görseller
tuvaletler çok güzel sen de girtuvaletler çok güzel sen de gir

belki ilginizi çeker
  1. · tuvaletler çok güzel sen de gir
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · disko kralı
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · ilber ortaylı
  9. · hareketlerine bakmak

tuvaletler çok güzel sen de gir  

1. her yere işeyemeyen dişiler arasında gizli bir kod. turistik çünkü ya onlar.
    (labarba, 20.09.2007 00:13)
  2. "ya ne alakası var" şeklinde cevaplanası öneri. yani bu "su çok güzel gelsene" gibi bişey diilki. "ne? tuvalet güzelmi?!.. tamam o zaman çekil önümden şırrrrr!.."
    (emigrant, 20.09.2007 00:28)
  3. anatomik yapıları nedeniyle kadınların genelde hijyenik olmayan ortamlarda tuvalete rahatlıkla girememeleri sebebiyle birbirlerini uyarma gereksinimi duymalarından kaynaklı yardımlaşma cümlesidir bir nevi.
    (okulluserseri, 20.09.2007 15:50)
  4. efendim, benim bir tuvalete böyle bir şey söylemem kolay değildir, yani tek kriter temizlik olamaz, bana pek çok ilki yaşatacak bir tuvalet olmalıdır bu.
    hiç ummuyordum ama böyle bir tuvalet var efendim;
    çeşme sheraton otelinin üst katındaki barda tuvalete gittiğim günü hiç unutmam, yavaşça kapıyı açtım içerisi boş ve loştu, hafif bir müzik çalıyordu. ben içeri girince biraz daha aydınlandı ama fazla değil, ürkek adımlarla pisuvara yaklaştım, tam gerekli kontrolleri yapıyordum ki bir baktım karşımda duvar yok, reklam bile yok! boydan boya cam var. gerçek olup olmadığına bakmak için camı okşadım evet gerçekti. başımı aşağıya indirmemle hareketim yarım kaldı aşağıda bir de mavi ışıklı havuz vardı. bir an acaba mistik bir yolculuğa mı çıktım diye düşündüm, hayatımın en huzurlu anlarından birisiydi. işimi bitince ellerimi hindistan cevizi kokan sabunla yıkarken kadın olmadığıma şükrettim, hemen dışarı çıkıp arkadaşıma hayatımda ilk ve son keztuvaletler çok güzel sen de gir dedim.
    (hopeless, 20.09.2007 16:12 ~ 25.09.2007 23:27)
  5. umumi tuvaletleri pis ve kötü kokulu bulmaya alışkın yurdum insanının temiz bir tuvalete bulduğunda kapıda bekleyen kişiye tüm sevecenliğiyle paylaşımcı özelliğini yansıtması ve sarf ettiği cümledir.
    (palmira, 20.09.2007 23:40)
  6. (bkz: tigers inn)
    (varolmanın dayanılmaz hafifliği, 04.01.2008 16:53)
  7. şehirlerarası yolculuklarda mola verildiğinde genellikle anne tarafından sarfedilen cümle.
    (chericheri, 21.09.2009 22:34)
  8. (insansevmeyenhayvan, 21.09.2009 22:36)
  9. (naylon brando, 21.09.2009 22:36)
  10. gidilen yerde girilen tuvaletin şeklinin şemalinin güzel olması sonucunda sarfedilen sözdür. ankara'da bu sözler şuralarda sarfedildi:
    -james cook
    -imge kitabevi(prezervatifmatik vardı lan! çok şaşırmıştım)
    -eski aylak madam
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 21.09.2009 22:40 ~ 22:41)
  11. - çok güzel.
    + anlamadım.
    - tuvaletley diyoyum çok güzel. sen de giy.
    + ha evet giyeyim de üstümde taşıyabilir miyim dersin? ha canım? özellikle de şu morluyu.
    - neyi?
    + şu tuvaleti.
    - kayşıdaki diy mi?
    + yok ya, askıda duruyo ya. solundaki işte.
    - tey ellaam yea. ben tuvalet diyoyum tuvalet. güzel diyoyum ya, sen de giy.
    + e tamam işte ben de giyeyim dedim. ne kızıyon ki elifsucum?
    - uff anne yaaa, hep aynı şeyi yapıosuun. y'leyi söyleyemiyoyum diye dalga geçiyosun hep. bene ne yeaa. altına yeap sen de. giymezsen giyme.
    (öz mayamili, 21.09.2009 23:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil