gerçek adı aka jeordie white. 1972 doğumlu. marilyn mansonın eski basçısı şuan perfect circleda çalmakta. bas gitarı parçanın ritmine göre bazen eliyle, bazen penayla çalan çok seçkin kişilik.
marilyn manson ekibinin standart haraketini izleyerek isim alan basçıdır. twiggy zamanının en meşhur mankenlerinden, hatta stil ikonlarındandır. ramirez kısmı ise seri katil richard ramirez in soyadıdır.
eskiden ikonkırıcı spooky kids grubundan ve marilyn mansonın en has adamlarından biri olan, daha sonra a perfect circleca transfer edilen basçı eleman. gruptan ayrılış sebebi hala muammadır. müzikal ayrılıklar mı yoksa manson ın kaprisleri mi buna sebep olmuştur, bilinmez...
gruba geçen sene geri dönüş yapmış olan basçıdır. gelir gelmez "the high end of low" albümünü çıkarmak için hazırlıklara da başlamışlardır. albüm mayıs ayı gibi piyasaya çıkacaktır. grubun şimdiki elemanları :
gece gece kendine hoş gelmiş denmemiş diye triplere girip beynimi yiyen yazar kişisidir. sen zaten 567890 ay önce gelip bana sinirlenip hesabını kitlemedin mi yavrucum sana neden hoş gelmiş diyelim şimdi allam yareppim. hadi hadi hoş gelmiş 6. nesil yazarmış bu kımırcık. mutlu oldun mu anacım?? yarın görüşerizzz..
bana kimse merhaba demiyo, kimse hoşgeldin demiyo dedi inanırmısınız oturdum ağladım üzntüden.. biz ne zaman bu kadar yalnızlaştık azizim, bilemedim...
ah kanayan yarasına merhem süreyim bari nesildaşımın, sevinçli naralar ataraktan hoşgeldin diyorum kendisine *
bugün kendisine telefonda küfür ettiğimi idda eden yazar kişisi kımırcıkım. telefonun çekmiyo olmasından dolaylı 5 saniye süren konuşmamızda ağzımdan tek kelime çıkamamışken küfür nerden duymuş bilemedim şindik. *
bu gece çaylaklığa düşürülmüş insan. ne yapmış kendisi de bilmiyormuş. şuursuzdur da biraz ondan hep.
acısını benden çıkarmaya çalıştı sanki moderatörler benim babam banene alla alla hııh..! sen bi dön tatilden çıkarırım ben bunların acısını okulda ama.*
bonservisi elinde olmasına rağmen altyapıya gönderilen topçu gibidir kendileri. altyapıda kendini yeniden kabul ettirmeyi beklerken a takıma girme arzusu gittikçe artmaktadır. altyapıdaki hocalarının kendisinin tekrar yeterli seviyede olduğuna karar vermesini bekliyor. dileriz başka bir takım gelip de bu "çaylağın" aklını çelmeye çalışmaz. zira kendisi takımında kalıp formayı yeniden hak etmek için elinden geleni yapmaya hazır.
aylar önce ekran temizleme bezini hacıladığım bebeem. kendisine; kahve ısmarlama karşılığı oyun kurduğum okul sonrası bi gün bunun ekran temizleme bezini sevip "aa bana versene bunu yarın getiririm" diyerekten almıştım. sonra bi şekilde hep vermeyi unuttum. bugün odamı temizlerken buluverdim. bi gelsin yamacıma vercem söz. gerçi unuttu o çoktan ama; ben buldum benim oldu durumu yok yani korkmasın.
edip: dün aklına gelmiş pisliğin. bi de triplere giriyo kalsın istemez ben kolonyalı mendille idare ediyorum diye. niye tiksindiyse ben kullandım diye peeh sanki evin beslemesiyim.
anadolu yakasına ilk geçişinin müsebbibi,parçalandıkça acıtan cam tanesi,uçurtmanın her daim havada kalmasını sağlayan kuyruktaki su şişesi,temeli atılıp bitirilmemiş dost apartmanının 3. ortağı,hastahanede karışan yitirilmiş kardeş.
kendisini baskı ve şiddetle meseneye çağırdım demin telefonda. pek sallamadı beni ben de evinizin çatısı uçsun gelmezsen dedim. evleri de en üst katta bunların. o değil sesi soluğu kesildi birden. harbiden evlerinin çatısı mı uçtu acaba diye düşünüyorum şimdi. enee o kadar kudretli bi insan mıyım be ben.
artık en büyük hobisi çaylaklığa düşürülmek olan yazar. her ay çaylak olmazsa için rahat etmiyor. evet. bu sefer pek bi fazla sürdü ama. unuttular bu garibanı yeniden yazar yapmayı galiba.
bana hep psikolojik baskı yapan bi yazar bu. evet.
ühü çok dertliyim sözlük. çaylaklığa düşürülür "çeriçeri bana yazsana." der uff puff deyip yine zorla yazarım. sonra yine yazarlığa döner "çeriçeri bana yazsana." der yine yazarım. nedir bu çektiğim yarebbim. baskı altında giri yazıyorum bunun yüzünden. sanki karşılama komitesiyim amk. banene işte.
hoşgeldin geri tivigi ramirez bey kardeşim. yarın sabah aheste kadının dersinde görüşürüzzz..
ders çalışıyor numarası yapıp kendini kandıran yazar. evet.
mesenede iletisine de yazmış eşekler kadar "deeerrrssss" diye ama yemezler cicim. bi yandan ekonomi çalışıp bi yandan mesenede çeriçeriylen* konuşup bi yandan da sözlükte yazılmaz. yıldızlı sıfır alacaksın yavrum haberin olsun. bizi kandırıyorsun bari kendini kandırma. peeh!
bu arada kendisinde bu aralar bi çalıcılık durumu meydana çıktı. korkuyorum sözlük. bana ait olan, günlük hayatta kendimin bulup kullandığı bazı kelimeleri bu dangoz insan sözlükte kullanıp prim yapmaya çalışıyor. ühü. emeğe saygı yok hiş.
şu hayatta hem en iyi anlaştığım(sevgilimden sonra)* hem de en çok kavga ettiğim biricik arkadaşım bu benim.
nasıl dengesiz insanlarız bilmiyorum ama cici cici konuşurken birden birbirinden 67890 yıldır tiksinen insanlar kadar çılgın kavga edebiliyoruz. bi süre sonra tekrar sakinleşip cici cici konuşmaya devam ediyoruz. te allam. hep bunun suçu aslında. çok inat efenim kendisi. yoksa ben gayet mülayim biriyimdir.*
ayrıca pek nazlı bi karakter kendisi. tivisi hadi koş şunu yap bunu yap desen yapmaz. tek çocuk olduğu, ayrıca kuzeni falan da olmadığı için hem anne tarafının hem baba tarafının tek torunu bu. zamanında çok şımartmışlar şimdi nazını biz çekmekteyiz zannımca. küstük mü alttan almasam 67 yıl konuşmaz bu benle. yatakta kocasına naz yapan hatunlar gibi surat yapar durur. biliyorum malımı.
neyse. seni benden iyi kimse anlamaz tivigi tivigiii değerimi bil kedi kakası.