görseller
uaraluaral
uaraluaral
belki ilginizi çeker
  1. · niche
  2. · boğaza düğüm atan şarkılar
  3. · brutal vocal
  4. · suicidal silence
  5. · la vaga esperanza de ser
  6. · yan flüt
  7. · yağmur sesiyle başlayan şarkılar
  8. · surrended to the decadence
  9. · intihar ettikten sonra dinlenilecek şarkılar
  10. · harvest
gündem
  1. · aşkın yedi seviyesi
  2. · colin kazım richards
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · boylumlama
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · sanal sevgili
  9. · en az üç çocuk yapın

uaral  

1. 2 kişilik şilili doom/folk grubu. 96'da kurulmuş. bende 2003 çıkışlı sounds of pain albümü var. biraz empyrium'u andırıyor. vokaller çok sağlam ve iyi oturmuş, tok, yeterince tok. unofficial kaynaklara göre diskografisi:
    uaral (demo)
    laments
    from the agony to the hopelessness ; demo
    acidal (demo)
    sounds of pain

(bkz: bu grup çok underground abi adamları)
    (keyif pezevengi, 08.05.2006 00:50 ~ 01:09)
  2. bir çok doom metal grubundan farklılık gösteren bir grup. parçanın en ummadığınız yerinde,yağmur yağmaya,yıldırımlar çakmaya başlıyor ve en güzeli vokalin parçayı ağlayarak söylemesi, keşfedilmeyi bekleyen gruplar kategorisinde ele alınabilecek bir grup.insan dinledikçe vokal ağlıyor vokal ağladıkça siz ağlıyorsunuz.ta ki parçanın sonlarında +''yeter ammına koyim ağlama, ne kadar para lazımsa ben verecem''diyene kadar.
    (genius kusagami, 16.03.2007 19:08 ~ 21:33)
  3. vokalin bir yerini sıkıyorlarmışcasına çılgınca ağlaması sonucu sizi melankoliden melankoliye sürükleyen doom metal grubu. şarkılarının çoğu ispanyolcadır. müzikleri insanı alır götürür. şimdilik iki albümleri var dahasını bekleriz.
    (nayl, 11.09.2007 15:18)
  4. sounds of pain albümlerini dinlerken,herşeyi bırakıp gitmek istemek, hiç kimse yokken tanrıya yakın olmak tadında haz alırsın ruh kafesinde. metal müziğe böğürtü diyen zihniyeti, yemek yerken ağzını şapırdatan insanolarak nitelendirirsin, umarsızca.. yeni başlayanlar için metal müzik rehberi sunarken, melankoli sonsuz hüzün ve karamsarlıkifadesine kulak verip, beni yalnızlığımla yalnız bırakınderken aynı anda bir balıkçı teknesinde şarap içmenin hayalini gözünüzün önünde canlandırırsın. 'hayat ne güzel vapurlar filan' hayatta duyulabiliceğin en güzel söz olur belki ya da bir ağaç gibi tek ve hür yaşamakeğilimine kapılırsın. ben mi çok içtim yazarlar mı saçmalıyordemeyin, dinleyin.. unutmayın ki, ruhsal çıplaklık acı verir.
    (sadomasochistic, 27.11.2007 16:14)
  5. vokali çok yönlü diyebiliriz. clean vokali gayet hoştur, sonra birden derin bir brutale döner. ve aniden delirmişçesine çığlıklarla dolu bir haykırışa bırakır yerini. bir yandan o ağlarken sizin de içinizden bir parça kopartır. etkileyicidir, değişiktir, dinlenilesidir.
    (ananas, 19.01.2008 23:04)
  6. (bkz: niche)
    (genius kusagami, 19.01.2008 23:10)
  7. melankolik doom metal akımının şili'den önemli bir temsilcisi. şarkılarında karanlık öğeleri iyi harmanlamalarıyla dikkati çekerler.
    (hakkıbulutunüçyaşındakikardeşi, 20.04.2008 23:07)
  8. caudal ve aciago tarafından 96'da kurulmuştur.sound of pain albümlerinden büyük annelerinin anısına le vega esperenza del şarkısını yorumlamışlardır.
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 03.05.2008 21:02)
  9. bugün ilk kez dinlediğim ama empyrium tadını da yakalayabildiğim gruptur..
    (bacanga, 08.02.2009 12:37)
  10. ömür törpüsü grup. hastasıyız. bir dinleyince bir daha kurtulanı olmayan gruplardan. depression adlı parçalarıyla depresyonun sinsi çığlığını acı acı böğürerek duyururken lamento ' yla sakinliği acıyı yaşatan grup.
    (karyatid, 10.05.2009 16:24)
  11. sounds of pain albümünde yer alan niche isimli parça başlangıçta gayet keyiflidir, "aha heriflerin hareketli bir parçalarını buldum lan, ölsem de ölmem artık" dediğiniz andan itibaren (hay dilinizi itü sözlük arısı sokaydı), ortalara doğru o şarkıdaki coşkunluk da yerini hüzne bırakır. yine de niche favorimdir bu aralar.
    (die for morrison, 13.06.2009 03:30)
  12. lamentos.. acı o kadar derindir ki tüm doğallığıyla vokalin gözyaşlarından kalbinize akar. birkaç dakika afallayıp içinize doluşan hüznün ya kıskacında sıkılır ya da onun kontrolune kendinizi bırakıp keyif alırsınız. enfestir.
    brutal vokalli metal grubu sevmeyen şahsıma bile sevdirmiştir kendisini.
    (aleajactaest, 22.06.2009 11:19 ~ 11:22)
  13. uaral'ın kendi adını verdikleri ,"sounds of pain" albümlerinde yer alan, 4 dk 47 sn ağlamalarını kaydetmiş oldukları track..
    (forthosewhodiedalone, 14.07.2009 14:20 ~ 15:06)
  14. lost adlı şarkıyı mp3'üme atmış idim. yatarken, tam uyur gibi ama tam da bilincim gitmemişken bu şarkı çalmaya başladı. ödüm koptu. dedim ''ahaa yaşasın sonunda egzantrik bir dünyaya yollandım, yaşasın macera heyyo'' diye sevinirken baktım uaralmış.

gruba gelirsek, iki kişi için aşmış bir grup. çok kaliteli ve grubun tadını kolay kolay başka şarkılarda bulamazsınız.melankolinin dibine vururlar. grupça intiharlarını beklemiyor değilim. ben de dinledikçe kayacağımı düşünmüyor değilim hani.
    (death, 20.07.2009 22:45 ~ 25.08.2009 21:05)
  15. desperetaion şarkısında depresyona girip kendi kendinize klip çekmeye başlarsınız. sizi alıp bunalımların en derin yerlerine sürükleyen bir gruptur kendileri.
    (karga karga gak dedi, 20.07.2009 23:02)
  16. http://www.youtube.com/...
    (karyatid, 21.10.2009 13:03)
  17. http://www.youtube.com/...
    (karyatid, 21.11.2009 15:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil