|
|
- ülkemiz vatandaşı teknolojiyle daha bi' haşır neşir olmaya başalayınca duyma olasılığımız artmış esprilerdir.nasıl at arabasından otomobile geçerken yeni bir espiri anlayışı oluştuysa otobüsten uçağa geçerken de oluşmuştur.otobüste,otomobilde,kamyonda olup uçakta olmayan olanaklar malzeme kaynağıdır bu insanlar için.örnekleyelim:
uçakla bir tanıdığınız gelmişse:''geçerken paraşütle atlayıvereydin,eheueheuehe!''durak muhabbetinden tanıyoruz bu espriyi.
tepenizden hızla uçak geçmektedir:''ulen boşa almış gidiyor dayın,eheheuehu!''malum,kamyoncu abiler aklımıza geliyor hemen.
otobüste uyumayı seven bir arkadaş gelmişse:''yahu iyi ki uyumamışsın,almanya da inerdin artık,ekiekieki!''uyuyup ineceği durağı geçen insanlardan alıntılar.
tepenizdeki uçak ani dönüş yapıyorsa:''off bea,el frenini çekti bak görüyo musun,ahaha!''u dönüşlerini el freni ile yapıp kızlara hava atan insan mantığı.
- -hocam camı açsana çok sıcak oldu,eheueheu!
-?!^%
- - şu uçak var ya
* evet ne olmuş?
- sana girsin uasdhusahduhsad
* !?4$½#£$#=?
- +kalktı mı baba şimdi bu
-kalktı kalktı gel indir
- (bkz: biz ikinciyiz ama bizimki 77 santim)
- babamla ilk defa uçağa bindiğimiz kıbris seferinde hostesle girdiği diyalog.
b: ben viski alabilir miyim ?
h:özür dilerim efendim iç hat seferlerimizde alkol ikramımız malesef yok.
b:içki içmek için paris'e mi gitcem.
(hostes şaşkın bir şekilde bir tane becks getirir)(uti, 27.07.2008 08:58 ~ 08:58)
- + : müsait bir yerde inebilir miyim ?
+ : ahheauhauhuehhauhae
- : ???
- uçak türbulansa girmiştir ve panik yapacak bir durum yoktur ama yanında oturan baba,paniğin hasosunu yaşamaktadır ve o an espriyi patlatırsın.
p : ( burnunu kapatarak ) öfff,baba naptıııın?
b : ananı ...,sus ulan sus eşhedü... gerisi neydi lan psiko?
p : puhahahaha
- o değil de bir de kamyon sözlerinin uçaklara uyarlanmış hali vardı esas onlar ne espriydi, şöyle ki:
- aşkımızı karakutuya anlattım!
- sen yenisin dediler bana ek sefer verdiler!
- kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ben kokpitte de giderim!
- kalkışıma kule hasta inişime kızlar hasta!
- yaklaşma toz olursun atmosferde kaybolursun!
- istanbul antalya 2 saat, sana aşkım 24 saat!
- göklerin isyankar pilotu!
- (bkz: kuleyle kavgalı çilekeş pilot)
- tk-902: mısır de bakiim?
tk-312: mısır
tk-902: gel götümü ısır ahahahaha.
- - ahhaha okyanus 815 sefer sayısı size bir şey hatırlatıyor mu?
- sus azını skerim şimdi senin!
|