eğer tuvalet kağıdı daha önce kendi amacı için kullanılmamışsa uygulanabilecek eylem. gerçi misafir bulunan bir sofraya rulo halinde tuvalet kağıdı koymak da
terbiyesizliktir.
saman nezlesi halindeyseniz pek makbul geçecek eylem..bizzat okula götürmüşlüğüm de vardır hatta ortasından geçirilen bir ip ile boyuna asılmalı, maksimum ergonomi sağlanmalıdır..
burun kenarlarını zımparalama hissiyatı veren eylem.
(bkz:
kıçla buruna aynı özeni göstermek)
yumuşak bi tuvalet kağıdı kullanılmadığında burnu yara bere eden eylem.ekonomik eylem.zira
devir ekonomi devri.
(böcek, 29.10.2005 12:14)
tuvalet kâğıtları, cam şişe veya teneke kutu gibi "geri dönüşüm" kapsamındaki ürünlerden biri olmadığından hijyenik açıdan sakıncası olmayan eylem.
markete gittiğinde peçete alma alışkanlığı olmayan benim gibiler için çok doğal bi davranış.
(ibrik, 20.05.2007 22:55)
öğrenci evlerinde mübah olan eylem. zira aynı evlerde, bardak olmadığı için tabaktan su içildiği de görülmüştür.
tuvalette yenilen leziz (!) makarnanın bütün surata bulaşmasının ardından temizlenmek amacıyla yapılan eylemdir. aşçı içine yağ olmadığı için mayonez biraz da salça koymuştur.
(bkz:
ama ben mutfakta yemiştim)
(bkz:
o kendini biliyor)
insanın sanki ağzını pis bir şeye siliyormuş hissini yaşamasına sebep veren durum.tuvalet kağıdı ve bok ayrılmaz ikililerdendir.güzelim sofrada güzelim nimetleri yerken yapılacak şey midir yahu.git sabunla köpürt ağıznı yıka.
gerçi bunlar çağrışımı kuvvetli adamlara sorun teşkil eder.yok altı üstü selülozdur diyen.önce ağzını siler, bir parça kopartır gider sıçar götünü siler.
yok efendim tuvalet kağıdı-göt-bok bunlar ayrılmaz şeylerdir.ağza göze bulaştırmamak lazım.
nezle grip gibi hastalıklarda yüksek seviyede faydası olan davranıştır. peçeteyle iki defa silinen buruna mikroplar tekrar tekrar bulaşır ama koparırsın iki dilim
*** tuvalet kağıdı silersin atarsın. unutursun.
hisleriyle düşünen birine
* göre iğrenç
mantığıyla düşünen birine
* göre ise
bok mu var ne olmuş kidir
2 haftadır gerçekleştirdiğim eylem. kullanıcıya yattığı yerde özgürlük tanıyan, kullanıcı dostudur tuvalet kağıdı. grip şartları altında kişiye başka bir çare kalmıyor bi yerde.
şöyle diyalogların geçmesine sebebiyet verir;
_berk çantamı da getirir misin sakın açma, kitaplarımı eline al, içine koyma
+tamam
_bak sakın
+tamam tamam
_sağol berk. açmadın dimi
+tuvalet kağıdı için soruyosan önceden görmüştüm onu.
(masal, 02.02.2008 01:38)
yurtlarda alışagelmiş hadise
küçücük bir parçası çoğu zama işinizi görür . ağız silme . burun silme gibi . adı tuvalet kağıdı diye neden bu geri duruş peçete ile aynı fabrikalarda aynı hammaddeden üretiliyor , ayrıca peçeteden daha pratik ve kullanışlıdır .
nezle olan baba aniden burnunun akması üzerine peçete yetiştirilmesi talimatı verir.
kardeşimle ben fırlayıp selpak ararız. ortalıkta selpak bulunmaması ve babamın acele etmemiz konusundaki bağırışları sonucunda kardeşim tuvalet kağıdından bir parça koparıp yetiştirir.
babam tuvalet kağıdını alır, şöyle bir bakar, ve kendine olan saygısının nezlesinden baskın olduğunu açığa vuran tepkisini verir:
"ulan pezevenk benim burnum göt mü!"
genelde öğrenci evlerinde çok amaçlı olarak kullanılır.
yapıldığı her görüldüğünde, acaba tuvalet kağıtları geri dönüşüm işleminden kaç kere geçer, şeklinde düşüncelere gark eden eylemdir.
öğrenci evinde çok amaçlı kullanılmasını insani örneklemelerle ifade edersek; havlu, masa örtüsü, ıslatılmış hali ile küllük vs.dir.
ağıza göt muamelesi yapmaktır,öğrenciyse affedilir bi yanı vardır.