|
|
- müthiş yazı yeteneği ve dilindeki yontulmamış sivrilikle, kendi yazın çemberi içerisinde bir hayli tanınan ünlü blogcu. ayrıca canım dostum, biricik kelebeğim felan. bugün itibariyle teskeresini alan kurmay çavuş*
http://tyradesalvo.blogspot.com(wykka, 17.05.2008 20:09)
- bana masada limon suyuna batırılmış havuç dolu bardakların olduğu bir pavyonda rus revüsü ısmarlayacak kişidir. sözü var. yıllardır tatmadığım ve varlığından bile haberdar olmadığım votka tonik kavramıyla beni tanıştırmıştır. wykkakişisi ile arada beni dalgaya aldıklarından şüphelenmiyor değilim ayrıca.
(bkz: kayınço)*
- kolonya hususundaki hassasiyetimi destekleyen, "amman sabahlar olmasın" dercesine "cap ou pas cap?" sorusuylan hep birlikte coşageldiğimiz, allahın evropalarında bavulumu toparlayan, tabuda da ekstra mekstra harikalar yaratan, müziği ve zevkiyle hepimizi besleyen canım dostum.
(bkz: cool guy)
(bkz: bu şarkı tüm aşk acısı çekenlere gelsin)
(bkz: daha neler)(wykka, 06.07.2008 16:48 ~ 16:48)
- az evvel çaylaklığa düşürüldüğünü öğrendiğim sözlük yazarı yiğidimdir. çaylaklığa düşürülme nedeni olarak "bir başlıkta başlığın yanlış olduğunu saptaması dolayısıyla kavrama değil de, başlığa refere etmiş olması" gösterilmiştir. bu noktada am, göt, sik, damcık, cicik gibi kavramların havada uçuştuğu, kanlı pedlere, ensest parmakların atılmasına gülen insanların birbirini kovaladığı, bunların üzerinden prim yapanların pohpohlandığı bir sözlükte, bu yüzden çaylaklığa düşürülmesini saygı ile karşılıyor, ve yine bu yüzden kendisini alnından öpüyorum.
- yaklaşık 11 gündür çaylak konumunda bekletilen yazardır. sözlük içinde diğer yazarlara hakaret eden, provokasyonlarla prim yapan, iki kelimeyi biraraya getiremeyen yazarlar gürül gürül giri girebiliyorken, gerçekten bilgi paylaşımında bulunan yazarların çaylak statüsünde "bekletilmeleri" anlaşılır gibi değildir. bir yazarın çaylak statüsünde bu kadar bekletilmesinin ardında art niyetten çok, ihmal olduğunu düşünmekle beraber; tyra desalvo kişisi hakkında diyeceğim şudur ki, süper ingilizce konuşur. bir de kedisi var bunun, kendini sakatladı yazık yavrum. kıyamam. velhasıl derhal yazarlık konumuna geri çıkarılması gereken harbi yazardır.
- aniden gelivermesiyle yüzümde güller açtıran cano. muhteviyatında kavun olan her türlü içeceğe karşı duyduğu zaafı kaleminden damlayan kanla birleştiren biricik beybe. hoşdönmüş*.
(wykka, 17.08.2008 12:53)
- elinde koyu kahvesi ve sigarasıyla seksi olmayı başarabilen yegane insanlardan biri olmasıyla beni etkileyip, benden yalnızca iki ay sonra başladığı işinde kendini yabancı hissetmesin diye 'neden bize katılmıyorsun?' cümlesiyle hayatıma girip çıkmayan, çıkamayan, çıkamayacak olan insan.
|