|
|
- itünün medar-ı iftiharı oğuz atay'ın ölüm yıldönümünde düzenlenmesi planlanan zirvedir. ben ankaradn gelirim bu zirve için, lütfen siz de katılım gösterin de gerçekleşsin. çok güzel olur, eminim. oğuz atayı tanımayanlar da tanır, tutunamayanlar da tanışır ve oğuz atay hayatımıza yeni bir iz daha bırakmış olur.
- tutunamayanların terapisi gibi bir şey olur bu.bırakın herkesin eksikliği kendine kalsın başkasının derinlikleriyle oynamayın ve kendi derinliklerinizle oynatmayın zirvesiyle bastırılabilecek atraksiyon.
- turgut'u da alır gelirim
selim.
- 13 aralık 2005 edirnekapı şehitlik mezarı başında sarı gül bırakıp sora içmeye doğru haraketlenmek gibi bir program sunabilirim..
- her şeyi geyiğe sarmaya çalışanların bu zirveden alabilecekleri bişey olmadığından katılmaları da abesle iştigaldir. zira zirve oğuz atayın sanatını anmak ve tutunamayanları paylaşmak için düzenlenmektedir. zirveye nasuh mahruki vb dağcılar davetli değildir. benim teklifim de hayatberbatla aynı yönde, atayın mezarını zziyaretin ardından çiçek pasajında(atayın en sevdiği mekanlardandı) içmek ve atayı paylaşmak tüm tutunamayanlarla...
- sanıyorum iki kişinin katılımyla gerçekleşmiş bir zirvedir. çok üzücü! fena!
|