görseller
uğur uçaruğur uçar
uğur uçaruğur uçar
belki ilginizi çeker
  1. · metin kurt
  2. · aydın yılmaz
  3. · cihan haspolatlı
  4. · dünyanın en mükemmel dörtlüleri
  5. · 19 aralık 2007 galatasaray austria wien maçı
  6. · sabri sarıoğlu
  7. · caner erkin
  8. · uğur uçar
  9. · michael skibbe
  10. · 28 ekim 2009 galatasaray bucaspor maçı
gündem
  1. · prison brake
  2. · colin kazım richards
  3. · ezel
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · bilgi kaynağı olarak itü sözlük
  9. · toktamış ateş

uğur uçar  

sayfa  / 2
  1. galatasaray altyapısından yetişen 1987 doğumlu defans oyuncusu.son zamanlardaki performansıyla beğeni toplamış gelecek için umut vaad eden gençler arasındaki yerini almıştır.
    (sycrone one, 09.01.2006 22:56)
  2. an itibariyle sezon sonuna kadar kayserispor'a kiralanan genç oyuncu.yazık olmuştur cihan haspolatlı kadar kendisine şans verilseydi ondan çok daha iyi işler yapabilirdi.
    (benikoyupgitmeneolursun, 31.08.2006 14:22 ~ 14:23)
  3. gerçekten garip. gidişiyle koca galatasaray kadrosunda cihan sağbekte alternatifsiz kalmıştır.
    (pieceout, 09.09.2006 14:52)
  4. şu günlerde kayseri erciyesspor'da kiralık oynayan ve galatasaray'a geri döndüğünde şans verilmesi halinde çok iyi işler yapabilecek genç yetenek...
    (ageblood, 05.02.2007 22:52)
  5. galatasarayın umutsuz sağbeklerinden biri. gelecek falan vadetmiyor bence. biraz daha kafayı çalıştırması gerekiyo galatasaray'da bek olmak için. bunu cihan iyi diye de söylemiyorum, o da kötü fakat uğur da iyi değil.

(bkz: desperate sidebacks)
    (petre, 05.02.2007 22:58)
  6. 5. hafta sonunda 3 asistle ligde en çok asist yapan futbolculardan biri olan galatasaray'ın sağ beki. ayrıca 16 eylül galatasaray-konyaspor maçında nonda'dan sonra ceza sahasında en çok bulunan futbolcu olması galatasaray'ın futbol anlayışını özetliyor aslında...
    (birküçükkedi, 18.09.2007 19:21)
  7. kiralık olarak gitmeden önce küçük bir bülent akın vakası olan fakat şimdilerde daha iyi oynamaya başladığından dolayı takımda forma şansı bulabilen futbolcu.
    (portakalda vitamin, 18.09.2007 19:55)
  8. hücuma kalkan takımda neden topu taşır anlamıyorum.top hakimiyeti kesinlikle yok.yinede galatasarayın sol bekine oranla daha az göze çarpıyor.
    (bizdeboylebocekyok, 20.09.2007 23:50)
  9. bir defans oyuncusuna göre oldukça teknik, akıllı ve bir türk oyuncusunda nadir görülen özelliklerden birine- orta yapmadan önce kafasını kaldırmak ve gerektiği zaman orta yerine pas atmak - sahip kesinlikle gelecek vaadeden genç futbolcu. tek eksiği nispeten yavaş ve güçsüz olması. onları da geliştirirse yakın zamanda milli takımın sağ beki olarak görebiliriz.
    (moonman08, 21.09.2007 09:48)
  10. gerek tipi, gerekse hareketleriyle luke skywalker'ın tatooine'deki halini hatırlatıyor. giydir üstüne karate kıyafeti, al sana luke.
    (tembel, 21.09.2007 10:01)
  11. 90 dakika durmadan koşan, bu fiziki özelliklerinin yanında zekasını da konuşturan bir adammış. maç oynadıkça tecrübe de kazanıyor, sanıyorum galatasaray'ın bu seneki en önemli kazançlarından birisi kendisidir. ayrıca 4 ekim 2007 galatasaray fc sion maçı'nın başında ne içtiyse aynısından ben de istiyorum. enerji içeceği midir nedir artık.
    (sycrone one, 04.10.2007 23:45)
  12. galatasarayın sağ bek ihityacını ortadan kaldıran genç yetenek. güven veriyor, gün geçtikçe kendini geliştiriyor. korkum, devre arasında ucuz yollu veteran bir sağ bek alınarak bu genç yldızımızın önünün kesilmesi.
    (quentin, 05.10.2007 13:59 ~ 13:59)
  13. çok ama çok sevimli ve küçük olan futbolcu.maç izlerken ona bir müdahale olunca insanın bütün anaç duyguları kabarıyor ve ayy çocuğa birşey mi oldu diye telaş yapıyor.
    (dream with the fishes, 05.10.2007 14:51)
  14. (mathias bones, 01.12.2007 20:05)
  15. sabri'den iyi orta açabilen sağ bek. bu özelliği bile oynaması için yeterli.ayrıca; rica ederim cihan haspolatlımevzusunu açmayalım mideme kramplar giriyor.
    (thisrock, 01.12.2007 20:13)
  16. vatan gazetesindeki röportajında kullanılan resimleriyle beni benden alan futbolcu. bir insan ancak bu kadar sevimli ve sempatik olur. yaşı ilerleyince de yaşlı futbolcu damgasını vurmanın zor olacağını düşünüyorum uğura.

