her şekilde boştur.
hepimizin bildiği üzere tavuklar uçamayan kuşlardandır dolayısıyla uçan tavukların oluşturduğu küme boş kümedir. haa yok tavuklar uçar derseniz, o zaman da kümes boştur zaten.
tekrar ediyorum her şekilde boştur.
nicki anlaşılmak istenen şekilde anlaşılan yazar. tavuk muamelesi yapıp bayan sanıyorlar beni, tamam bayarım ama bu espiriyi yapacak kadar da değil. yalarım gibisinden mesajlar alıyorum sürekli. ben buraya bilgi paylaşımı için geldim, sevgili aramıyorum. hem zaten benim tavuklarım var. yoksa yok mu?
boş ancak sınırları olan bir kümedir. tekrar etmeme gerek yok her iki halde de sınırları olan kümedir. böylesine anlamlı bir nick bulmak zordur, tebrik ediyoruz
uçan tavuklar kümesi tahmin edildiği üzre yüksekte bir yerde konuşlanmıştır. ilkokuldan beri yaparım bu espriyi evet, ilkokuldan kopmuş gelmiş bir nicke sahip yazara bir ilkokul çocuğu sıcaklığıyla selam ederim.
iyilik meleği mi desem ne desem artık. engin müzik bilgisini bana sunmuştur kendisi, sıkılmadan, bıkmadan hatta kızmadan içinden bi türlü çıkamadığım notaları bana anlatıp durmaktadır.
anlamadığım zamanlarda ise tekrar tekrar anlatmaktadır. kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
css öğrettik sözlüğe görünüm yapacak diye. bir bok yok ortada.
belki de öğretemedim. "css tutorial yaz google da arat abi çok kolay bişi" demek öğretmek sayılmıyorsa evet öğretmedim.suçluyum
ege şivesi'nin ustası. o akyaka'daki kasa kasa bira içen amcaya inat şişe şişe bira içmek isterim kendisiyle gökova körfezi'ne karşı. o da olur bir gün inşallah.
not: o değil de dünya üzerinde ege şivesi'yle deep purple anonsu yapan ilk ve tek dj olmuştur kendisi.