|
|
- dünyada ilk kez uçmayı başaran, hazarfen ahmed çelebidir.
- ot,ecstasy ve benzerlerini kullandığınızda başınıza gelmesi muhtemel hadise
- basit mj hareketi
- eskiden insanlar için hayalken, uçak, paraşüt, parasailing gibi buluşlar sayesinde artık parası olan her insanın gerçekleştirebileceği sadece kanatlılara özgü olmayan eylem. efsanevi olarak ilk uçan insan daidalos ve ikaros, ilk türk ise hezarfen ahmet çelebi'dir.
(ascella, 20.08.2004 22:30 ~ 20.11.2005 00:21)
- insan, rüyasındayken, rüyada olduğunun farkına varırsa işte o zaman dünyanın en mükemmel uçuşları yapılabilir. zira başıma sayamayacağım defa geldiği için, rüyada bilinçli bir şekilde uçmanın verdiği zevk eşşizdir diyebilirim.
tavsiye ederim.
- orta asya türk uygarlığında göktanrı inancındaki cennet.
- motorlu ya da motorsuz bir hava taşıtıyla seyahate verilen isim. özellikle özgürlük duygusu çok yoğundur. bunun ticari olanlarında hostes adındaki görevliler eylemi iyice konforlu hale getirirler.
- yamaç paraşütüyle kısmen yapabileceğiniz eylem.
(pisi, 14.04.2006 21:42 ~ 21:43)
- insanoğlu uçmak için yaratılmamışsa bile, bir gün başarsın ve müthiş keyif alsın diye var olduğunu düşündüğüm eylem.
yerden yükseldikçe, insanlar, yaşadığım yer ve onlarla ilintili sorunlar, mutsuzluklar, çirkinlikler, hayal kırıklıkları, çekişmeler uzaklaşıyor benden.* aldığım haz o denli yüksek ki, yine onlarla ilgili iyi duyguları, yaşamı, sevinçleri, kazanmaları, aşkları, güzellikleri unutuyorum. hatta kendim bile aklıma gelmiyor.* tam kendimi herşeyin üzerinde görmeye başlayacakken, benim de üstümde derinleşen gökyüzünün, ufkun, uzakların, çokluğun ve sonsuzluğun farkına varıyor ve bu küstahlıktan vazgeçiyorum.
- ''rüyalardaki uçuşun eşi benzeri yoktur.istediğin hızda uçarsın,istediğin irtifaya çıkarsın.g basıncı gibi bir etmen yoktur.tüm manevraları yapabilirsin.yemeğimi suyumu versinler ben bir ömür boyu rüyamda uçabilirim. ''
cümlelerini bana kurduran,anlatılmaz yaşanır deyimine örnek olan eylem.
- (bkz: sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum)
- hep hayalini kurduğum ve bunun için denizli'ye giderek yamaç paraşütü yaparak denediğim ve 15 metreden yere çakılarak ayağımı kırdığım, jandarma telsizinden haberi duyan yerel basının benden önce hastaneye üşüştüğü ve yazın sıcağında 40 gün alçılarla yatmama sebep olan eylem. pamukkale'yi 15 metrede olsa uçarak görmek güzeldi.
- türkçe, öldükten sonra göğe yükselmek, cennet.
(aytok, 01.07.2007 13:33)
- (bkz: towelie)
(bkz: south park)
- şöyle bir şey olsa gerek;
http://uk.youtube.com/...
- insanlar için şuanda düşünsel olarak mümkün.bunun için anti depresan ve biraz alkol.
|