türbanlı kızların üniversiteye girişini engelliyor, senin gibi bir solcunun gözünde üniversiteye gitmek isteyen bu kızlar nedir? savunduğun görüş herkese özgürlük mü yoksa proleterya diktatörlüğü altında kendi yandaşlarının özgürlüğü mü?

bu laf bu güzel insana ait olamaz, ancak emin çölaşan'ın olabilir.
    (galliani, 01.06.2007 21:02)
  7. geçmiş yıllarda bir televizyon programında besim tibuk un "her şeyi özelleştirecez" demesinin ardından, biz tabii ki hiç bir şeyi özelleştirmeyeceğiz yalnızca besim tibuk u özelleştirebiliriz demiştir. meclise girerse ayar veremiyeceği adam yoktur. oyumuzun rengini belli etmiştir kendisi, sandığa bir kızıl karanfilde biz atacağız.
    (petersellers, 02.06.2007 21:51 ~ 21:52)
  8. oy verecek bir solcu için karşısındaki istanbul 1. bölge adaylarına bakmak bile kafidir.

akp adayı recep tayyip erdoğan
    dp adayı nevval sevindi
    mhp adayı gündüz aktan

ya peki chp'nin adayı?
    diğerleri gibi tescilli sağcı, demirel'in damadı ilhan kesici
    (mücrim, 06.06.2007 01:53)
  9. 22 temmuz seçimlerinde oy pusulasında mehmet ufuk uras olarak yer alacak istanbul 1. bölge bağımsız miletvekili adayı.
    (petersellers, 14.06.2007 01:02)
  10. (bkz: http://www.ufukuras.net)
    (mücrim, 14.06.2007 23:59)
  11. istanbuldan milletvekili çıkmasını umduğum insan.. diğer adaylara bakın bi de insanın içi kararıyor.
    keşke istanbulda da oy verebilseydim diyip hırslanıyor insan..
    (ferforje, 18.06.2007 11:21)
  12. geçtiğimiz pazar günü, kampanyasının başlangıcı haydarpaşa garında yapılan, istanbul 1. bölge bağımsız milletvekili adayı.. dikkat çeken şey ise; dar bir grup halinde olunmasıydı.. (bkz: biz bize)
    (crimson, 23.06.2007 17:49)
  13. "meclise ufuk gerek" sloganıyla alıştığımız milletvekili profiliyle arasındaki farkı yüzde yarattığı bir gülümsemeyle hemencecik gösteren, an itibariyle de kanal a'da bir programda arz-ı endam eylemekte olan, istanbul 1.bölge bağımsız milletvekili adayı.
    (garion, 25.06.2007 22:08)
  14. kadıköy maarif koleji mezunu insandır.
    (amorph, 06.07.2007 22:25 ~ 22:26)
  15. dün bizde kalan yayınevi sahibi akrabamın "deadsoul oyunu kime vereceksin" sorusu üzerine ufuk uras bizim bölgeden koysaydı ona vericektim gibi başlayan cümleme bugün onunla buluşucaz gel tanıştırıyim seni diye cevap vermesiyle, taa kartal seçim bürosuna gittiğim, iyi ki de gitmişim dediğim istanbul üniversitesi'nde iktisat hocalığı da yapan muhterem bir insan. istanbul anadolu yakasının tek sol milletvekili adayı. seçilmemesi memleketin nerelere sürüklendiğini görebilmek açısından bana bir şeyler katacak. seçilmesi de memlekete bir şeyler katacak, hem de çok.
    (deadsoul, 09.07.2007 04:56 ~ 11.07.2007 03:06)
  16. bu seçimlerde istanbul 1. bölgeden oy kullanmadığım için üzülmeme sebep olmuş kişidir kendisi.
    (carlsoloman, 09.07.2007 08:22)
  17. gözümü kırpmadan oyumu vereceğim kişidir.demokrasiyi, eşitliği, özgürlüğü, sol düşünceyi, sosyal demokrasiyi, herkes için eğitimi, sağlığı, adaleti, fırsat eşitliğini, tam bağımsız türkiye'yi savunduğu için oyum mehmet ufuk uras'ındır.
    bin umut adaylarından biridir...
    meclise girerse, cüzdanın gücünü vicdanla yıkacak kişidir.
    "sosyal güvenlik için, parasız eğitim ve sağlık için, yolsullar,ezilenler,emekçiler için meclise ufuk gerek" sloganıdır.
    seçimle ilgili çalışmalarını ve hakkında daha birçok şeyi bu siteden bulabilirsiniz.
    www.ufukuras.net
    1. bölge bağımsız sol adayıdır....
    sessiz çoğunluğun sesini duyurması için bir fırsat kendisi. 1. bölge umalımda bu fırsatı kaçırmasın...
    not: 1. bölge anadolu yakasıdır. (beykoz, üsküdar,ataşehir,bostancı kadıköy vs. içine alan bölgedir.)
    (trinity, 09.07.2007 11:56 ~ 10.07.2007 10:56)
  18. istanbul üniverstesi iktisat fakültesi nde kamu yönetimiderslerine giren hocamızdır kendisi.bu dersi seçenler ufuk uras için seçerler zaten yoksa derslerinde kendi kitaplarını okutması,sınavlarında istediği yorumlardan anlayabiliriz ki dersinden çok daha fazlasını verir öğrencilere.
    (sophie, 09.07.2007 15:35)
  19. en başarılı seçim kampanyası yürüten bağımsız adaydır. bu giriyle de kampanyasına destek vermiş olduk bi şekil... artık görür bizi.
    (azwepsa, 10.07.2007 09:15)
  20. ufuk uras kimdir meclise girerse ne olacak diye soranlara cevap aşağıdadır.
    istanbul 1. bölge bağimsiz milletvekili adayi mehmet ufuk uras,
    10 temmuz salı günü saat 23.30'da ntv'de
    okan bayülgen'in sunduğu "bu sizi ilgilendiriyor"
    programına katılacaktır.
    ayrıca şuna da bir bakın derim ben...
    (bkz: http://www.youtube.com/...
    (trinity, 10.07.2007 09:54 ~ 11:04)
  21. 2007 seçimlerinde 1. bölgenin tek bağımsız sol adayıdır.
    ufuk uras gibi yılların siyasetçisi üstüne üstlük ezilenin siyasetçisini cem uzan mazota 1 ytl dedi o da dalga geçti diye aşağılayıp aa o solcu değil demek mi iş?
    ben de bu arkadaşa soruyorum o zaman cem uzan kendi şirketleri aracılığı ile ülkeyi dolandırıp gitmiş, çalışanların yani bizlerin vergilerini cebe indirmiş biri değil midir? şimdi bunların üzerine (bu kadar hırsızlıktan sonra) gelmiş mazot 1 ytl olacak demiş. şimdi buna ciddi ciddi yanıt verseniz sizde bir hırsızla aynı kefeye konulmuş olmayacak mısınız?
    bunun yanında beğenmediğiniz ufuk uras her an işçilerin yanında olmuştur örnek mi çookkk.. mesela paşabahçe fabrikaları kapanırken orada binlerce işçi işten çıkartılmasına isyan ederken tahmin edin bakalım o işçileri destekleyen tek parti lideri kimdi!!! cem uzan hayıırrr o o ara motorolayı dolandırmakla meşguldü... doğru cevabı veriyorum mehmet ufuk uras!!!!!
    tabii unutmayalım birde ufuk uras tek başına da olsa bu ülke için birşeyler yapmaya çalışıyor...
    (trinity, 10.07.2007 14:10 ~ 14:22)
  22. yalan söylemediği için bir çok seçmenin ilgisini çekmeyen kişi. eleştirilirken bakarsın ki, gören tek başına iktidara gelecek sanır adamı. yüzeysel yaklaşımlarla birikimi irdelenir (yüzeysel fazla derin kaldı).

