belki ilginizi çeker
  1. · götünün sesi duyulmasın diye suyu açan beyinsiz
  2. · devil
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · ugg
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · domuz gribi
  8. · klavye ile namaz kılmak
  9. · requiem for a dream

tuvaletten alkış sesi gelmesi  

1. kişinin tuvaletten çıkarken son bir kez post-modern eserine baktıktan sonra "vay amına koyiim ne süper sıçmışım" diye düşünüp, kendi kendini tebrik etmesidir.
    (devil, 10.11.2007 01:41)
  2. umumi tuvalette sıçılmışsa diğer arkadaşlara da gösterip tebrik toplayabilir,karşısında halay çekebilirsiniz.
    (grace slick, 10.11.2007 01:46)
  3. alkış sesi de olmayabilir, dışardan öyle algılanabilir. hele bir de arkasından rahatlama sesi gelirse..
    (kitiara uth matar, 10.11.2007 01:47)
  4. şahane günlerin habercisidir bu olay. götü temizlerken de davul zurna eşliğinde halay çekilecek, her gaz çıkarıldığında; hele ki öte öte yapıyorsak hediye çekleri kazanılacak, bir ay içerisinde en çok abdest bozan adına, osuruk ağacından oluşan hatıra ormanı oluşturulacak gibi bir his geldi içime. (bkz: ne sıçarım ama)
    (rouxdoux, 10.11.2007 02:05)
  5. kişi evde yalnızsa ve böyle bir durumla karşılaşıyorsa kaçmak yararına olacaktır. (bkz: açıklanamayan garip olaylar) zira normal bir durum gibi görünmüyor şu haliyle. alkışın yanında tef, zurna falan olsa yine bir nebze. (bkz: bunlar böyle garip şeyler işte)
    (why georgia, 10.11.2007 02:14 ~ 02:19)
  6. (camel, 10.11.2007 02:20)
  7. altına işemeyi bırakan çocuğun ilk deneyiminde anne tarafından moral vermek için kullanılan bir taktiğin sonucu olabilir.
    -amanda ne güzel işermiş benim yavrum, aman kakasıda pek pismiş. hiiiiiiiiii, yavrum eline alınırmı o naptın.
    (gab, 10.11.2007 02:46)
  8. (siyahbeyazçocuklukfotoğrafınınanımsanamayantekyüzü, 10.11.2007 03:06)
  9. ---gece saat 12 suları---
    - neden lan? neden? neden ben? böhühüüü

