two and a half men   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. charlie sheen'in başrolünde oynadığı tanıtımlarında jenna elfman'ı görünce çarpıldığım haftaya salı akşamı cnbc-e'de başlayacak olan dizi.
    (stocky2001, 03.09.2004 19:27 ~ 19:28)

2. cnbc-e de yeni yayın döneminin en komik dizilerinden. daha kimse bilmiyor ama bence bir ay içinde yıldız parlayacak bir dizidir.
    (theuthras, 08.09.2004 17:38)
  3. başrolunde charlie sheen'in olduğu ve bu sezon cnbc e'de yayınlanmaya başlayan komedi dizisi.
    (headfucker, 12.02.2005 18:25)
  4. karısından boşanmış ve oğluyla kardeşinin yanına yerleşmiş adamın, karısının, çocuğun ve çapkın amcasının oynadığı komik dizi.. nası bi tanımlama oldu bilemen
    (napoleon, 12.02.2005 19:21)
  5. (bkz: kime göre neye göre)

zannımca konu, işleniş bakımından aynı kanalda yayınlanan pek çok diziyi geride bırakabilecek dizi. cheers'ın tekdüzeliğinden, fat actress'ın saçmalığından, arrested development'ın garip konu anlatış biçiminden, ve pek çok diğer dizinin klasik aile formatından uzak; özgün dizidir. bana göre scrubs ve efsane seinfeld'in arkasında kalabilir, gerisi ile yarışır.
    (akaydo, 04.11.2005 15:53)
  6. hot shots yapımlarında vaktiyle bizleri yarmış charlie sheen abimizin sürüklediği dizi. kendisini diziden çıkarsak geriye pek birşey kalmaz o ayrı.
    (genaro, 27.03.2006 11:23 ~ 11:23)
  7. şu an cnbce'deki, belki de tüm kanallardaki en zekice yazılmış, en güldüren, en sempatik oyuncuları barındıran, çocuğun oyunculuğuna ve çizdiği karaktere ayrı hasta olduğum sit-com.
    (therion, 19.01.2007 19:08)
  8. giderek komikleşen, hatta bunu dün geceki bölümüyle beni yararak kanıtlamış dizidir. charlie sheen charlie harper adlı çapkın, hovarda bir jingle bestecisini canlandırmaktadır. kumsaldaki süperlüks evinde sürdüğü hızlı ve rahat yaşamı kardeşi alan*'ın eşinden ayrılıp oğlu jake* ile yanına yerleşmesinin akabinde farklı bir boyut kazanır. eve temizliğe gelen berta* karakteri olduğu her bölüme ayrı bir komiklik unsuru kazandırmaktadır. tavsiye ederim.
    (calavera, 31.05.2007 15:42)
  9. charlie sheen'in resmen egosunu tatmin ettiği, bizlerin ise imrenerek izlediği bir sit-com...
    (dunya zikime eyfel dotume, 31.05.2007 15:45)
  10. my name is earl ile birlikte cnbc-e'de izlenebilecek en kaliteli sit-com'dır.
    (therion, 15.06.2007 01:23 ~ 01:23)
  11. seyredebilitesi yüksek eğlenceli dizi
    (rodion, 15.06.2007 09:06)
  12. hemen hemen her bölümünde seksi bir hatunla gözümü gönlümü açan eğlenceli dizidir.
    (albertkamuvicdanı, 15.06.2007 14:49)
  13. e2'nin hayatımıza soktuğu ama son zamanlarda çok az yayınlanan dizidir.
    (karışan, 20.06.2007 18:41)
  14. bazı zamanlar yarma limitini aşmışlığı görülen dizidir.örnek olarakta ufak tombulumuz jake harper'ın ev ödevini verelim.

- spoiler -

jake,george washington'a sorulacak 5 soru ödevini yapmayı unutur.ödevi arabada babası alan ile yapmaya çalışır.bulduğu sorular ise

1-)george washington imkanını bulsa ölüler diyarından bir zombi olarak dönmek istermiydi?
    2-)tahta dişlerle insan eti yenilebilir mi?
    3-)eğer ki ölümsüz adamlardan kurulu bir ordu kursaydı fetihler daha mı kolay olurdu?
    4-)george washington yeni çıkmış daha akıllı,daha hızlı zombiler hakkında neler düşünmektedir?

