uçan yazarlar 

adana çık aradan

1. yaklaşık 6000 küsür adettir. hiç birinin hikayesinin x-files tadında olduğunu sanmıyorum. ancak bu sayı bize hiç kimsenin vazgeçilmez çılgın insanlar olmadığını gösterir.
    -bakınız verilmemiş başlık kalmasın hadisesi adına (bkz: boş bakınız)-
    (radiance, 04.01.2006 06:56)

2. (bkz: senin annen bir melekti yavrum)
    (phantasma gory, 04.01.2006 20:25)
  3. aralarından bazıları yepyeni bir nickle aynen geri dönmüş yazarlardır.
    (ucurtma, 04.01.2006 20:27)
  4. (bkz: hezarfen ahmet çelebi)
    (coban, 04.01.2006 20:30)
  5. "hacı sorma... geçen kafayı bi çekmişim... bulutarın üzerinde uçtum şerrrrrefsizim." diyorum...
    (bkz: azwepsa)
    (azwepsa, 04.01.2006 23:23 ~ 23:26)
  6. geniş, çorak bir arazi üzerinde toplanmış yazar güruhu. uçan binlerce yazar arasında ruhu siksik etmeden huzura kavuşamayıp arafta sıkışmış, saysak goro'nun ellerindeki parmakları geçmeyecek bir topluluk. çerçöple, devrilen araçlarla barikatlar kurulup giriş çıkışlar kapatılmış. alanın ortasında lastik yakarak harlanmış bir ateş. eski yazarlar lilili nidaları eşliğinde zılgıt virtüözcülüğü oynayıp ateş üstünden atlıyor, kah ağız dolusu küfrediyor, kah mahalle karısı gibi dedikodu yapıyorlar. yüzde sekseni izansız, yüzde yirmisi sözlüğü levent diye bir bilgisayar mühendisi 700 satırda kodladı sanıyor.

oysa...

gidin toplanın bir dağ evinde, ya da olmadı uludağ'da, beceren hotel'de. açın birer uludağ gazoz, üstünden atladığınız ateşi de iki rahat bırakın üzerinde sucuk kızartın. leziz, pırıl pırıl. hep goy goy tam goy goy nereye kadar.
    (palanthaser, 17.08.2007 13:03 ~ 24.08.2007 08:15)
  7. ufw - unidentified flying writer - (tanımlanamayan uçan yazar) olarak isimlendirilen bu yazarlar, yıllardır sözlük camiasının aklını kurcalayan çeşitli olaylara neden olmaktadır. kimisine göre son zamanlarda ortadan kaybolan arılardan ufw'ler sorumludur. kimisi, ufw'lerin seri eksi oy veren ipne oldukları konusunda sağlam delillere sahip olduklarını söylemektedir. bazı ufw'lerin bir zamanlar dutluk olan başlıklarda çeşitli geometrik desenler oluşturduğunu söyleyenler de yok değildir. ufw konusunda araştırmalar yapan prof. dr. wondrous, ufw konusunda şöyle konuştu.

"yazar arkadaşlarımızın korkmasına gerek yoktur. ufw, bilimin uzun yıllardır araştırdığı bir konudur. ancak varlıklarını destekleyen kanıtlar günümüz teknolojisi ile elde edilememektedir. onların varlığını ne kabul ediyor, ne de reddediyoruz. içinizi ferah tutun. artı oy vermeye devam edin. "

wondrous'un bu açıklaması bazı insanları tatmin etmemiş olmalı ki, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir ufw gören masum köylü'nün iddiaları ortalığı karıştırdı.

"ben ha şu ağacın dibine çömmüş, ayıptır söylemesi büyük abdestimi yapıyordum. birden gökyüzünden hızla geçen bir ışık gördüm. ışık az ileride yere indi. içinden bir şey çıktı. insan desem değil, arı desem değil. korkumdan bayılmışım."

bilim ne derse desin, çoğu kişi hala bu ne olduğu bilinmeyen cisimler hakkında genellemeler yapmaya devam etmektedir. araştırmacı gazeteci kayser sozer, “ufw'ler tarafından kaçırıldığını iddia eden gizli eşcinsel” başlıklı son yazısında kaçırılma tecrübesi yaşadığını söyleyenlerin, aslında hemcinslerine duyduğu bastırılmış duyguların bilinçaltındaki etkilerinin neden olduğu hayaller gördüklerini söyledi.

insanlar ne derlerse desin ufw’ler, insanoğlu için hala bir gizem. araştırılmayı bekleyen bir bilmece. sadece doğru yere bakmamızı bekliyorlar. gerçek orada bir yerde.

fox mulder 51. bölgeden bildirdi.
    (fox mulder, 17.08.2007 13:33)
  8. (bkz: nathan petrelli tipi yazar)
    (stewartgilligangriffin, 17.08.2007 13:56 ~ 13:56)
  9. "flying man"
    (bkz: hiro nakamura)
    (kekecadam, 24.08.2007 14:59)
  10. her yazarın bir çift kanada sahip olduğu bir platformda (bkz: arı), kendi insiyatiflerini kullanan yazarlardır.

(bkz: kötü notu verenin hoca olması)
    (bkz: iyi notu alanın öğrenci olması)
    (bab the kenk, 10.12.2007 05:03)