---aynı günün akşamına flaşbek---
    - yönetim dese ki ali sami alkışı sahaya sürüyorum arkadaş, libero oynayacak dese, adam sesini çıkarmayacak.
    - ya yok ebesinin amı ali sami!
    (camel, 10.11.2007 03:18)
  10. fakiri mazur görünüz, popo dediğimiz uzuv bilindiği üzre iki adet yanaktan müteşekkildir. işbu yanakların meyanından malum sebeplere binaenaleyh hava cereyan eder. işte bu cerayan, eskilerin seyyal-î dinamik yenilerin akışkanlar dinamiği dedikleri ilmin kaidelerine münasip hâlde yanakların adeta bir çift kanat misali darb eyleşmelerine vesile olur. bu da bizim tuvaletten gelen alkış sesi diye zan eylediğimiz sadâyı çıkartır.
    (recai pengül, 10.11.2007 03:24 ~ 04.02.2009 20:02)
  11. (drowsy pharaoh, 10.11.2007 10:41)
  12. vazieyet şudur. kahramınımız uçaktadır ama kabızdır. uçak inerken sessizce tuvaleti işgal etmiştir ama yine de sonuç alamamaktadır. sonra uçakta sakince yere iner ve basınç farklılığı kahramanımızı da başaraıya ulaştırır. bu suretle hem uçağın rahat inmesini beceren pilota saygı amaçlı, hem de gününü rahat geçirmesini sağlayan fizyolojik boşalmayı takdir ederek alkış tufanına tuvaletlerden katılacaktır.
    (wildboy, 10.11.2007 12:08)
  13. ilk defa çişini söyleyen bir çocuğun işini bitirdikten sonra aile büyükleri tarafından tebrik edilmesi olayıdır. çocuk iyi birşey yaptığını düşünerek çişini söylemeye devam edecektir.
    (yeşil başlı gövel ördek, 10.11.2007 12:31)
  14. - ooooooo karşı sarı, karşı sarı...kahverengiiiiiiiii
    +sarıııııııııııııııııııı
    -kahverengiiiiiiiiii
    +sarıııııııııııııı
    -en büyük
    +benim bokummmmmmmmmmm
    alkışşşşşşşşşş
    (korn, 10.11.2007 12:38)
  15. alkış sesine benzeyen çitileme sesidir diye düşünülmesi gereken seste olabilir.
    ileri geri hızlı şekilde bir tükürük ya da sabun köpüğü vasıtasıyla ele alındığında (malum olan) hemen hemen aynı verimi almamıza sağlar..
    (ccuk, 10.11.2007 13:17)
  16. kabız kuğunun bokuyla yaptığı muhteşem mücadeleyi kazanma coşkusunu belirten sestir...
    (van den budenmayer, 10.11.2007 13:32)
  17. evin çocuğunun ergenliğe girdiği anlamına da gelebilir.
    (darksideofthemoon, 10.11.2007 13:36)
  18. kabız olmuş,sıçmayı kendine amaç edinmiş,azimli,kararlı,tuttuğunu koparan insanların sıçtıktan sonra duydukları haklı gururun ve övünme isteğinin yarattığı sestir..(bkz: amacına ulaşmanın verdiği mutluluk).
    onca alkışa,ıslığa,tezahürata rağmen olur ya,hadi sonuç alınamadı diyelim..panik yapmamalıdır..alkışlamaya devam edilmelidir..bu alkışlar kişiyi adeta teşvik edecektir..hatta öyle bir gaz verecektir ki bir sonraki seansa daha büyük bir coşku ve heyecanla başlanılacaktır..bu uygulamalardan %100 verim alınmıştır..herhangibir yaş sınırlaması söz konusu değildir..denemek isteyen,ben yaparım diyen,kendine güvenen herkes deneyebilir..
    (evrenin sonundaki babil balıgı, 10.11.2007 13:49 ~ 27.03.2008 22:23)
  19. dışarıdan alkışlanarak destek verilmeli, içerideki arkadaşın bu mutlu anı paylaşılmalıdır.
    (yakarus, 10.11.2007 14:12)
  20. olay sabah kuşağı programlarında gerçekleşirse şu tarz diyaloglara da sahne olabilir...

seda sayan: evet sabah şekerleriiiii, alkışlar sıçarak betonu delen irfan beye gelsin!!
    seyirciler : şak şak şak şak şak
    zçan adam: sağolun, varolun, alkışlarınızla sıçıyorum...
    (yıllanmış öğrenci, 10.11.2007 14:58)
  21. çıkardığı devi delikten yollamak adına uzun uğraşlar vermiş kişinin bu süre içinde kapıldığı çaresizlik psikolojisiyle denediği olur olmaz yolların ardından başarıya ulaşmasının verdiği coşkuyla ortaya koyduğu tepkidir.

(bkz: sifon çekildiği halde gitmeyen bok)
    (billie jean, 10.11.2007 14:58)
  22. (karizmatik, 13.11.2007 18:10 ~ 18:10)
  23. akustik uygunluk nedeniyle alafranga tuvalette gitar çalıp şarkı söyleyen arkadaşınızı, alaturka tuvalette işinizi görürken dinlersiniz...kerata iyi çalıyordur,güzel sesi vardır.doğru şarkı seçimini yapıp sizin beğeninizi de kazanır.alkışlarsınız.
    (slowmotion, 05.05.2008 16:36)
  24. kabız hadisesinden kaynaklanan ıkınma, acı ve bunun beraberinde suya löpçük diye düşen b.ka karşı kazanılmış zaferden sonra, acı ve zafer sarhoşluğuyla insanın gözü yaşlı bir şekilde kendini alkışlaması.

(bkz: ne cümle kurdum be)
    (düşünemiyorum o hal de malım, 04.02.2009 18:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil