|
|
- latincede "her yerde hazır ve nazır olan" anlamına gelen sözcük.
- (bkz: mezun olmuş yazar)
- (bkz: omnipresent)
- başlıkları alt alta okuyan yazar
- iskoçya'da master yapan moleküler biyolog, genetikçi. kafa adam, süper geyik, bir de saat farkı olmasa dizine indirirdik muhabbetin sabaha karşı ama, olmadı işte.
- (bkz: ad hoc)
(lupin, 04.12.2005 18:56)
- hakkındaki her tür bilgi ifşa edilmiş, gizlisi saklısı kalmamış, yaşça denkleri 1. nesil, kendi 3. nesil yazar.
- beyaz tenli olup solaryumsuz bronzluk peşinde koşan yazar.
- (bkz: @598958) sonunda ten olayına takışını ispatlamış şahıs. bana attığı mesajları okurken kıçımı sağlam kazığa bağlıyorum; düşmemek için bu da kendi tavsiyesidir ayrıca kendi ilim irfan sahibi bir yazardır. ilgiyle izliyoruz girilerini ayrıntılı bilgi için: (bkz: ailecek severek izliyoruz)
- mor saçlı olmayı kafasına koymuş fantastik şahsiyet. destekliyorum.
- yerel saat itibariyle 5 gibi saçlarını morlaştıracağını iddia ediyor, kendisine başarılar diliyoruz.
- gayrı "bok kafalı yazar" diye de çağırılabilir...
- girilerini zevkle,neşeyle okuduğum iyi ki var dedirten yazar...
- laf ebesi
- uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen yazar.
sanırım temelli giden yazar.
"gelsene lan geri!" yazar...
- 10 mart itibariyle sözlüğe geri dönen, bundan sonra da öyle "aman ben gidiyorum, bırakıyorum" tarzı söylemlerde bulunmasını istemediğimiz yazar.. zaman zaman narsist olduğundan kuşkulanmıyor değilim ama neyse, şimdi gönül kırmanın alemi yok ne de olsa elin iskoçya sında..
(nell, 11.03.2006 01:24 ~ 12.03.2006 01:47)
- bulunduğu konumu ve kazandığı itibarı köküne kadar hakeden bilim insanı.
biçare bendenizi muazzam bilgileriyle aydınlatmış ve önümde duran (ve çalışmam gereken) notlarıma karşı iştahımın artmasına sebep olmuştur.
kısaca şöyle seslenmek istiyorum kendisine; "yürü be! kim tutar seni!"
- başlangıç meridyenine çıplak ayakla basıp elektriğini toprağa veren ve yeşillikler içinde pastoral bir hayat yaşadığını düşündüğüm keyfe keder bilim insanı.
- hain planlarımı sözlüğe yazarak beni dumura uğratmış yazar...burdan kendisine en içten sevgilerimi yolluyorum * *
- bol bol fotoğrafı olan , sohbette dedikodu yapmama rağmen bana patlamamış olan mezun hoşsohbet arı.
- adım attığım her yerde dinlediğim her şarkıda aynı melankolik ruh izleri yüzünden karşılaştığım kişi.(bkz: ruh ikizi)
|