su israfından başka birşey yapmayan; ben titizim mesajı vermeye çalışan aslında yüzde doksanının tuvaletten çıktıktan sonra elini yıkamayanlardan olan, göstermelik, boş işlerle uğraşan insan. biraz mantık, kardeşim b.kun, çişin mi pislenecek?( bu bahsettiğim alaturka tuvaletlerde geçerli, alafrangada geçerli nedenler var.)
(viola, 14.11.2004 16:38 ~ 18:05)
motoru bozan arkadaşlarında başvurduğu bir yöntemdir bu. şöyleki motoru bozan bünye, çıkardığı seslerin duyulmaması için sifonu çeker ve büyük bir huzur içinde işini görür...
(zoe, 14.11.2004 16:45 ~ 16:46)
sevgili ile aynı evdeyken gecenin bi yarısı tuvalete gitmeniz gerekirse, icraatınız esnasında çıkan seslerin yanlış kulaklara ulaşmasını engelleyip karizmayı çizmemek için başvurulan etkili bir yöntem.
obsesif bir insan da olabilir kendisi,zira orası tuvalettir zaten ses çıkacaktır. ancak kendini rahatlatmak için yine de çeker sifonu.
kendinden önce tuvalete giren insanın sifonu çekmemiş olma olasılığını düşünürsek, normal bir davranışta bulunmuş bir insan modeli olarak algılanabilir.
''aganın pokunun üstüne pok olur mu'' mantığını güden insandır..ya da o pis sıvıvın poposuna sıçramasını istemiyordur..
evde suların kesik olduğundan bihaber şekilde çekmişse sifonu, tanktaki son suyun yitip gitmesine sebebiyet vererek az sonra yapacak olduğu büyük abdest sekansını buhranla sonuçlandırıp tuvalete kendisinden sonra daha kimsenin giremeyecek olmasının müsebbibi olacak bir aklıevveldir. kötü bi durum.
tuvaletten çıkarken sifonu çekmeyen bir insandan sonra tuvalete giren bir insandır. çünkü karşısında yığın halinde bir sıçmık yada sıçmıkla yazılmış bir özlü söz yada telefon numarası yada msn adresi ile karşı karşıyadır.
başkalarına güveni olmayan insandır.
(fluwn, 29.08.2007 03:08)
tuvaletten en kolay mikrop kapmanın, içindeki suyun sıçraması sonucu gerçekleştiğini bilen, özellikle kendinden önceki insanı tanımıyorsa emin olmak için uygulama yapan insandır.
oturmadan bi temizliyim zaten fazlasıyla kirleticem düşüncesiyle yapılan eylem.
idrar yolu kasları istemsiz şekilde kasılan ve kendini psikolojik olarak baskılayıp idrarını yapabilmek için "su sesine ihtiyaç duyduğunu" düşünen; işbu su sesini sağlamak için su israfı yaptığını bile bile sifonu çeken insan da olabilir. var böyle sorunlu tipler. (varmış; bir arkadaş anlattı.)
(bkz:
ben)
peki neden...
şöyle ki, oda arkadaşınız işedikten sonra tuvalet kağıdı kullanmaya ihtiyaç duymuyorsa, dahası tuvalet gözünüze sidik renginin envai çeşit tonlarında görünüyorsa, genelde yapılması gereken bişeydir.
(bkz:
maalesef)
(usako, 10.01.2008 21:17)
önden giren insana adeta saygısızlıktır,,emeğe saygı..
evveet o benim!! hatta bazen başkasının evinde giremiyorum huyum kurusun. sıkıyorum evet.olsun...
özellikle kyk yurdunda kalan biri için hiç de normal sayılmaz. o tuvaletleri her gün onlarca insanın kullandığını ve bu nedenle her dakika kötüleşen hijyen şartlarını düşünürsek hak vermemek elde değil. e herkes kendinden sonra o tuvalete gireni düşünmüyor ne de olsa.
(verde, 02.03.2009 20:28)
günde 567890 kişinin kullandığı okul tuvaletinde yapılması gerekeni yapan insan.
tek başına tuvaletin içine ne kadar sıçabileceğini görmek isteyen insandır.
(bkz:
beyaz bir sayfa açmak)
umuma açık yerlerde bu eylemi yapan insandır ki sifon dolu mu boş mu anlasın diye. tabii bu hayvani bir sifon çekiş değil, yoklama ayarında bir hissediş olmalıdır. diyelim ki kakamızı yaptık ve o da ne, sifon çalışmıyor! hemen olay yerinden toz olunmalıdır. geç kalıp sizin kabine gelen adamla pişti olursanız eğer, adamın alnından geçen "vay amına koyduğumun amma sıçmış pezenenk, ıyk lçjfvhnh erthstlhdlf" yazısını rahatça okuyabilirsiniz. utanıp kızarmak da son aşamasıdır bu durumun. demek ki neymiş efendim, sifon önce bi hafiften çekilecek ki, dolu mu boş mu anlaşılsın da öyle kaka eyleyelim...
düzeltme: anlatım bozukluğu