http://img252.imageshack.us/...

http://img91.imageshack.us/...
    (birküçükkedi, 20.01.2008 00:42)
  17. 18 şubat 2008 konyaspor galatasaray maçında ciddi bir şekilde sakatlanarak oyunu tamamlayamamış ve ameliyat geçireceği için büyük ihtimalle sezonu kapatmış olan genç yetenek. bizi sabri sarıoğlu ile başbaşa bırakıp gitmiştir.
    (benikoyupgitmeneolursun, 18.02.2008 18:32 ~ 18:48)
  18. muhtemelen sezonu kapatmış olmasıyla takipçilerini üzmüştür. lakin emre güngör'ün takıma katılmış olmasıyla stoper mevkiinde eksik olmadığı düşünülürse rigobert song abimiz hakiki mevkii olan sağ bek'e çekilebilir. hücumsal olarak eksiltebilecek olsa da bu hamle, ileride yapılacak değişikliklerle bu eksik de kapatılabilir.
    (sycrone one, 18.02.2008 18:37)
  19. türk futbolunun yetiştirdiği sağlam alt yapıya sahip son gözdelerinden. ne yapacağını bilen, hızlı ve sağlam oyunu ile beğeni topluyor. böyle bir yeteneği türk futboluna armağan ettiği için galatasaray altyapısına ne kadar teşekkür etsek az. ancak sakatlık haberi doğruysa yakaladığı performans ve önümüzdeki avrupa şampiyonası düşünülürse üzücü.*
    (karizmatik, 18.02.2008 18:37)
  20. bir sağ bek için temelde gerekli olan top sürme, orta yapma, top kesme ve hız özelliklerinin fm ağzı ile konuşursak kesinlikle 15 in altında olduğunu düşündüğüm futbolcudur.
    galatasaray gibi bir takımda da bu özellikler ile forma giymesi düşündürücüdür. bu adam sakatlandığı için yerine forma giyen sabri (sarbi) sarıoğlu için diyecek kelam bulamıyorum.
    lan yine sinirlendim iyi mi...
    (altan ve babası, 05.04.2008 12:03)
  21. eric gerets tarafından a takım kadrosuna alınan genç yetenektir.
    (kaynak kişi, 05.04.2008 14:07)
  22. yeni sezonda bülent korkmaz'dan bu yana kimsenin giymediği 3 numaralı formayı giyecek olan müstakbel büyük kaptan.
    (substance, 10.07.2008 22:48)
  23. bugün tedavisinin ardından sahada çalışmalara başlamış futbolcu..tabi galatasaray sağlık kuruluna güven olmaz ama yine de çok sevindirici bir haber..hayırlısıyla, artık sahalara dönmesini umuyoruz..
    (eyvah vecihi geldi, 30.10.2008 00:35)
  24. ocak ayının sonunda floryada çalışmalara başlayıp, şubat ayının ortasında da oynayacak duruma gelmesi beklenen uğur'umuz.
    (guanoapes, 08.01.2009 19:03)
  25. bazı şeyler yüz yılda bir olur derler bu çocuk da biz galatasaraylı'lar için öyeydi. yüz yılda bir en iyi gözlemin türkiye'den yapıldığı bir güneş tutulması idi uğur uçar. s. perez'den sonra bir sağ beki olmuştu galatasaray'ımın. hem de, adam eksiltip sıfıra inen oradan da hem orta yapabilen hem de boş adama asist yapabilen bir sağ bekti bu. kaç yıl oldu hatırlamıyorum cihanlar'a, sabriler'e emanet ettik o bölgeyi. nerden baksan 6 sene marduk'u bekler gibi bir sağ bek transferi bekledik. yine imdadımıza muhteşem altyapımız yetişti. pırıl pırıl genç bir sağ bek çıktı: uğur uçar. tam mevkisi belki sağ bek değildi ama en azından futbol zekası ve en önemlisi isabetli ortaları vardı.

ama boşuna dememişler her güzel şeyin bir sonu vardır ve her güzel şey kısa sürer. hala anlamadım nasıl bir sakatlığı var. kimi yerlerde futbol hayatı bitti deniyor; çok üzülüyorum. bazen de ikinci yarı oynayabilecek haberleri çıkıyor; umutlanıyorum. 1 seneyi geçti onu parçalı formasıyla görmeyeli neredeyse. en büyük umudumdu uğur uçar benim. arda turan bambaşka ama yıllardır eksikliğini hissettiğimiz bölgeye bizim çocuğumuz geçecekti. ve buraya transfer yapmayı hiç düşünmemek beni çileden çıkarıyordu. şu an için kadroda 3 tane taş gibi sol bek oynayacak adam varken bir tane adam gibi sağ bek oynayacak topçumuz yok. düşünün sakatlanmadan önce linderoth oynuyordu en son.

bu sene olmasın ona da razıyım ama en azından aslantepe'de oynanacak ilk maçta ben sevdiceğime sarılmışken sağ kanatta onun ortalarını görmek istiyorum. uğur ortalasın milan baros sallasın rakip fileleri. kewell ve lincoln de uğurun saçlarını okşasın "oldun sen oldun" diyerekten.
    (jugador, 12.02.2009 15:59)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil