arasıra, "kıçını temizliyorum ulen işte, daha ne istiyon, bi de sana şekil mi yapalım" şeklindeki diyalogların geçmesi muhtemel kıç bezine verilen isim.
tuvalette girerken pek bakılmayan ama lazım olunca bittiği görülürse anneeeeeeee ya da babaaaaaaa die bağırılmak suretiyle tekrar tedarik edilebilecek edevat **
bir de temel kullanım alanlarının dışında, sümük bezi olarak kullanılmakta, dolayısıyla burun kanatlarının daha geç yaralanması ve kabuk tutmasına katkıda bulunmaktadır.
genelde tuvalet kağıtlarının üzerinde kaç yapraktan oluştuğu yazar. çok faideli bir bilgidir.
+/- diye yazarlar ki, bir ruloda 98 varsa diğerinde 99 olabilir.
üzeri baskılı olanlar çıkmıştır piyasaya, bir de resim basacaklar diye korkuyorum.
biri çıkar, coca cola nın bir numaralı şişesini basar üstüne, hayatta satın almam ben onu. ona göre.
geçenlerde okuduğum bir yazıya göre, yeni romanların, öykülerin yazılacağı oldukça faideli vesika. zira ecnebi düvellerde kitap okuma alışkanlığı o kadar sarmıştır ki bireyler hemen hepsi def-i hacet etmeye vardıklarında mutlaka yanlarına bir mevkute almaktadırlar. hal böyle olunca yaratıcı müstahsil hemen icraatı patlatmış. işte bele iken bele.
hafif el hareketleriyle kullanılması gereken hede. aksi takdirde kıçınızda paramparça olur. ayrıca üzerinde desen ve resim olmayanları tercih edilmelidir. mazallah o desenler ve resimler tuvaldeki sanat eseri misali poponuzda boy gösterebilir.
(bkz: gazete kağıdı ile popo silmek)
ergenlik döneminde bilgisayarın yanı başından eksik olmayan temizlik maddesi.ebeveynler ,oğulların cırcır olduğunu düşüne dursun genç birey erkeklik yolunda dört nala koşmaktadır.
bazı teyzeler bunların dışına dantel kılıf örerler ki kullanılmış tuvalet kağıdından daha iğrenç bir tablodur bu.
bu arada kullanılmamış tuvalet kağıdı temizdir efendim. göt silmek dışındaki sair işlerde de kullanılabilir. ne bileyim yemekten sonra ağzını bile silebilirsin buna.
öğrenci evlerinde zımpara kağıdı gibi olanlarından kullanılır genelde..malum öğrencilik zor en ucuz her daim en iyidir mantığı vardır.insanın kıçı tahriş olmuş ne önemi var canım..hem götü boklu dolaşmaktan iyidir.kısacası bana öğrencileri hatırlatan önemli icatlardan biridir.
parlak zekalı bir girişimci, tuvalet kağıdının sudokulu versiyonunu üretmiş. parlak zekalı bu arkadaş, sağolsun, her seferinde aynı sudoku ile uğraşmamız için de, bir tuvalet kadığı rulosuna hepsi birbirinden farklı (hepsine bakmadım tabi, tümevarım yapıyorum) sudokular koymuş ve bunların her birine ayrı bir numara vermiş; h88, g23 gibi. bundan sonra yeni moda, tuvalette sudoku çözmek. kaleminizi yanınıza almayı unutmayın.
kokulusu,pudralısı,çiçeklisi,sarısı,pembesi,çift katlısı,hesaplısı,hem hesaplısı hem yumuşağı,ayıcıklısı olan nesne.reklamcıların en gözde ürünü olsa gerek.hayatımızında olmazsa olmazı tabi.