karısından boşanmış ve oğluyla kardeşinin yanına yerleşmiş adamın, karısının, çocuğun ve çapkın amcasının oynadığı komik dizi.. nası bi tanımlama oldu bilemen
zannımca konu, işleniş bakımından aynı kanalda yayınlanan pek çok diziyi geride bırakabilecek dizi. cheers'ın tekdüzeliğinden, fat actress'ın saçmalığından, arrested development'ın garip konu anlatış biçiminden, ve pek çok diğer dizinin klasik aile formatından uzak; özgün dizidir. bana göre scrubs ve efsane seinfeld'in arkasında kalabilir, gerisi ile yarışır.
şu an cnbce'deki, belki de tüm kanallardaki en zekice yazılmış, en güldüren, en sempatik oyuncuları barındıran, çocuğun oyunculuğuna ve çizdiği karaktere ayrı hasta olduğum sit-com.
giderek komikleşen, hatta bunu dün geceki bölümüyle beni yararak kanıtlamış dizidir. charlie sheen charlie harper adlı çapkın, hovarda bir jingle bestecisini canlandırmaktadır. kumsaldaki süperlüks evinde sürdüğü hızlı ve rahat yaşamı kardeşi alan*'ın eşinden ayrılıp oğlu jake* ile yanına yerleşmesinin akabinde farklı bir boyut kazanır. eve temizliğe gelen berta* karakteri olduğu her bölüme ayrı bir komiklik unsuru kazandırmaktadır. tavsiye ederim.
jake,george washington'a sorulacak 5 soru ödevini yapmayı unutur.ödevi arabada babası alan ile yapmaya çalışır.bulduğu sorular ise
1-)george washington imkanını bulsa ölüler diyarından bir zombi olarak dönmek istermiydi?
2-)tahta dişlerle insan eti yenilebilir mi?
3-)eğer ki ölümsüz adamlardan kurulu bir ordu kursaydı fetihler daha mı kolay olurdu?
4-)george washington yeni çıkmış daha akıllı,daha hızlı zombiler hakkında neler düşünmektedir?
5. soruyu ne yazıkki göremedik.dizinin yönetmeni yüzünden.
charlie uyumaktadır. (jake e bilmediğim birşey yapmıştır) jake charlie nin yatağının başında onu hayal kırıklığına uğrattığından bahsetmektedir. charlie uyumaya çalışmaktadır, ve üzgün olduğundan filan bahsetmektedir. o sırada:
jake: if you give me fifty box, i can forget everything.
charlie: ten
jake: done
(el sıkışırlar.)
family guy 'ın bir bölümünde dalga konusu olan dizi
peter griffin tv 'yi açar ve two and a half men 'in jeneriği ardından ortada kanlar içindeki belden altı olmayan ve çığlıklar atan bir adama diğer iki adamın şaşkınlıkla baktığı sahne gelir, ifadeler süperdir, baya bi gülünmüştür...
şekil itibariyle 90'ların sitcomlarının havasını verse de içerik dudak uçuklatacak kadar komiktir. "aile dizisidir ,en fazla bir kaç espriye gülünür heralda "diyen çoktan kaçırmış şenliği diyeyim onu.
charlie'nin sürekli aynı tarz yakalı ve cepli penyelerinden ayrıca şortların sıkıldığım nedense sanki hep eski bölümlereni veriyorlarmış hissi veren dizi.
malibu sahilinde oturan, para ve kadın sıkıntısı olmayan erkekler hep böyle mi giyinir?
çok ama çok sevdiğim cnbc-e dizisi.ne charlie'nin vurdumduymazlığı ve kadınlara olan düşkünlüğü, ne alan'ın ahmaklık derecesinde ki saflığı ve sakarlığı, ne de rose'un saplantılı charlie aşkı güldürüyor beni.ben jake'e kopuyorum.o doymak bilmemesine,rahatlığına,tostoparlak oluşuna ve yüzünde ki manasız ifadeye bayılıyorum.özellikle babası ve amcası tarafından büyükannesine bırakıldığı bölüm şahaneydi.
belki bir scrubs yada seinfield gibi sitcom formatına yeni bir şey katmak gibi bir dertleri yok.çok özel veya çok aykırı bir tarza sahip değiller.hatta ilk başlarda bir çok örneğini gördüğümüz sıradan dizilerden biri gibi görünüyorken, zaman geçtikçe çok ama çok komik bir dizi olmayı becermiştir.bunuda çok farklı bir şey yapmadan, sadece doğru oyuncu ve iyi senaristlere sahip olması sayesinde gerçekleştirmiştir.
ortaya keyifle izlenen bir dizi çıkarmışlardır.charlie'nin sinirleri bozan giyim zevki, alan'ın şapşallığı, annelerinin bencillikleri, bile izlememize engel olmaz.