uğur dershaneleri  

adana çık aradan

1. *zamanında oldukça iyi hocaların bulunduğu * ama istanbul dışında şube açma ve tanıtma olayını karadenizin ıssız dağlarına ovalarına reklam afişleri asarak abartan üniversiteye hazırlık dershanesi
    (dibap, 24.03.2004 23:19)
  2. kurucularının sonrasında bahçeşehir lisesi ve bahçeşehir üniversitesini kurduğu dershane
    (triny, 24.03.2004 23:31)
  3. üniversite tercihi yaparken bahçeşehir üniversitesini yazmak için baskı yapılan , "yavrusu hoca yavrusuu" söz öbeğini lügatıma kazımış , teknolojiyi kullanmak adına öğrencilerinin uzaylılara benzediği fotoğraflarını çekip kimliğe basmış dershane
    (dibap, 24.03.2004 23:36)
  4. 2 yılımın geçtiği ve itü'lü olma yolunda bana büyük katkılarda bulunan fakat türkiye'nin dört bir yanına şube açarak kötü yola düşen eğitim kurumu..
    (doaaa, 25.03.2004 01:11)
  5. açıkcası benim için tam bir hayal kırıklığı olan,sadece geometri ve mat konusunda cok sağlam hocalari bulunan,kaşar ve tikkyleri ile ünlü dershane
    (gorky, 17.04.2004 21:02)
  6. beşiktaş fizik hocasının istanbuldaki en narşist kişi olduğunu düşündüğüm dersane
    (pyrotechnician, 17.04.2004 23:28)
  7. daha çok sözel bölümde iyi olan sayısal anlamda bana hiçbirşey kazandırmayan ve gereksiz olduğunu düşündüğüm için genelde gitmediğim tikky yuvası
    (jellybean, 01.05.2004 23:01)
  8. eşit ağırlık konusunda oldukça başarılı olan ama etüt eksiği nedeniyle kaybeden tikky dershane
    (arcane, 01.05.2004 23:33)
  9. 2 sene boyunca gittiğim, itüyü kazanmamda büyük rol oynayan güzel ve kaliteli dershane. lakin pek iyi reklam yapamaz, bu yüzden final dershanesi kadar popüler olamamıştır o ayrı.
    (darkenfact, 15.09.2005 19:02)
  10. öss deneme sınavı kitapçığında

''bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme
    sermayeye satılık her santimi, her gramı
    sen şehit oğlusun incitme yazıktır atanı
    kim çok verirse ona sat bu vatanı

bu dörtlük verilerek, hangi şiir türüne örnektir?"

şeklinde bir soru sorarak olay yaratan dersane. istiklal marşı'na saygısızlık olarak düşünülmez ise çok iyi ayar verdiklerini* ve reklamın iyisi kötüsü olmaz kaidesi gereğince iyi reklam yaptıklarını söyleyebilirim.

baştan edit: ben bu dersaneyi zaten sevmem.
    (balta, 06.03.2006 02:31 ~ 02:36)
  11. olay üzerine kayseri emniyet müdürlüğü, cumhuriyet başsavcılığı'na, tck'nın 300. maddesinin 2. fıkrasında yer alan "istiklal marşı'nı alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır" maddesine dayanarak suç duyurusunda bulunmuş. il emniyet müdürü orhan özdemir, konu hakkında inceleme yaptıklarını ve sorunun yer aldığı kitapçığın öğrencilere deneme sınavı olarak dağıtıldığını belirlediklerini söylemiş.

uğur dershaneleri'nin kurucu genel müdürü mustafa elmasdere ise olayı çok ciddi bir hata ve kesinlikle olmaması gereken bir durum olarak değerlendirmiş.
    (balta, 06.03.2006 02:36)
  12. istanbul aksaray şubesinde eşit ağırlık sınıflarına ortalama 20 kız 5 erkek düşen 2 sene evvel gidip gittiğime pişman olduğum dershaneler topluluğu.ama hakkını verelim güzel kızlar barındırıyolar abazanların bir numaralı mekanı olur hep bu yüzden.
    (silentpain, 19.03.2006 02:16)
  13. 3 sene önce 1 sene gittiğim, mezun olduğum okulun öss'yi takmaması nedeniyle beni öss ye hazırlayan tek kurum. evet itü ye girmemi sağladı, evet sayısalda başarılı, öğretmenleri kaliteli, ama bana kazandırdığı en önemli şey bir dost. seneler sonra ne öğretmenleri, ne beşiktaş şubesinin boğaz manzarası ne de sayısaldaki başarısı kalacak aklımda, ama her zaman yanımda olacak gerçek bir dost hatırlatacak bana o günleri. bundan daha değerli ne olabilir ki?
    (misuf, 29.06.2006 03:51 ~ 26.10.2006 02:07)
  14. iki sene üst üste gittiğim eğitiminden memnun olduğum dershane ayrıca çok tercih edilen dershane olmasına karşın rehberlik faaliyetlerinde sürekli bahçeşehir üniversitesi propagandası yapması ve seviyeye göre ayrılan yüksek sınıflarla daha çok ilgilenmesi sevilmeyen özellikleri arasındadır.
    (dna, 21.10.2006 17:54)
  15. öss ye hazırlanırken ödüllü sınavına girdiğim, yaptığı rahat koltuklardan ve yorgun oluşumdan dolayı felsefe bölümünü yarı uykulu yaptığım dershane.
    (la mer, 22.10.2006 01:40)
  16. kaliteli bir dershanedir. bana verdiği bursla gönlümde her zaman ayrı bir yeri olacaktır. fiziği ciddi manada orda öğrendiğimi söylesem yalan söylemiş olmam. son gittiğimde etüt salonunu da mor koltuklarla donatmışlardı aksaray şubesi olarak.
    (ben zaten hiç yoktum, 04.02.2007 15:23)
  17. sözel bölüm adı anılınca akla gelen dershane ancak sözel bölümde başarılı olmalarından son derece utanç duymaktadırlar.sürekli bir veliye şikayet tehditi altında oluyorsunuz verilen ödevlerin altına pekiyi yazıp imza atan ödevleri yapmayınca kızan kendinizi dershanede değilde ilkokulda sanmanızı sağlayan öğretmenlerle doludur hele bir geç kalın müdür yardımcısından azar işitebilirsiniz geç kağıdı uygulamasını hala anlayamadım devamsızlıktan öss'ye giremeyecekmiyiz acaba?girmek istemediğiniz derslere girmeyince peşinizden kovalayan bu hocaların tek amacı veli memnuniyeti ve küçük çaplı bir kreş hizmetidir.asla rehberlik hizmeti görmediğim ne olduğumu şaşırdığım maratonda yolumu ve powerade'imi kaybettiren dershane.
    (coffee bean, 11.03.2007 13:04)
  18. yeni sistem için çıkardıkları öss ye hazırlık kitapları çok kaliteli olan dershane.ama öss seviyesinin üstündedir genelde.özellikle fizik kitabı* çok zordur.
    (power of the right, 22.05.2007 23:15)
  19. hocalarının kalitesine inandığım ama etütlerinin bir türlü düzene girememesinde şikayetçi olduğum dershane..en güzel senemin geçmesine sebep olsa bile tikky yuvası olması ve fazla pohpohlanmak insana yaramıyor olsa gerek.
    (amnesiac, 17.07.2007 00:44)
  20. "40.yılımızda eğitimde devrim yapıyoruz" gibi iddialı bir sloganla duyurdukları kös(kişiye özel öğrenim sistemi)'ü uygulamak için pilot şube olarak izmir'i seçmişlerdir. fakat 1 yılın sonunda kös ile ilgili olarak tek yaptıkları sene başında uzunca bir test uygulamalarıydı.
    (bkz: biz okuyamadık sen oku)
    (dirensar, 23.05.2008 20:18)
  21. öss hazırlıkta bir senemi verdiğim, bir yıl boyunca kantinde lorna'nın "papi chulo" şarkısıyla kafamızı ütüleyen, o sene kazanamamamızı bu sebebe bağladığımız dershane.
    (beelzebub, 05.02.2009 00:22)
  22. sınavları ve soruları zor olan dershanedir. eğer bu dershanedeki sınavlardan öss ve sbs'de yüksek puanlar çıkarıyorsanız o zaman kesinlikle kazanma payınız vardır. dershanelerin tek kötü yanı vardır o da öğretmenleri de dahil olmak üzere kantinleri çok severler ve dışarıdan tikky görünmesiyle de içininde bir süre sonra tikiye dönmesiyle bir değişik olur. ağır rockçı öğretmenlerini bile bozduğunu biliyorum ben o derece yani. yanlız dediğim gibi bir final dergisi dershanesi bir de uğur zaten. bu dershanelerde güzel eğitim alabiliyorsanız o zaman kesin siz bir şeylere sahip olabilirsiniz. aynı zamanda etüt ve birebir sıkıntısı nedense bütün şubelerinde çok yoğundur. onca öğretmene rağmen nedense yetişilemiyor.
    (bana bir nick bulun, 14.06.2009 17:30)
  23. iyi eğitim veren dersanelerdir.
    (yalnız insan merdivendir hiçbir yere varmayan, 14.06.2009 23:47)
  24. bu sene össye bakırköy-incirli şubesinde hazırlanacağım dersane. ağustos ayını beklemekteyim. hadi bakalım.
    (aseton, 16.06.2009 19:39)
  25. mehmet ulukan deyu yücelerden yüce bi hocası vardı buranın zamanında. onun dışında sınıfta 4 erkek 16 kız vardı. çok sevmiştim. gerçi öss'yi kazanamayıp kaporta ustası oldum ama, uğur'un bendeki yeri her zaman ayrıdır.

bi burcu vardı ki, aman da aman.
    (horny meydan, 16.06.2009 19:47)