varlığına inanmıyorum diyenleri vardır. oysaki tanımlanamamış uçan objeye inanıyorum, inanmıyorum diye birşey olamaz. ha dünya harici başka yaşam formları var ve ya yok diyorsa kişi başkadır.
gece yattığım yerde pencereden görüp çok tırstığım, gözlüklerimi taktıktan sonra gördüğüm zamazingonun balkondaki saksının karşıdaki işyerinin aynalı camlarından yansıması olduğunu anlamak suretiyle rahatladığım, içinde minik yeşil adamların olduğu rivayet edilen hede.
ve ayrıca (bkz: roswell)
1969 yılında andy parker(davul), phil mogg(vokal), pete way(bas) ve mick bolton(gitar) tarafından kurulmuş hard rock grubu. bolton'un ayrılmasıyla bi kaç gitarist değişikliği yaşadılar(daha sonra whitesnake'de çalacak bernie marsden bunlardan biri). en sonunda scorpions'tan 15 yaşındaki gitarist michael schenker gruba katıldı ve hızla çıkışa geçtiler. "phenomenon(1974)", "lights out(1977)" ve "strangers in the night(1979)" gibi başarılı albumlerin ardından michael schenker gruptan ayrıldı ve msg' yi kurdu. eski başarılarını yakalayamayan ufo 1983 yılında dağıldı.