belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  4. · author
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · kurban bayramı vahşeti
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · hiçbir şey yapmayıp uyuyan insanlar
  9. · ayılamamak

tuvalet duvarına yazı yazan ibne  

1. (bkz: bunu yazan tosun)
    hatta
    (bkz: bir halk şairi olarak tosun)
    (bkz: tosun)
    (animation lover with pixar, 23.01.2009 21:31)
  2. hemen hemen istanbul'daki bütün umumi tuvaletlere temsilcilik vermiş olduğunu düşündüğüm kişimsi.
    (haymatlos79, 23.01.2009 21:48)
  3. kendini ifade etmek için oradan daha iyi bir yer bulamamış kimsedir. ben eminim ki o oraya layıktır. onu oradan daha iyi ifade edebilecek bir yer yoktur.
    (gargusuzabdal, 23.01.2009 21:56)
  4. "bunu yazan tosun okuyan bana koysun" yazması muhtemel ibnedir..
    (korialstrasz, 23.01.2009 22:14)
  5. bir de şöyle güzel ağzıma alırım böyle götten veririm yazıp bununla da yetinmeyip yanına telefon numarası iliştiren ibneler vardır.. allah ıslah etsin hee etmedi mi bari belalarını versin!!..

edit:bar tuvaletindekiler kimi zaman eğlenceli olabilmekte lakin vapur tuvaletleri fena durumda..
    (joachim murat, 23.01.2009 22:16 ~ 22:21)
  6. neden ibne olduğunu anlamadığımdır, bence onun yanakları al al gözleri ışıl ışıldır.

dinleyin ulan iguanalar!!

böyle arkadaşlarınızla dışarda buluşup efendim ortamlara dalayım, slow müzik çalsın da hüzünlenip ortamdaki kızlara duygusal çocuk imajı vereyim diye dışarı çıkıyorsunuz ya, hani o biraları içip içip tuvaletlere gidiyorsunuz ya. hah işte hanginiz o yazıları okumuyorsunuz lan!?

ben bayılıyorum arkadaş, taksim'e millet içmeye giderken ben giriyorum tuvalete "ehele tayyip ananı sikeceğim dur yazmış la adam asdaskjflaksjfalkj" muadili yorumlarda bulunup eğleniyorum lan.

tuvalet duvarına yazı yazan arkadaş seni seviyorum!
    (alexander supertramp, 23.01.2009 22:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil