kapıyı tıklarsın,cevap yok.hafif dokunursun ittirmek için ,tabi içerde sıçan ablamız bokuyla transa geçtiği için trok! diye çarpar kapıyı yüzümüze.genelde kilit bozuksa bu tür olaylar vuku buluyor sonrada sinirleniyo içerdeki çok meraklıyım sana ben sıçarken ya
"kapısını çaldığınız tuvalet'e şu an için ulaşılamıyor, tuvalet arızalı, kirli, ya da tuvalet sahibi çatır çatır sıçıyor olabilir...diğer tuvaletleri deneyiniz, bekleyiniz ya da altınıza sıçınız!...the toilet you have knocked......."
tuvalete girdiğinde girdiği kabinin dolu olduğunu biri kapıya tıklamadan önce belirten birini tanımıştım. aslında tanımamıştım(yüzünü görmedim) da, sadece yol üstünden geçerken uğramak zorunda kaldığım bir tuvalette yanık sesine denk gelmiştim ve girdiği kabinin ilk kabin olduğunu anlamıştım. herkes anlayabilirdi çünkü adam içli içli sarı gelin türküsü söylüyordu arada vücudyla temp tutarak tabii ki. iyisi mi siz de girdiğiniz kabinde rahatsız edilmeden işinizi görmek istiyorsanız sarı gelin söylemeye başlayın işe giriştikten sonra.
"sarı geliiiin aman* sarı gelin aman suna yariiiim*
"occupied" göstergeli olduğunu anlamak icin kapı yakınlarına çok yaklaştırmak gerektiren, kırmızı renk mi, beyaz renk mi, yoksa ikisinin arasında bir yerlerde olduğu mu hiç anlaşılmayan ileti. ben hiç doğru tahminde bulunamayıp genelde gece gece rezil oldum. neyse bana ne....
+ tık tık tık...
- lan ziya bi rahat bırak mına koyim, rahat sıçalım demi, siktir git oğlum
+ pardon beyfendi dolu olduğunu bilmiyodum
- haa, ziya sandım, bizim arkadaş, pardon, şey, dolu dolu...
- tak tak tak tak
- öhhö öhö öhhhö
-şey pardon dolu mu acaba
-boşaltıyoz işte
- ne zaman biter
- valla bilemiycem aldı başını gidiyor bakalım işte
- ya bende bi işemeli sıçmalı yapayım demiştim ama başka zaman artık
- zooortt
- neyse ben öğleden sonra uğrayayım