en sevilmeyen eserlerinin hepsi tek cümlelik girilerden oluşan yazardır. bence bundan çıkarılacak bir dersi mutlaka bulacaktır kendisi...
1 ay 2 gün sonra edit: kendisi bu kadarlık bir süreçte gereken derslerini çıkarmış olacak ki bugün yalnızca 1 tane -o da haketmediği şekilde- en sevilmeyeni var. ne diyeyim, tebrikler...
doğum günü sendromu ile karşı karşıya kalan ve bir şekilde düşündüren(valla ciddiyim öyle bir an gittim eski doğum günlerine falan ben de yaşadım mı lan bunları yoksa diye) doğum günü çocuğu kişisi. iyi ki doğmuş.
kendi doğumgününde beni mutlu etmiş yazar, teşekkür ederim kendisine, mutlu yıllar.
seneye doğumgününde yüzbinmilyon kişilik bir sürpriz doğumgünü partin olur umarım *
insan böyle sanal ortamlarda böyle güzel bir arkadaş bulacağını düşünmüyor hiç. sonra birileri bugün benim doğumgünüm diyor, kutluyorsun ve harika bir insan çıkıyor karşına. canım benim iyi ki doğdun, iyi ki kutlamamış arkadaşların da ben kutlamışım *
yaklaşık 1 haftadır tanıyorum, ancak sohbetimiz bir haftadan daha hızlı ilerlemiş olacak ki, bu ikinci nickaltını yazarken de zorlanıyorum. değer verilen insan hakkında bir şey söylemek daha zor oluyor gibi, ya da ben nick altı yazma özürlü bir yazar olarak bahane peşindeyim.
girilerini okurken, sohbet ederken eğleniyorum, konserlere geç kalıyorum, çalışmalarımdan kaldım, çok suçlu hissetmesi gerek kendini çook. ama o bunu kabul etmeyecek, inatçı tavrını koruyacaktır eminim. benim nickime yazdığı giride geleceği görüyorum demiş, geleceği ben de görüyorum, hoşuma da gidiyo gördüklerim.
her ne kadar geç hoşgeldin dememe üzülsemde elimden birşey gelmemesinin verdiği üzüntüyle, başladım bu giriye küçük çok küçük bir sohbetten sonra kanka listeme eklemeden yapamadığım değerli, saygılı, su bazlı, az nazlı sözlük yazarıdır kendisi.ayrıca nesildaşımmış o da(ulan bu sözlükte de kime rastlasam nesildaşım yahu bu nasıl iş)
nedenini anlamadığım bir sebepten hesabını kilitleyip yazarlık macerasına ara veren canım yazar.
gerçekten kendisini özletti artık ama gelsin..
girilerinden mahrum etmesin bizi..
duyurular köşesindeki yazısıyla yüreğimizi dağlamıştır. düşen her yağmur damlası değil midir gözyaşlarımız? susturmaya çalıştığımız ebedi yalnızlığımıza tercüman olmuştur kendisi.ayrıca adının uğur olması muhtemel yazardır.
(bkz: sazan) (bkz: kefal)