tuvalete laptop'la giren
* insan evladının varabileceği en son nokta...
bunu yapan bunu da yaptı:
(bkz:
tuvalete telefon düşürmek)
tuvalet deliğine sığmayacağı için sorun yaratmayacak eylem.
o kadar büyük delik veya o kadar küçük laptop varsa acı durumlar silsilesinin başlangıcı.
üzerinde düşünülesi, delik ve laptop boyutlarını sorgulatan olay.düşmeden önceki pozisyonu da düşünülebilir ki fiziğe aykırı olması muhtemeldir. tuvaletin alaturka mı yoksa alafranga mı olduğunu incelemek olayın daha net anlaşılmasını sağlayacaktır.
laptopun küçük olması ihtimalini bir kenara bırakacak olursak, o kadar büyük delikli bir tuvalete sıçma ihtiyacı hisseden göte saygı duymaktan başka yapacak birşey yoktur.
2 defa sıçtınız demektir.
o kadar büyük delikli bir tuvalet olduğuna göre, içine girip alması gerekecektir bunu yapan zatın.
ister istemez "klozetin üstünde otururken hangi boşluktan düştü acaba?" dedirten, hakkında ağlanması gerekirken güldüren olay.
tuvalete laptop artı bir ufak zigonla ya da sehpa ile giren kişinin yaşamayacağı durumdur..tavsiye edilir..tuvaletin bir köşesinde sehpa bulundurunuz
"tuvalete
palm düşürmek" gibi realitenin ütopik versiyonu.
ama
tekzen,
koçtaş gibi mağazalarda, açık laptop'un üzerine klozet düşmesi şeklinde tam tersi durum gerçekleşebilir.
(luto, 12.04.2008 18:44 ~ 18:52)
kişinin tuvalet yerine küvete sıçtığının göstergesidir.
(devil, 12.04.2008 23:07)
kişinin alaturka veya alafranga tuvalet yerine bir kuyuya sıçtığının göstergesi,garipsenmemeli o da bir hayalgücü ürünü,belki tasarım harikası.
21'' kullananların düşmeyeceği durum
ancak ve ancak kuyuya sıçanların başarabileceği eylemdir. nasıl düşsün ki laptop? bi kere ben oturuyorum orda kapı kapalı yani.
laptopu tuvalete düşürmekle misafir odasına düşürmenin arasında sadece hijyen farkı vardır ki. eğer tuvaletiniz alafrangaysa bu farkda ortadan kalkacaktır.laptopunuzun wc değilinden kanalizasyona karışcak hali yoktur zira. klozetin ise önünde zaten wc paspasları olurki benim bunların üstünde uyumuşluğum bile vardır. sorun yok laptopla rahat rahat wc ye girin.
şaşırılası traji komik olay.
tuvalet olarak direkt kanalizasyonu kullanan birinin gerçekleştirebileceği etkinliktir...
patır patır sıçarken laptopta da harıl harıl birşeyler çalıştırıyorsanız düştüğünde "bok sektör"
* oluşabilir.