|
|
- yeni dördüncü nesil yazarımız.hoşgelmiş.
- her şekilde boştur.
hepimizin bildiği üzere tavuklar uçamayan kuşlardandır dolayısıyla uçan tavukların oluşturduğu küme boş kümedir. haa yok tavuklar uçar derseniz, o zaman da kümes boştur zaten.
tekrar ediyorum her şekilde boştur.
- şimdilik boş kümedir.
1-2 milyon yıl sonra evrimleşip uçarlarsa tanımlı küme olabilirler.
- boş küme değildir efenim. kanatları yetersiz olsa da birkaç saniyeliğine uçabilirler. hatta bu şekilde çitlerden falan atlarlar.
edit: (bkz: hoşgelmiş)(nox, 30.07.2007 05:12 ~ 05:13)
- (bkz: tavuklar firarda)
(akort, 30.07.2007 18:24)
- boş kümesdir.
- nicki anlaşılmak istenen şekilde anlaşılan yazar. tavuk muamelesi yapıp bayan sanıyorlar beni, tamam bayarım ama bu espiriyi yapacak kadar da değil. yalarım gibisinden mesajlar alıyorum sürekli. ben buraya bilgi paylaşımı için geldim, sevgili aramıyorum. hem zaten benim tavuklarım var. yoksa yok mu?
- boş ancak sınırları olan bir kümedir. tekrar etmeme gerek yok her iki halde de sınırları olan kümedir. böylesine anlamlı bir nick bulmak zordur, tebrik ediyoruz
- yaban tavuğu ise gayet de uçuyordur boş küme değildir
- @2174962 girisiyle dertlerime tercüman olmuş yazardır.
sağolsundur.
- uçan tavuklar kümesi tahmin edildiği üzre yüksekte bir yerde konuşlanmıştır. ilkokuldan beri yaparım bu espriyi evet, ilkokuldan kopmuş gelmiş bir nicke sahip yazara bir ilkokul çocuğu sıcaklığıyla selam ederim.
- (@1848967) nolu girisiyle beraber hislerime tercüman olmuş ve o şahsı çok güzel anlatmıştır.
(bkz: murat dayı)
- @3000000 nolu girisiyle bi bok olmamış yazar.ilk önce bu giriyi kap sonra sana öpücükler
ilkokul aşkın pelin
iyi ki varsın facebook
- yıllardır matematik dersinin kümeler konusunda boş küme kavramını anlatmak için kullanılan örnektir. ata bakan ali, topu tutan kaya gibi milli eğitim bakanlığının demirbaşlarından olmuştur...
- (bkz: tevriye)
- ula göletinde balık tutma konusunda baya tecrübeli olan hemşehrim.
- iyilik meleği mi desem ne desem artık. engin müzik bilgisini bana sunmuştur kendisi, sıkılmadan, bıkmadan hatta kızmadan içinden bi türlü çıkamadığım notaları bana anlatıp durmaktadır.
anlamadığım zamanlarda ise tekrar tekrar anlatmaktadır. kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
- css öğrettik sözlüğe görünüm yapacak diye. bir bok yok ortada.
belki de öğretemedim. "css tutorial yaz google da arat abi çok kolay bişi" demek öğretmek sayılmıyorsa evet öğretmedim.suçluyum
|