belki ilginizi çeker
  1. · tyasyn
  2. · gxix
  3. · ara gazı
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · aylin aslım
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · author gibi erkekler
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · evrim
  9. · bir erkeğe söylenebilecek en güzel şey

tyasyn  

1. grubumuzun bassçısı. sözlüğe kazandırmaktan onur duyduğum insan (hadi len).
    en büyük zevki arkama geçip distortion eşliğinde ciğerlerimi titretmektir bunun. lavuktur biraz.
    (bkz: @762171)
    (gxix, 25.06.2006 18:55)
  2. gata dağcılık klübü başkanı olması asabiyle dağları kendine mesken edinmiş anacığının yüreğinin hop oturup hop kalkmasına aldırmadan dağa tırmanır. dağcılığın tehlikelerini anlatmaya yönelik bir konuşma yapma gafletinde bulunmamak gerekir kendisine zira düz yolda yürürken insanın başına gelebileceklerle ilgili öyle bir sunumu vardır ki dışarı çıkma fobisi geliştirmenize sebep olur. dağı sever, doğayı sever bir de benim oğlanla pek iyidir arası doktor olduğunu bile bile yanaştığı tek kişi tyasyn dir oğlumun bu da sanırım dağcılığı daha ziyade benimsemesinden kaynaklanmaktadır. velhasılı kelam zararlı işlerle uğraşsa da bir o kadar zararsız yükseklerde gezse de bir o kadar alçak gönüllü güzellikler insanıdır kendisi.
    (çeyrek asır, 10.07.2007 14:06)
  3. ankaraya gittiiğim zaman kenidisini aramayınca bana kızan lpg li arabası pandanın benzinli arabasından daha çok yakan ve bu arabayı tus dershanesine tercih eden kadim dostum güzel insan
    (pareto, 17.07.2008 08:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil