|
|
- bir saat kadar önce, umumi bir tuvalette çişinin sesi duyulmasın diye gelen sıvının tazyikine engel olmak sureti ile parça parça tahliye etmeye çalışan kadın arkadaşın çabasını fark edince aklıma gelen ve ortalık boktan başlık kaynadığından açmakta sakınca görmediğim iş bu tuvalet alışkanlıkları mevzuu üzerine siz sevgili yazar ve okurların zihninde bir koridor açmak istedim. bu yazının asıl müsebbibi tuvaletteki amonyak kokusudur biline. zira, amonyak kokusu zihni açar. bu sayede tuvalette çok kapsamlı düşüncel faaliyetlere girersiniz. bir düşünün, hak vereceksiniz.
bahsi geçen çiş sesini engelleme mevzuu kadınlar arasında mevcut bir ritüeldir. yöntemleri arasında musluğu açmak ya da işemeden sifonu çalıştırıp akabinde hemen işemek de vardır. ne zamanki bu kadınlar, kadınlarımız çiş sesi kaygısının bir öz güven sorunu olduğunu fark eder ya da ne zaman özgüvenlerini kazanırlar. işte o zaman çişlerini rahatça salarlar.
aslında ritüel ya da alışkanlık olarak tariflenmeye daha müsait bir durum tuvalet kağıdı kullanma ya da suyla yıkama durumu. europa’da klozetlerde taharet musluğu olmadığı malumunuz. bir arkadaşım söylemişti londra’da araplar tuvalete su şişesi ile girermiş de europalılar acayip acayip bakarmış.
çişin tahliyesinden sonra beyhude bir çaba ile sallama hareketi bir başka alışkanlıktır ki tuvalet edebiyatı bahsinde incelenebileceği üzere ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla.
tuvaletteki daha büyük faaliyetlerden sonra sifonu çekmeden önce dönüp esere bakmak da bir çok bünyede yaşanan bir ritüeldir. bu büyük faaliyetlerin çıkışı sancılı oluyor ise alaturka tuvaletlerin sağladığı bir kolaylık vardır: musluğa tutunup ıkınmak için güç almak.
ahh amonyak kokusu ah. sanırım etkisi geçiyor. benden bu kadar.
- (bkz: kıçı temizlemek)
- (bkz: laptop ile tuvalete girmek)
(pitis, 27.05.2008 12:06 ~ 12:12)
- bir gotik için fotoğraf çekmek olabilir.
(bkz: banyo gotiği)
- büyük abdestini yaparken diğer yandan düşünceli düşünceli burnunu karıştırırsın. bünyede masaj misali rahatlama yaratır.
ben bunu nereden mi biliyorum?
çok insanı tuvalette gözetlemişliğim vardır!
(bkz: itiraf.com)
unutmayın madonna'da kakasını yapıyor ayrıca kylie minogue'unda arada bir de olsa burnunu karıştırdığına eminim
|