tuvaleti günlük ihtiyaç olarak değil de, günlerce çözemediği sorunların, kod hatalarının çözüldüğü büyülü, ilham verici mekan olarak gören arının başvurduğu yöntem.
"internetsiz laptop olmaz olsun" düşüncesinden yola çıkarak ya evde bir wireless network olması ya da tuvalete yapısal kablolama yapılmasını gerektiren ileride normal karşılanacağını düşündüğüm şimdinin abuk olayı.
cmd ile eğlenceli olabililecek bir aktivite.
başlat\run\cmd
c:\document and settings\desktop>sic
birim seri numarası:b.o.k
c:\document and settings\desktop>ikin
"ikin" iç ve dış komut,çalıştırılabilir olarak görünmüyor.
c:\document and settings\desktop>bit
istek üzerine işleminize son verildi.
c:\document and settings\desktop>temizle
hedef bölge tamamen temizlendi
c:\document and settings\desktop>exit
uzun süre tuvalette oturan insanlar için eğlenceli olabilecek hadisedir.evde kablosuz internet bağlantısı olması halinde internette dolaşma,msnde sohbet etme vb...aktiviteleri gerçekleştirebiliyorsunuz.yanınızda çayınız,kahveniz ve sigaranızda size eşlik edebilir bu esnada.boş boş fayans sayacağınıza bu şekilde vakit değerlendirme yolları mevcut yani.
gazeteyi internetten takip eden bi adam olarak ve gazete mutalaasını cocukluğumdan itibaren tuvalette yaptığımdan son derece akla yatkın gelen bi davranış.
tuvalette uzun zaman geçiren atalarından gelen kalıtımsal özellikleri teknoloji ile sentezleyen yeni jenerasyondur..bir de evde kablosuz internet yayını varsa işin her anlamda boku (!) çıkar..
sırf bu hareketin insana nasıl bir haz verdiğini merak ettiğimden pcimi satıp laptop almaya beni yönelten eylem.tahminimce çok zevkli olsa gerek.türkün aklına sıçarken mantıklı şeylerin geldiğini kafasının daha çok çalıştığını düşünürsek kırılamayan oyun rekorları,bitmek bilmeyen projeler,birtürlü msnde açılamadığın hatun ve bilimum soruna çare bulacak hareket bence
murat şu anda size bir titreşim gönderdi !
+ abi üçte burdasın süper program yaptık ona göre.
- tamam abi işim bitsin geliyorum.
+ olum yarım saattir msndesin be ne işi !
- abi işim bitsin gelicem dedim uzatma.
+ tamam be seni çağıranda kabahat.
yarım saattir msnde adam biz çağırınca işi var.
kimi yiyosun !
- abi kabız olmuşum ya.
+ ups