|
|
- sylvester ı deli eden,ben dahil çoğu kişi tarafından civciv zannedilen ama aslında kanarya olan looney tunes kahramanı.ayrıca yaygın bir sarışın hatun nickidir.
- dişi olduğu zannedilen ama aslında erkek olan çizgi film karakteri kuş
- koca kafalı, iğrenç bi kuş türevidir...
- bir daha kedi göremesin ve yenilip siktir olup gitsin diye gözlerini oymayı planladığım kuş
(okang, 24.04.2004 21:57)
- jerry gibi psikopat bir hayvan.
doğanın kanunu kedi sylvester'ın bu mahlukatı yemesidir.
ama bu sadist kuş, hem kanunu bozar, hem de sylvester'a işkence yapar bulduğu her fırsatta: kafasına örs atar, şöminede kuyruğunu yakar, elektrik verir.
masum sylvester sadece karnını doyurup doğanın yiyecek zincirindeki yerini alacaktır.
şu tweety ölse de kurtulsak.
- "bir kedi gördüm sanki" dizeleriyle özdeşleşmiş minik salak kuş
- sarışın, pigme ve şirinlik muskası hatunların benzetildiği ve bu benzetilmeden dolayı derin bi' manevi tatmin yaşayan zaten maneviyatta da korunmaya muhtaç görünümlü olmasına karşı özünde psikopat yaradılışlı yırtıcı bu şirinelerle örtüşen kuş
(bkz. ayyyyyyy ne şeker)
(bkz. tweety tişörtü giyen kızlar)(deccal, 11.07.2004 18:40 ~ 12.07.2004 01:23)
- sylvester sevenlerin fazlasıyla kıl oldukları ne olduğu belli olmayan mahlukat çokta gereksizdir
- (bkz: en iyi tweety ölü tweetydir)
- (bkz: ı thoght ı taw a putty tat)
- sahibi olan yaşlı kadının sürekli olarak kazak ördüğü fakat bi türlü bitirip de giyemediği kuşçuk...
- ing. ötücü anlamına gelmektedir.
- asıl adı "sweety" olan ve zaman içinde kendisini yemeyi vital ihtiyaçtan öte gurur meselesi yapan sylvester'ın peltek olmasından ötürü, ismi "tweety" olarak kalan ve kanatları kafasından küçük olduğundan olsa gerek uçtuğuna nadir olarak şahit olduğum çizgi film karakteri
- şirin bulunması için tasarlanmıştır. ancak bazı bünyelerde ters tepebilir. küçükken çizgifilm izlenirken bu koca kafalı kuşu gördüğünde kanal değiştirmeye kadar gidebilir olay. öyle ki doğası gereği şahsını yemeye çalışan sylvester'ın ağzından girer burnundan çıkar bütün çizgifilm boyunca, haşatını çıkarır zavallı kedinin. bir de ukaladır bu; yaşlı, tonton bir nineyle giriştikleri dedektiflik maceralarında hep ben buldum havasındadır, bütün çizgifilm boyunca "zekiyim ben, gördün mü bak ben çözdüm, nabeerr" diye gözümüze gözümüze sokar durumu.
bir alt versiyonu için;
(bkz: road runner)
|