|
|
- kola hastası, etrafına neşe saçmaktan vazgeçmeyen, sevimli, eğlenceli, pozitif enerji dolu okuldaş yazar. kendisini tanıdıktan sonra yapılacak ilk iş eline kutu kola tutuşturup dolabındaki çizgi filmlerden çıkmış elbiselerini hayranlıkla incelemek olacaktır.
(bkz: ilk girin ben olayım dedim)
- hadi artık çaylaklıktan kurtulup yazar ol dedirten suser. *
- çaylaklıktan kurtulduğu gibi sözlük diyarlarında atını koşturmaya başlamış kişi. kendisi iki adet imzalı pierre van hooijdonk formasına sahip olacak kadar fanatik bir fenerli olmasına karşın 5 mart 2005 galatasaray beşiktaş maçı başlığına entry girerek beni şaşırtmıştır.
- okulum da tanıdığım en samimi, en rahat vede en önemlisi kıpır kıpır olan sarı kafamız. onu hepimiz seviyoruz...
- güzel gözlü, eglenceli, hoşsohbet, uçuçumuz o bizim. partylerde eğlenceyi arttıran unsurlandandır. dünya üzerinde etrafa en çok pozitif enerji saçan insan ilan ediyorum kendisini.
- aylar sonra sözlüğe dönüş yapmış güsel insan. saçları da artık başka bi renkte.
- bugün doğumgünü olan yüce insan. kendisine olan sevgim, yaşıyla birlikte doğru orantılı şekilde artmakta, bundan hiç şüphe duymamalı...
doğumgünün kutlu olsun diyorum *
"doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce"
|