tuvalete giden kız topluluğu   

adana çık aradan

1. hayatımızın her evresinde karşımıza çıkabilen oluşumlardan biridir. umuma açık tuvaletlere birlikte gitmek, bir erkek için ne kadar gereksizse, bir kız için o kadar elzemdir diye düşünüyorum. lâkin mecbur kalmadıkça tuvalete yalnız giden kız görmedim. muhtemelen az evvel ayrıldıkları ortam hakkında ya da ortamda bulunan birileri hakkında ileri geri konuşuyorlardır ya da "dün naaptın?" vs.
    iyi de neden tuvalet? en temiz hali bile insana çok çekici gelmeyen bir umumi tuvalette ne kadar derin bir fikir paylaşımı yapılabilir ki? buradan tüm tuvalete giden kız topluluklarına sesleniyorum. tuvalete gitseniz de ne konuşuyorsanız tuvalet dışında konuşun. tamam yine bize söylemeyin ama kendinize yazık

ana başlık için:
    (bkz: kızlarda simbiyoz yaşam)
    (mavio, 15.03.2005 09:12 ~ 28.03.2006 00:47)

2. bu oluşum tuvalette tek başına sıkılma ihtimaline karşı alınan bir önlemdir. batak çevirirler, okey oynarlar, yeri gelir deve güreşi yaparlar
    (mavio, 15.03.2005 11:50)
  3. salak bir gruptur. bir de bu kızlar tuvaletteyken, o sırada tuvalet ihtiyacını gidermekte olan içerden bir şey sorar/söyler ki dışardan ses duyulmasın, dışarda makyajını tazeleyen de konuşmayı sürdürür. ben de öylece onlara bakar bu abukluk daha ne kadar sürecek derim. saatlerdir birliktesin, çıkınca da birlikte olacaksınız, güzel kardeşim çişini yaparken de konuşmayıver.
    (eudaimonia, 20.12.2005 00:54)
  4. bir erkeğin asla çözemeyeceği esrarengiz bir davranıştır.

masadaki kızlardan birinin çişi geldi mi, bir anda masadaki tüm kadın nüfusu örgütlenir, kararlı bir şekilde çantalar omuza asılır, görev bilinciyle tuvalete gidilir, vazife görülür. sonra hayat normale döner.
    ha, bu esrarı çözmek için bir şey yapmadın mı diye sorarsanız, önce böyle bir soru sorduğunuz için bozulup "ayıp oluyor ama" diye cevap veririm. sonra anlatırım :

empati kurmak amacıyla bir gün üç erkek arkadaş beraber tuvalete gittik. diğer ikisi, sağolsunlar, kısa sürede işedi ve tuvaletten çıkmaya yeltendi. fakat ben sadece görev için geldiğimden, olmayan ihtiyacım konusunda vücudumun gerekli bölgelerini ikna edememiştim. "olum" dedim arkadaşlarıma, "durun örgütü çökertmeyin"

"senin şeyinin keyfini mi bekleyeceğiz lan" diyip gittiler.
    (maloğlan, 20.12.2005 01:25 ~ 01:25)
  5. toplu sıçma grubu.bu grup her daim beraber hareket eder.beraber uyur,beraber gezer,beraber yer,içer ve sıçarlar.gruba sonradan kimseyi dahil edemezler.birbirlerine son derece bağlıdırlar ki sıçmaya bile beraber giderler.
    (phantasma gory, 20.12.2005 02:28)
  6. genel durum değerlendirmesi yapıp güven tazelemek için ufak bir kulis yapma mekanıdır tuvalet. işleri kısa sürer esasında, diğer zaman ayna önünde geçer.* *
    (dlord, 20.12.2005 02:31)
  7. her tuvaletin arkasına bunu yazan tosun okuyana kosun yazıldığından sonuç olarak tosundan korunmak isteyen genç kızlarımızın kendi çaplarında korunma amaçlı geliştirdiği bi yöntemdir bu.yadırganması normal olmakla birlikte saçların arkadan nasıl göründüğünü sormak amaçlı birilerinin yanlarında bulunuyor olması da güzel bişiydir.
    (angelic, 20.12.2005 03:14 ~ 17.04.2006 11:28)
  8. masada kızlı erkekli oturan bir gruptan sadece kızların toplu halde kalmasına verilen eylemdir.erkekler buna anlam veremeseler de kızlardan biri tuvalet ihtiyacını giderir ayna karşısında süslenilir tuvalet ihtiyacını gideren kız içerdeyken eğer tuvalet boşsa rahat rahat dedikodu yapılır eğer tuvalet doluysa diğer kızlar süzülür olaylar hadiseler toparlanır.en güzel dedikodu tuvalette yapılandır.tuvaletten çıkarkende içerde süzülen kızların dedikoduları yapılır.insanın aklına " tek başına yapamıyolar mı o işi ya"sorusunu getiren yer yer komik ama alışılmış durumdur.
    (miraystrawberry, 20.12.2005 03:49)
  9. az sonra toplu halde makyaj tazeleyecek, parfüm fıslatacak, dedikodu içerikli konuşmaları sırasında ihi ihi gülecek olan, sifon sesi duymaktan ve bir diğerini vestiyer olarak kullanmaktan haz alan, genellikle sarı balyajlı insanlardan oluşan gereksizlik yumağı.
    (minimoy, 20.12.2005 03:57)
  10. (bkz: bağımsız devletler topluluğu)
    (chixculub, 20.12.2005 03:59)
  11. işlerini çabucak bitirmek için ekip çalışması yaparlar. .

-hazır mıyız?.... go go go
    -ceren musluğa geç, hadi hadi
    -melahat tuvalet kağıdı hazır mı? çabuk çabuk
    -anlaşıldı tamam kağıt hazır..
    -öfff oyalanma meltem uğraşma yaa sen bırak düşer o
    -hadi serap bi çıkamadın
    -çabuk çabuk
    -ohhhh bee
    .
    .
    .
    şak- 3 dakika 27 saniye- bravo kızlar..
    (absolutely, 27.12.2007 17:44)
  12. tikky kız grubunun pit stop yapmasıdır, makyaj kontrol edilir, etek katlanır, son dedikodular alınır, dışarda insanların yaptığı fakat anlamadıkları espriler tartışılıp anlamaya çalışılır ve piste dönülür.

ceyda ve motor ekibi pit stoptan çıktı ve sağ kapıdan caddeye doğru yol alıyor sayın seyirciler...
    (cornetto, 27.12.2007 18:37)
  13. evrenin her yerinde aynıdır(mış)
    seda sayan öncesi rachael ray izlerken farkettim amerika'da kızlar tuvalete yalnız gitmiyormuş. dedikodu güzel şey.
    (styks, 27.12.2007 18:42)
  14. küme halinde gidilip çok derin planların değişiminin konuşulduğu anların belirtisidir. her an a planından b'ye olmadı c-314'e geçilebilir. bu planlara pijama partilerinde karar verilir dikkat edilesidir; amandır.
    (mark denver, 27.12.2007 19:37)
  15. kızların tek başlarına işeyememeleri nedeniyle tuvalete hep birlikte gitmeleri sonucu oluşan topluluktur.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 27.12.2007 21:17)
  16. tuvalette kendi işlerini göremedikleri için kızların yeptıkları eylem.

-tuçeeeee bitti!
    (anthrax, 27.12.2007 21:36)