bir de hocam ayıp geçen seni starbucks'ta görmüşler.

(bkz: frappuccino 1 ytl olacak)" onmousedown="return bkc('1678320','+%60frappuccino+1+ytl+olacak%60')">frappuccino 1 ytl olacak)
    (dice man, 10.07.2007 14:14)
  23. bu akşam 23:30'da ntv'de okan bayülgen'in hazırladığı bu sizi ilgilendiriyoradlı programa konuk olacak bağımsız aday.
    (dice man, 10.07.2007 21:57)
  24. 10 temmuzda ntv'de bu sizi ilgilendiriyorprogramında okan bayülgen'in "seçildikten sonra diğer bağımsız adaylarla, doğudan gelenlerle ve diğerleriyle birleşecek misiniz" sorusuna evet diye yanıt vermiş i.ü. iktisat fakültesi hocası..

kötüleyenlere edit: lan ben mi dedim, ufuk uras söyledi ben de yazdım.. suç mu..
    (pa, 11.07.2007 00:24 ~ 00:46)
  25. 10 temmuzda ntv'de bu sizi ilgilendiriyor programında (gülerek) "artık "ne mutlu işim var diyene", "ne mutlu demokratım diyene" şeklinde olmasını istiyoruz" tarzı birşeyler söyleyen..

sanki benim yıllardır söylediğim "ne mutlu türküm diyene" sözü ayıpmış, yanlışmış da ufuk bey'in söylediği doğruymuş, yerine o sözün geçmesi gerekiyormuş hissettirdi..

benimle taşak geçtiğini hissettim bi ara..
    (pa, 11.07.2007 00:37)
 sayfa  / 14

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil