uğur dündar ın sözlüğü basması 

adana çık aradan

1. reha muhtar'ın sözlüğü basıp giri yaptığınız zaman giri yapmışmıydınız gibi sorular sormasına tercih edilebilcek durum
    (cd12, 30.10.2004 14:02)

2. sözlükte tavuk olmadığına göre, sözlük açısından sorun yoktur.

zira bir zamanların acar gazetecisi, büyük yolsuzlukları ortaya çıkartan eski uğur dündar kalmamıştır artık. şimdiki ilgi alanı tavuklardır sadece...
    (rasputin, 27.07.2006 16:20)
  3. ''yazarları biz getirmedik, muza binip gelmişler'' açıklamasının yapılmasını zorunlu kılacak olaydır.
    (seth mescaline, 27.07.2006 16:22)
  4. bakın burda sağlıksız koşullar altında bilgi alışverişi yapılıyor. bununla da kalınmamış sayfalar açık bırakılmış, üzerlerinde iki parmak toz birikmiş üstelik verilen bilgiler için fiş de kesilmemiş demesi olası araştırmacı gazeteci faaliyeti..
    (gudu bet, 27.07.2006 17:28)
  5. seri eksi oy veren ibneyi eliyle koymuş gibi bulur ve tüm kibarlıyığla sorar:
    "beyfendi utanmıyor musunuz sürekli eksi oy vermeye,ibne misiniz nesiniz?"diye sorarak cümlenin sonuna doğru kibarlığı tamamen elden bırakır ve türk televizyonlarında unutulamayan anlar dan biri daha yaşanır
    (abece, 27.07.2006 17:39 ~ 28.07.2006 03:33)
  6. ardından da asayiş şube müdürlüğü polislerinin sitedeki yazarları tek tek kimlik kontrölü yapmasıyla devam eden hadise.
    (ode to melancholy, 19.06.2007 02:27)
  7. (bkz: silin kirli girileri çabuk basıldık)
    (deniz büyücüsü, 07.07.2007 14:59)
  8. wondrous'un sözlük sunucusuna bulaşmış olan worm için ;

"uğur bey siz bilmiyorsunuz ama bu kurtçuk ilk başta pakistan'da bir yerel ağdan yanlışlıkla internete sürüldü." gibi bir açıklama yapmasına sebep olabilecek durum.
    (kkadirr1989, 09.07.2007 12:52)
  9. uğur dündar görmüş fırıncı bakışına benzer bir tablo oluşmasına neden olacaktır.
    (vicdan muhasebecisi, 09.07.2007 12:57 ~ 12:58)
  10. (bkz: uğur dündar yazar olsa kullanacağı nick)
    (etranger, 09.07.2007 13:23)
  11. (bkz: en pasaklılar)
    (bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım, 09.07.2007 13:40)
  12. dündar: beyefendi n'oluyor burda resmen kafanıza göre giri siliyorsunuz?!
    azureel: şimdi uğur bey sözlük bazen aşırı çok entryden aksalık oluyor sıkıntı oluyor yer açıyoruz bu şekilde. bi çökse sözlük naparız ya di mi ekmek teknemiz bu bizim ehehe...
    dündar: nası olur beyefendi hangi sözlükte görülmüş böyle bir uygulama?!
    spyder: uğur bey lütfen..lütfen çıkar mısınız! kapat arkadaşım makinayı da!
    dündar: gördüklerime inanamıyorum giriler alakasız başlıklara taşınıyor resmen?!
    azureel: o şey, yeni yazarları sınama amaçlı bi uygulamamızdır bakalım itiraz edecekler mi diye deniyoz biz onları ki nitelikli birer yazar olsunlar. her şeyi kabul eden apolitik yazar sevmiyoz uğur bey.
    dündar: inanılmaz, gerçekten şaştım kaldım...peki bu çaylak entryleri neden okunup onaylanmıyor? buna ne diyeceksiniz?
    jugis nomen: bizim bi arkadaş var soulforged, o hasta rahatsız gelecek birkaç gün sonra o sorumlu bu işlerden, gelince hepsini onaylayıverecek istirahatte şimdi evinde...
    dündar: peki bu server ne böyle kir pas içinde, mide bulandırıcı. nedir buranın hali beyefendi?
    man on the moon: şimdi bu serverlar italya'dan geliyor bize yolda deforme oluyor bazen, o yönden sıkıntımız var haklısınız da işte en kısa zamanda biz de bakım yapmayı düşünüyoduk uğur bey!
    jugis nomen: tamam kapat! lütfen, reklam etme ya! kapat...
    (gakko, 09.07.2007 13:51 ~ 13:55)
  13. (bkz: kapat kardeşim çekme patron yok)
    (poisontendre, 09.07.2007 14:41)
  14. ''arena ekibiyle birlikte bir araştırmacı gazetecilik örneğine daha imza attık.gelen yoğun ihbar telefonları nedeni sözlükle ilgili iddiaları araştırmak üzere, sözlüğü ekibim ve ben ziyarete gittik.kapıda kameralarımızı gören sonradan moderatör olduğunu öğrendiğimiz kişilerin ısırık,çimdik şeklinde saldırılarına rağmen içeriye,kurucunun odasına girmeyi başardık.orda karşılaştığımız kişi kendisinin hiç kurucuyu benzer bir yanı olmadığını,zavallı bir çaycı olduğu ayağına yatsada,kaçın kurası bana yediremeyip,kimliğini itiraf etti.
    kendileri hakkındaki iddalara yanıt aradık''diye uğur dündarın sözleriyle başlayacak...
    +sizin, üyelerinizi sağlıksız koşullarda giri girdirdiğiniz,millet harıl harıl giri girerken sizin burada kebap yellediğiniz,balık ızgara yapıp çocuklara kokuttuğunuz ama vermeye hiç yanaşmadığınız,alem yaptığınız ve bu alemlerde kafa güzelleşince ooooo piti piti... veya portatakalı soydum... mantığıyla seçilen giriyi hunharca katlettiğiniz,bazense dahada ileriye giderek bu seçimi üyelere yönlendirip,uçuşa geçirdiğiniz,çok fazla çaylaklık konumunda kalanları da bunlardan ne vatana ne millete hayır gelmez ,en iyisi biz bir iyilik yapalımda şundan daha yararlı olabilecek sabun yapalım,hijyen olsun dediğiniz ve gerçekleştirdiğiniz iddialarına ne yanıt vericeksiniz?
    -şeyyyy,keme de...küme de...anlamadım da,baştan alır mısınız?
    +!???
    ...fakat bu kadarıyla kalmayacak baskındır...
    (biyolojiksaat, 09.07.2007 23:15 ~ 18.07.2007 15:13)
  15. bir çift pudralı eldiven ve maske ile çabucak atlatılacak hadise. (bkz: telaşa mahal yok)
    (chinaski, 09.07.2007 23:16)
  16. kafada bone,yüzde maske ve elde eldivenlerle giri girmeye sebebiyet verecek hadisedir.sözlüğümüzün kapatılmaması için ayrıyeten ürünlerimizin yapımında kullanılan bilgisayarlarımızı virüslerden arındıralım..
    (pis mındar, 28.08.2007 02:30 ~ 02:31)