5. soruyu ne yazıkki göremedik.dizinin yönetmeni yüzünden.

- spoiler -
    (seperated ways, 18.09.2007 14:28)
  15. charlie uyumaktadır. (jake e bilmediğim birşey yapmıştır) jake charlie nin yatağının başında onu hayal kırıklığına uğrattığından bahsetmektedir. charlie uyumaya çalışmaktadır, ve üzgün olduğundan filan bahsetmektedir. o sırada:

jake: if you give me fifty box, i can forget everything.
    charlie: ten
    jake: done
    (el sıkışırlar.)

böyle bir yeğen ve amcaya sahip süper dizi.
    (semih cumhuriyeti vatandaşı, 18.09.2007 14:57 ~ 14:58)
  16. (bkz: oshikuru)
    (theinvisiblehand, 20.09.2007 17:27)
  17. family guy 'ın bir bölümünde dalga konusu olan dizi

peter griffin tv 'yi açar ve two and a half men 'in jeneriği ardından ortada kanlar içindeki belden altı olmayan ve çığlıklar atan bir adama diğer iki adamın şaşkınlıkla baktığı sahne gelir, ifadeler süperdir, baya bi gülünmüştür...
    (nasihat, 20.09.2007 21:13 ~ 21:13)
  18. (bugünkü bölümde)

alan'ın kandi'den köpeği çalması üzerine charlie'nin verdiği tepki:

"ben penisimle düşünüyorum ama en azından düşünüyorum!"
    (comtesse de lautreamont, 02.10.2007 21:00)
  19. squab adlı bölümüyle gülmekten krizlere girmeme neden olmuş dizidir. çok sevdiğim dizidir. izlenesidir.
    (glenn, 16.10.2007 21:10)
  20. http://www.charlieharpersucks.com

yanlış hatırlamıyorsam dizide rose'un dizayn ettiği site idi.buyrun takılın.
    (yata yata paslandık, 16.10.2007 21:17)
  21. şekil itibariyle 90'ların sitcomlarının havasını verse de içerik dudak uçuklatacak kadar komiktir. "aile dizisidir ,en fazla bir kaç espriye gülünür heralda "diyen çoktan kaçırmış şenliği diyeyim onu.
    (altlejant, 17.10.2007 14:42)
  22. charlie'nin sürekli aynı tarz yakalı ve cepli penyelerinden ayrıca şortların sıkıldığım nedense sanki hep eski bölümlereni veriyorlarmış hissi veren dizi.
    malibu sahilinde oturan, para ve kadın sıkıntısı olmayan erkekler hep böyle mi giyinir?
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 17.10.2007 14:57 ~ 14:57)
  23. çok ama çok sevdiğim cnbc-e dizisi.ne charlie'nin vurdumduymazlığı ve kadınlara olan düşkünlüğü, ne alan'ın ahmaklık derecesinde ki saflığı ve sakarlığı, ne de rose'un saplantılı charlie aşkı güldürüyor beni.ben jake'e kopuyorum.o doymak bilmemesine,rahatlığına,tostoparlak oluşuna ve yüzünde ki manasız ifadeye bayılıyorum.özellikle babası ve amcası tarafından büyükannesine bırakıldığı bölüm şahaneydi.
    (rampada lambada, 17.10.2007 17:51)
  24. belki bir scrubs yada seinfield gibi sitcom formatına yeni bir şey katmak gibi bir dertleri yok.çok özel veya çok aykırı bir tarza sahip değiller.hatta ilk başlarda bir çok örneğini gördüğümüz sıradan dizilerden biri gibi görünüyorken, zaman geçtikçe çok ama çok komik bir dizi olmayı becermiştir.bunuda çok farklı bir şey yapmadan, sadece doğru oyuncu ve iyi senaristlere sahip olması sayesinde gerçekleştirmiştir.
    ortaya keyifle izlenen bir dizi çıkarmışlardır.charlie'nin sinirleri bozan giyim zevki, alan'ın şapşallığı, annelerinin bencillikleri, bile izlememize engel olmaz.
    (kasaba insanı, 17.10.2007 18:08 ~ 18:19)
  25. dizideki karakterlerin tersine i charlie gerçek hayatta evli ve sadık bir erkek alan ise ikinci eşinden boşanmış çapkın bir adammış
    (yeşileriğim, 17.10.2007 18:40)
 sayfa  / 2